To καλα φυλασσόμενο άγνωστο σκεύασμα!!!

Γράφει ο Panos Kaludas

Eνα αξιόλογο αρθρο-αναρτηση ανέβασε το διαδίκτυο και στο προσωπικό του λογαριασμό ο Panos Kaludas το οποίο αξίζει της προσοχής μας…
Αυτό το σύνδρομο βίας που τους έχει πιάσει, Η αρρωστημένη εμμονή, στο να μας σύρουν όλους με το ζόρι, να μας τρυπήσουν, εμένα έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Το κάθε κυβερνητικό σκουπίδι, όπου σε συναντήσει, σε ρωτάει αν έκανες το εμβόλιο Τι σε νοιάζει ρε άχρηστε τι έκανα εγώ; Που θέλεις να με στείλεις αδιάβαστο, για να τσεπώσεις τη μίζα σου από τη Σιωνιστική Νέα Τάξη. Και από τις φαρμακοβιομηχανίες.
Αι στο διάολο τομάρια Που κάνατε την Ελλάδα Άουσβιτς.. Φασισταράδες. Που θέλετε να μας εξοντώσετε.
Εγώ πέρα από τη δουλειά που κάνω εδώ και σαράντα χρόνια είμαι απόφοιτος και της οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Με τα εμβόλια δεν έχω κανένα θέμα. Ποια όμως; Αυτά που μου έκανε η μάνα μου μικρο. Που ήταν στο ράφι του φαρμακοποιού. Και είχαν σημείωμα με ενδείξεις και αντενδείξεις. Που τα συνόδευε αναλυτικό χαρτί. Αυτά τα σκατά που θέλετε να μας χώσετε τι τα συνοδεύει; Οι αστυνομικές δυνάμεις που τα φυλάνε, μην κλέψει κανείς ένα και πάει και το αναλύσει; Αυτό το θανατηφόρο υγρό, που ο κορυφαίος Έλληνας επιστήμονας, ο Κλεάνθης Γρίβας το ονομάζει σκεύασμα Φρανκεστάϊν, αυτό θέλετε να βάλω στον οργανισμό μου Τα εμβολιαστικά κέντρα, εντέχνως, τα κάνατε όλα να είναι κρατικά. Γιατί; Εγώ το σάπιο αυτό κράτος έτσι όπως εσείς το καταντήσατε, δεν το εμπιστεύομαι.
Δώστε μου ένα φιαλίδιο, να πάω να το αναλύσω για να μάθω εγώ μα και όλοι οι αμφισβητούντες τι διάολο σκεύασμα είναι. Φοβάστε να διαρρεύσει Και το φυλάσσετε με αστυνομικές δυνάμεις. Γιατί τι κρύβετε; Γιατί δεν το δίνετε στα φαρμακεία να βγει στην ελεύθερη αγορά; Γιατί τρέμετε μην αναλυθεί και μάθει ο κόσμος τι του επιβάλετε να πάρει. Τι είναι πια αυτό το υγρό, που το φυλάσσετε με ειδικούς φρουρούς; Που απασχολείτε χιλιάδες αστυνομικούς να φυλάνε το δολοφονικό ματζούνι σας. Αν έχετε περιεχόμενο στο παντελόνι σας, δώστε μου ένα φιαλίδιο να πάω να το αναλύσω. Να δω τι περιέχει. Κι αν είναι πραγματικά για τον covid και για τον σκοπό που λέτε πως υπηρετεί, εγώ θα κάνω δέκα εμβόλια όχι ένα..
Να λοιπόν γιατί σας αποκαλώ δολοφόνους Επιβάλετε στον κόσμο να πάει να κάνει ένα ”εμβόλιο” που δεν το γνωρίζει Ένα τόσο ύποπτο σκεύασμα. που δεν είναι στο ράφι του φαρμακοποιού όπως όλα τα άλλα αθώα φάρμακα. Μα το φυλάνε ειδικοί φρουροί σε ειδικά φτιαγμένους κι άριστα φυλασσόμενους χώρους…Βασίζεστε στην αφέλεια αυτών που θα προστρέξουν Πόσοι θα είναι αυτοί; Όσο χρήμα και να σκορπίσετε σε τηλεοπτικά σποτάκια, οι αφελείς που σας εμπιστεύονται, κάποια στιγμή θα τελειώσουν.
Αυτοί όμως που σας καταλάβαμε σκουλίκια είμαστε συντριπτικά οι περισσότεροι. Και δεν θα σας δώσουμε την χαρά να μας στείλετε εκεί που στείλατε τους άλλους και πήρατε το εύγε με τόνο από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Τέλος το δικό μου φιαλίδιο με το εμβόλιο που δεν θα κάνω να το βάλετε εκεί που ξέρετε. Θα σας κάνει καλό και στις αιμορροϊδες.
Panos Kaludas

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Μπράβο Πάνο Καλούδα, πολύ ωραία αλλά και πολύ λίγα αυτά που τους είπες. Άκου επιτροπή βιοηθικής σου λένε τα ανδρίκελα χωρίς κανέναν γιατρό στη σύνθεσή του.

  2. ΉΤΑΝ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΝ.
    ΚΆΘΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΆΒΑΣΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΆ ΤΗΣ
    ΒΙΟ(ΑΝΗΘΙΚΗΣ) ΣΥΝΘΕΣΗΣ
    ΔΕΝ ΠΕΡΊΜΕΝΑ ΤΊΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ
    ΑΠΌ ΠΙΌΝΙΑ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close