Το συνέδριο των Γιατρών που η Κυβέρνηση δεν θέλει να ακουστεί η αλήθεια για τον Covid 19

Δεν τους αφήσαν ούτε μια αίθουσα για να γίνει το Συνέδριο των Γιατρών στην Αθήνα με θέμα “ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΣΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”..Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με υπόγεια τηλεφωνήματα και επαφές κατάφερε να μην υπάρχει αίθουσα σε ολόκληρη την ΑΤΤΙΚΗ για να διεξαχθεί το συνέδριο των Γιατρών ..Ο Λογος γνωστός..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑ….

Το διαδίκτυο αναμένεται να πέσει αύριο. Το συνέδριο δεν θα λάβει χωρα σε αίθουσα αλλα θα γίνει διαδικτυακά όπως δήλωσε ο Ιατρός κ.Ανδρεας Γιανουλόπουλος και θα μεταδοθεί ζωντανά απο το Ιντερνετ…

Πρώτα κατέβασαν τις δηλώσεις του Γιανουλόπουλου στο Fokus Fm και στη συνέχεια κατάφεραν να μην υπάρχει αίθουσα για να φιλοξενηθούν γνωστοί και αξιόλογοι Γιατροί απο ολο το κόσμο και την Ελλάδα.

Η Μετάδοση θα γινει σε αυτή τη διεύθυνση http://www.eoeresearch.org/covid19/... και το Ράδιο Αμαζόνιος θα μεταδώσει το ξεκίνημα του συνεδρίου ζωντανά.

Το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο ” Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας”  θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Πρόκειται, για μία πρωτοβουλία προερχόμενη από την Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα και πιο συγκεκριμένα της Ανεξάρτητης Συμμαχίας των Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία στόχο έχει να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας στα ζητήματα που αφορούν την πανδημία.

Η κοινωνία μας βιώνει κάτι πρωτόγνωρο, το οποίο έχει επιπτώσεις τόσο στη σωματική υγεία, όσο και στην ψυχική, στην οικονομία και τη δομή του κοινωνικού ιστού. Σε αυτό το συνέδριο θα φωτίσουμε τα σκοτεινά σημεία και θα διευκρινίσουμε τις αμφισημίες, καθώς η σωστή, επιστημονική και τεκμηριωμένη άποψη θα προσφέρει τη γνώση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση.

Ενα συνέδριο που θα διαδώσει τη γνώση και την αλήθεια και θα αναδειξει το ΨΕΜΑ και το σχεδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ μας απο την Κυβέρνηση και τους Επίορκους Γιατρούς που  εκτελουν την ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 και 2020 για την μειωση του πληθυσμού και τον πλήρη ελεγχο της ανθρωπότητας.

Το Ελληνικό Συνέδριο διασάφησης της πανδημίας διαξάγεται  στις 19-20 Σεπτεμβρίου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με διαδικτυακή μετάδοση και καλεσμένους διεθνώς διακεκριμένους ομιλητές συμπεριλαμβανομένων των:
Dr. Luc Montagnier, Ιολόγος, κάτοχος Nobel Ιατρικής 2008,
Dr. Sucharit Bhakdi, Ιολόγος, Μικροβιολόγος,
Dr. Giulio Tarro, Ιολόγος,
Dr. Wolfgang Wodarg, Ψυχίατρος,
Dr. Giuseppe De Donno, Πνευμονολόγος,
και άλλοι επιστήμονες από τη Διεθνή επιστημονική κοινότητα που έχουν προσκληθεί.
Έφτασε η ώρα της ιατρικής ανταλλαγής σκέψεων και δεδομένων για την ίωση του Covid-19 που ταλαιπωρεί τον πλανήτη μας.
Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιατροί έχουμε προσκαλέσει στην Αθήνα, το λίκνο του πολιτισμού, στην Ελλάδα μας, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ιατρικού κόσμου όπως ο αγαπημένος Giulio Tarro, ο De Donno και ο Bhakdi σε μία ιατρική αντιπαράθεση για το μείζον θέμα.
Διοργανωτής και ψυχή όλου αυτού, ο αεικίνητος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, καρδιολόγος, πνευμονολόγος.
Συμμετέχει ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης και άλλοι Έλληνες ιατροί.

ΕΔΩ ακουστε ολόκληρη την συνέντευξη στον Fokus FM που έδωσε ο Γιατρός κ Γιανουλόπουλος και καταγράφει την προσπάθεια να βρουν αίθουσα αλλά η Κυβέρνηση δεν ήθελε να ακουστεί η Αλήθεια…Τελικά θα ακουστεί σε ολη την Ελλαδα..

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Γιατροί Τινάζουν την Κυβέρνηση για το Bρώμικο κόλπο με τον Κορωνοιό.(VIDEO)

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close