Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Συρία τη Δαμασκό αλλά και το Λίβανο..Φωτιά θα πάρει η Μέση Ανατολή

Ο Δημοσιογράφος του Sham FM αναφέρει επίθεση στην περιφέρεια Δαμασκού: Η ισραηλινή επίθεση στόχευσε την πόλη Hajira ένα από τα σημεία στην έξοδο του δρόμου από την πόλη Saida Zainab, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τραυματίες, ενώ οι πυροσβέστες κατευθύνονται στην περιοχή μετά από ανάδυση πυκνού καπνού..

Το συριακό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι οι δυνάμεις αεράμυνας απάντησαν σε εχθρικούς ισραηλινούς στόχους στην περιοχή της συριακής πρωτεύουσας, Δαμασκού σύμφωνα με το almayadeen.

Ο ανταποκριτής του Al-Mayadeen στη Δαμασκό είπε ότι δύο παρτίδες πυραύλων στόχευσαν την περιοχή Sayyida Zeinab, νότια της συριακής πρωτεύουσας.

Ανέφερε νωρίτερα ότι ο ήχος μιας μεγάλης έκρηξης σημειώθηκε στην περιοχή Sayyida Zeinab.

Στρατιωτική πηγή: Γύρω στις 21:35 μ.μ. σήμερα, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση προς το κατεχόμενο συριακό Γκολάν με στόχο ορισμένα σημεία στην ύπαιθρο της Δαμασκού. Τα μέσα αεράμυνας μας απέκρουσαν τους επιθετικούς πυραύλους και έριξαν τους περισσότερους και μείωσαν τις υλικές απώλειες.

Αναφορές για απόπειρα στόχευσης της περιοχής Al-Sayyida Zeinab στην ύπαιθρο της Δαμασκού από εχθρικά πολεμικά αεροπλάνα και πυραύλους, και πυρκαγιές που άναψαν στα περίχωρά της, και η συριακή αεράμυνα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την επίθεση…

Με τις επανειλημμένες κατοχικές επιθέσεις στο έδαφός της, η Συρία ισχυρίζεται ότι οι επιθετικές πολιτικές του Ισραήλ απειλούν να πυροδοτήσουν την περιοχή και να την ωθήσουν προς μια συνολική κλιμάκωση που απειλεί την περιφερειακή και διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

Τονίζει ότι η συνεχιζόμενη επίθεση κατά της κυριαρχίας των συριακών εδαφών εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών των αρχών κατοχής να επεκτείνουν και να κλιμακώσουν την επιθετικότητά τους στην περιοχή και να καλύψουν τα εγκλήματα πολέμου, τη γενοκτονία, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τις βάναυσες σφαγές που διαπράττουν σε καθημερινή βάση εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

makeleio

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button