Βουλευτής Ν.Παπαδόπουλος σε Γεωργιάδη στη Βουλή: Περιμένουμε απόδοση της Δικαιοσύνης σε αυτούς που έχασαν άδικα τη ζωή τους & σε οσους καταστρέψατε (Video)

Ο Βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος σε Γεωργιάδη στη Βουλή παρουσίασε ΝΕΑ στοιχεία απο εκθέσεις για την επικινδυνότητα των εμβολίων mrna ..Εμβόλια που κατέστρεψαν πολίτες που εκβιάστηκαν να τρυπηθούν και εφερε σοβαρές παρενέργειες και Θανάτους ..ο Βουλευτής  ανέφερε οτι περιμένουμε απόδοση της Δικαιοσύνης σε αυτούς που έχασαν άδικα τη ζωή τους  και σε αυτους που κυνηγήθηκαν απο το Υπουργείο σας και εξοντώθηκαν..

Στην απάντηση του ο Υπουργός του Μητσοτάκη τα εκανε γαργάρες και δεν παραδέχθηκε την αλήθεια και τις Ιατρικές μελέτες..Μια γραμμή που κρατα η Κυβέρνηση της ΝΔ  για να μην γκρεμιστεί η Ιατρο-Πολιτική κλικα που τα επέβαλε..Για πόσο ομως ακόμη ???

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Απάντηση ενός Δρ Καρδιοχειρουργικής σε έναν Υπουργό Υγείας που δεν έχει σχέση με τα ζητήματα Υγείας. Σήμερα ακούστηκαν απίστευτα πράγματα στο Ελληνικό κοινοβούλιο σχετικά με το όνειδος των αντιΚόβιτ εμβολίων. Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα??

Ο Άδωνις, ο φούρναρης. Σήμερα ξεφούρνιζε εμβόλια. Έγινε ειδικός και στα εμβόλια της Astra-Zeneca. Είπε με περίσσεια οίηση ότι δεν είναι γονιδιακά, αλλά κλασσικά, συμβατικά εμβόλια. Τι άλλο θα μας πει αυτό το “μπουμπούκι” της μεταλλαγμένης Νέας Δικτατορίας??

Το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα, μεταφέρει και αυτό, την ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ πληροφορία με περίβλημα, ένα γενετικά τροποποιημένο αδενοϊό Χιμπατζή!!

Ο Υπουργός, από το βήμα της Βουλής, αναφέρεται σε διδάκτορα Καρδιοχειρουργικής, και με γνώσεις επιπέδου Wikipedia τα κάνει μαντάρα. Αυτό πραγματικά με ξεπερνά!

Θα του προτείναμε να ενημερώνεται για τόσο επιστημονικά θέματα από το περιοδικό Σούπερ Κατερίνα, που ως γνωστό, επικαιροποιεί συχνά τα επιστημονικά του δεδομένα.

Άδωνι, αλήθεια σου λέμε, και τα εμβόλια της Astra-Zeneca περιέχουν γενετική πληροφορία που κωδικοποιεί την s πρωτεΐνη, μια σοβαρή δηλαδή τοξίνη του κορωνοϊού.

Πιστεύουμε πως καλό θα ήταν να συνετιστούν και να ενημερωθούν καλύτερα οι δεκάδες συνεργάτες του Υπουργού, μήπως και αποτρέψουν την έκθεσή του και την άγνοιά του. Όσο για τους γνωστούς λαϊκισμούς, όταν οι συνθήκες δεν ευνοούν, δεν έχω σχόλιο.

Αλήθεια, ποιος ήταν ο ειδήμων συνεργάτης του Υπουργού, που τον “έκαψε” σήμερα?

Το Μαξίμου ακούει?

Δικαιοσύνη υπάρχει?

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button