Τριτο παιδάκι πέθανε απο χρήση μάσκας στη Γερμανία.(Video με τον Dr Bodo Schiffmann)

Τί συμβαίνει με τα μέσα ενημέρωσης..;  3 παιδιά πεθαίνουν εξαιτίας των σκατο-μασκών στο πρόσωπο (scheiß) και κανείς δεν ενδιαφέρεται??? Τα παιδιά πέθαναν επειδή Merkel, Spahn, Lauterbach, Drosten, Söder πιστεύουν ότι το 99,9997% του υγιούς πληθυσμού πρέπει να προστατεύεται από έναν ιό που πετά μέσα από τη μάσκα σαν ένα κουνούπι μέσω διόδου διαμέτρου 10 εκατοστών!

Πότε θα ξυπνήσουμε;;; Το 90% γύρω μας ακόμα πιστεύει πως κινδυνεύουμε από τον κορωνοϊό, ενώ μια άχρηστη αλλά και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΑΣΚΑ δήθεν μάς προστατεύει. Όλα δείχνουν πως ζούμε μια απάτη, μια φάρσα.

Κι αυτή η είδηση θα σκουπιστεί κάτω από το χαλί..;

Ο Δρ Bodo Schiffmann δείχνει εντελώς διαλυμένος και εξοργισμένος από την αναλγησία και την προσπάθεια αποσιώπησης του θανάτου 3 παιδιών.

diodotos-k-t.blogspot.com

Kατω απο το θέμα εχει “μετάφραση” απο Google

Γερμανία: Ένα άλλο παιδί που πέθανε από μάσκες. Τρίτη σε μια εβδομάδα! Στο λεωφορείο μετά τις ώρες του σχολείου, ένα 6χρονο κορίτσι έχασε τη συνείδησή του.
Ο οδηγός δεν έβγαλε τη μάσκα του και κάλεσε ασθενοφόρο, οι γιατροί των οποίων αφαίρεσαν τη μάσκα επί τόπου και συνέδεσαν τα κορίτσια με την παροχή οξυγόνου.

Το βράδυ το κορίτσι πέθανε.Ο παιδίατρος της είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι το κορίτσι δεν υπέφερε από ασθένειες και ήταν απολύτως υγιές.
Η προκαταρκτική διάγνωση είναι η δηλητηρίαση από διοξείδιο του άνθρακα, η οποία δεν είναι φυσική αιτία θανάτου.
Ακόμα και το πρωί, το κορίτσι δεν ήθελε να πάει στο λεωφορείο, καθώς άρχισε να αισθάνεται άσχημα και ασφυξία φορώντας μάσκα. Ήδη τις προηγούμενες μέρες, είχε παραπονεθεί ότι τρεμοπαίζει στα μάτια της, αλλά δεν της επιτρέπεται να βγάλει τη μάσκα της. Οι γονείς προσπάθησαν να ηρεμήσουν το κορίτσι αγοράζοντας την μια ιδιαίτερα όμορφη μάσκα.

Έκκληση του γιατρού της υψηλότερης κατηγορίας Bodo Schiffman, ωτορινολαρυγγολόγος. Ένας από τους γιατρούς οδήγησε το κίνημα αντίστασης σε επιδημικές δραστηριότητες.
“Οι άνθρωποι δεν είναι πλέον αστείο ή διασκεδαστικό, το τρίτο παιδί έχει ήδη πεθάνει και γνωρίζω όλες τις πληροφορίες από τους γονείς. Έκανα ακόμη και μια συνέντευξη. Πρέπει να κάνω μια συνέντευξη για να με πιστέψεις. Είναι απλώς αφόρητο. Τα παιδιά πεθαίνουν

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button