Το σαμποτάζ στο Καΐκι του Δήμου . Η στάση της Δημάρχου Μ.Υδραίου διώχνει τους Κερκυραίους απο το ΒΙΔΟ & εξυπηρετεί το ΙΚΟΣ. Η εξέλιξη εφερε τη Παραίτηση του Αντιδημάρχου Νεράτζη.

Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου και στην Περίπτωση του ΒΙΔΟ σαμποτάρει με δυο τρόπους την σύνδεση με το Βιδο. Εγκατάλειψαν το Δημοτικό καΐκι στα “νύχια”  Ιδιώτη ανταγωνιστή και δεν συνεδριάζει για να βρει τρόπο -απόφαση να μπορούν οι Κερκυραίοι να ανέβουν και να εχουν χώρο στο νησι μετα τις 17.30..
Η υπόθεση εχει ξεκινήσει απο την αρχή της θητείας της Δημάρχου Κέρκυρας κ.Μερόπης Υδραιου..Το Καΐκι το αφησαν στο Λιμάνι την Χειμερινή περίοδο χωρις εποπτεία..
Το 2021 κάποιος ελυσε τα σχοινιά πρόσδεσης η το καΐκι λύθηκε και βρέθηκε στα βράχια..Επενέβη το Λιμενικό και το έδεσε σε αλλο σημείο .Το καΐκι ειχε πάρει νερα.. Τελευταία στιγμή το έσωσε ο Καπετάνιος πριν φθάσει στον Πάτο της Θάλασσας..
Η Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου ποιον ειχε ορίσει να το προσέχει και ειδικά σε κακοκαιρίες? Το οτι βρέθηκε στα βράχια δείχνει ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!
Για πρώτη φορά ολα τα χρόνια απο φέτος 2022 το Δημοτικό Καικι “δέχθηκε” ΕΠΙΘΕΣΗ” απο ανταγωνιστή που πήρε καλύτερη θεση στο Λιμάνι και εκτελεί και αυτο δρομολόγια στο ΒΙΔΟ!!! Σημειώνουμε οτι οι Διαγωνισμοί για τη γραμμή στο Βιδο  έβγαιναν άγονοι!!
Ιδιώτης κατάφερε και πήρε αδεια εκτέλεσης δρομολογίων 15 λεπτά πριν την αναχώρηση πριν απο το Δημοτικό Καΐκι και εκ της θέσεως του στο Λιμάνι του παίρνει το 50% των επισκεπτών.. Μάλιστα ο ναύτης πληρώματος  στο Ιδιωτικό καΐκι που είναι φάτσα στο δρόμο με το κιόσκι εισιτήριων πάνω στο πεζοδρόμιο του κεντρικού δρόμου  είναι γιος Λιμενικού!!
ΦΩΤΟ: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙΚΙ
Το Δημοτικο Καΐκι ειναι πίσω απο Τέντες εστιατορίου και δεν φαίνεται και πολλοί μπερδεύονται..Ετσι είναι καταδικασμένο.

Το πως πήρε αδεια ο Ιδιώτης και γιατι η Δήμαρχος Κέρκυρας κ Μερόπη Υδραίου δεν το εφερε θεμα με τους συνεργάτες της στο Δημοτικό Συμβούλιο δείχνει οτι δεν ενδιαφέρεται για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ΙΚΟΣ ωστε να μην εχει Κερκυραίους στο Βιδο και ενοχλούν την επιχείρηση στο νησι..
Ο  Αντιδήμαρχος κ.Νεράτζης υπεύθυνος για το ΒΙΔΟ παραιτήθηκε γιατί έθεσε θεμα να μπορούν ανέβουν οι Κερκυραίοι πολίτες απο τις 17.30 το απόγευμα οπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και να εχουν ενα χωρο που ειναι ελεύθερος μπροστά απο το Εστιατόριο του ΙΚΟΣ Αυτο πρότεινε να γινει με νεα σύμβαση και ορους  η με Πολιτική απόφαση του ΔΣ…
Η κ Δήμαρχος και εδω δεν ηθελε να συνεδριάσει το ΔΣ δυο χρονια …Σε αυτη τη δεύτερη προσπάθεια ο κ.Νεράτζης ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ..Ειναι ξεκάθαρο πλεον οτι δεν θελει η Δημοτική αρχη τους Κερκυραίους στο ΒΙΔΟ..
Λειτούργησε ξανα αποτρεπτικά η Δήμαρχος ακόμη μια φορα ενάντια στα συμφέροντα των Κερκυραίων που έχουν το Βιδο ως μια σανίδα δροσιάς το Καλοκαίρι…Αυτες οι κινήσεις εξυπηρετούν μονο το ΙΚΟΣ ….Το καΐκι δέχεται την “Επίθεση”ιδιωτών και δεν θα αντέξει με το “ρούφηγμα” των πελατών απο το Ιδιωτικό Καικι ..Επιπλέον εχει να αντιμετωπίσει και την αύξηση στα καύσιμα περίπου 2.000 ευρω μηνιαίως.

Το ΙΚΟΣ τριβει τα χέρια του για ολα αυτα και καθε βράδυ μεταφέρει τους πελάτες του Ξενοδοχείου στο εστιατόριο του Βιδο με ναυλωμένο καΐκι απο τη Δασιά..Ετσι δεν εχει στα “πόδια” του τους Κερκυραίους ..μετατρέποντας το νησι σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!!

Η Δήμαρχος με την στάση αυτη απαγορεύει την μετακίνηση των Κερκυραίων πολιτών  και σαμποτάρει το Καικι..για να τα παρατήσει ο Καπετάνιος.
Η στάση της δείχνει οτι Υπηρετεί το ΙΚΟΣ και οχι τους Δημότες της για να μην ανέβουν οι Κερκυραίοι το βράδυ και ενοχληθεί το ΙΚΟΣ και οι πελάτες του στο Νησί …
Οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι  της κ.Υδραίου δεν θα προστατέψουν τους Κερκυραίους Δημότες? Θα  θα αφήνουν την Κυρια Υδραίου να παίζει το παιχνίδι του ΙΚΟΣ??
Ολες οι Παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο τι θα κάνουν μετα απο αυτη την εξέλιξη και το Σαμποτάζ στο Δημοτικό Καικι?
ΔΕΙΤΕ και το Video απο το Amazonios TV με τις Δηλώσεις του κ.Νεράτζη για την παραίτηση του και σχολιασμούς για το θέμα..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button