Αφαίρεσαν την Αδεια άσκησης Δικηγορίας του Νίκου Αντωνιάδη για 4 μηνες γι αυτά που τον ειχαν αθωώσει στο Εφετείο Αθηνών!!

Αφαίρεσαν την Αδεια άσκησης Δικηγορίας του Νικου Αντωνιάδη για 4 μηνες!!! Την αφαίρεσαν γι αυτα που τον ειχαν αθωώσει στο Εφετείο Αθηνών!!! Λιγο πριν την ΔΙΚΗ την ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ στον Πλανήτη για την Παγκόσμια Απάτη με τον  κορωνοϊό!!!
Διαβάστε την ανάρτηση του Μοναδικού Δικηγόρου που μάχεται 3 χρόνια τωρα με τις Μαριονέτες που εκτελούν τις εντολές της Νέας Ταξης και τους Νεοταξίτες..
ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ… ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ… ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ… “ΕΝΟΧΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ…
ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ… ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΛΑΠΑ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΑ… ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ… ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΘΩΩΘΕΙ… “ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ”…
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑ… “ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ” , ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ… ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΗΡΩΑ , ΜΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΦΙΜΩΣΗ…
ΟΜΩΣ… ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…; ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ… ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ…
Ηταν η μοναδική φορά που δεν παρουσιάστηκα σε δημόσια αρχή. Πριν από ένα χρόνο. Είχα κάνει λάθος στην ώρα και αντί να πάω στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στις 16:00, πήγα στις 19:00. Ήταν 19 του μηνός και είχα στο μυαλό μου το “19” ως ώρα. 7 το βράδυ δηλαδή. Ήταν όμως στις 4. Με δίκασαν ΕΡΗΜΗΝ επιβάλλοντας ποινή 4 μηνών αντί να ζητήσουν από το Εφετείο την πορεία της υπόθεσης της διασποράς ψευδών ειδήσεων και να αναστείλουν την αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη. Βρισκόμασταν τότε στην δεύτερη αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που οι ίδιοι οι εφέτες δεν ήθελαν κάθε φορά να δικάσουν.
Άσκησα έφεση στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Δικηγόρων του Αρείου Πάγου. Σε αυτό προεδρεύει η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου.
Σπανίως όμως, αν όχι ποτέ, πηγαίνει η ίδια. Αναπληρώνεται. Χθες, μετά από ένα χρόνο από την έφεση, ήρθε η ΙΔΙΑ. Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Η ΙΔΙΑ η Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα. Η αγωγή εναντίον της οποίας για παραβίαση προσωπικών δεδομένων πριν από κάποια χρόνια, είχε τη δική μου υπογραφή.
Λίγες μέρες μετά την αντίδραση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου στο καταδικαστικό για την Ελληνική Δικαιοσύνη ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Λίγες μέρες μετά την ψήφιση του νέου Ποινικού Κώδικα και της νέας Ποινικής Δικονομίας, για το οποίο μίλησα πριν πέντε μέρες στον Στέφανο Χίο και έχει φτάσει η εκπομπή στα 4,5 εκατομμύρια προβολές. Σύντομα θα σπάσει το ρεκόρ των 9 εκατομμυρίων…
Την ώρα που μαζεύονται οι υπογραφές για το έγκλημα των Τεμπών, για το οποίο η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρέπεμπε την μάνα στην Εκκλησία να βρει παρηγοριά…
ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ την ώρα που ετοιμάζομαι για την ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ στον πλανήτη για την παγκόσμια απάτη του κορωνοϊού.
Την Δευτέρα… Μετά από την …αναξιοπρεπή μήνυσή μου της 25ης Ιουνίου 2020 με τίτλο “ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΝΟΣΗλΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΛΟΓΩ COVID-19″… ΚΥΡΙΩΣ την ώρα που τρέχει η επίσης ΠΡΩΤΗ ποινική διαδικασία για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, για το οποίο σήμερα βγήκε η Αθηνά Λινού να καθησυχάσει τον κόσμο μετά την μελέτη σε 99 εκατομμύρια εμβολιασμένους που αποκαλύπτει τις φριχτές παρενέργειες των εμβολίων. Μελέτες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ στις οποίες αντιτάσσουν το ΑΟΡΙΣΤΟ και ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ “τα εμβόλια έχουν σώσει περισσότερες ζωές”.
ΚΥΡΙΩΣ την ώρα που μετά το ΣΩΤΗΡΙΑ δικάζεται την ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ το ΕΛΕΝΑ για το έγκλημα σε βάρος της Σπυριδούλας.
ΚΥΡΙΩΣ την ώρα που ασκώ τη ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ τις αγωγές κατά των ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ που είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ αυτοί που ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και η καταδίκη τους είναι προς όφελος όλων των Ελλήνων.
ΚΥΡΙΩΣ την ώρα που έχουν ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΠΟ να ξεμπερδέψουν με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ώστε να ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ σε αυτά που του ετοιμάζουν.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ-‘Παίρνετε χρήματα για αυτό που κάνετε;”…
-“Θα ήταν ανήθικο να ζητούσα χρήματα από τους ανθρώπους που έσωσα”.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ-“Τότε, πώς τα βγάζετε πέρα;”.
-“Βοηθάνε οι Έλληνες;”
ΠΡΟΕΔΡΟΣ-“Εθελοντικά;”.
-“Ναι. Με την ΙΚΕ της συζύγου μου, της μητέρας του αγοριού μου, του κινήτρου μου για αυτή τη μάχη, και έχουμε ελεγχθεί από όλους τους κρατικούς μηχανισμούς, μου άνοιξαν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς, δέχθηκα έφοδο από κλιμάκιο της ΑΑΔΕ με εισαγγελέα, πιο καθαρά πράγματα δεν έχουν ξαναδεί. Αφαίρεση αδείας όμως με εξοντώνει. Η βοήθεια του κόσμου φτάνει μέχρι ένα σημείο. Να πληρώνω ιατροδικαστικές εκθέσεις και όλα αυτά τα άπειρα έξοδα αυτής της μάχης, ακόμα και να βοηθάω ανθρώπους. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για φτωχούς ανθρώπους;”
-“Κατά τα λοιπά, είναι οι 5-6 άνθρωποι που έχω κρατήσει γιατί ούτε να τους εγκαταλείψω μπορούσα ούτε να ζήσω την οικογένειά μου χωρίς αυτούς θα ήταν δυνατόν. Μου αφαιρείτε την άδεια ενώ δικαιώθηκα, με τελειώνετε”.
-“Με κανιβάλιζαν ΟΛΑ τα συστημικά Μ.Μ.Ε., ο γιος μου ήταν ο γιος του δολοφόνου μέχρι που δικαιώθηκα ΚΑΙ για αυτά”
ΔΙΚΑΣΤΗΣ: -“Πείτε μου να τους γράψω, ποιοι είναι στην εγκληματική οργάνωση; Ποιος είναι ο αρχηγός;”.
-“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης”…
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: -Πώς είναι αυτή η εγκληματική οργάνωση;”
-“Θα σας πάω από κάτω προς τα πάνω”.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “Όχι, πηγαίνει από πάνω προς τα κάτω”.
-“Από που και ως που; Θα πάμε από κάτω με βάση το κατηγορητήριο της Δευτέρας κατά του ΣΩΤΗΡΙΑ”.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “Δεν μας ενδιαφέρει το δικαστήριο αυτό. Δεν έχουν καταδικαστεί ακόμα”.
-“Με ρωτάτε, θα σας απαντήσω. Μία διοικητική υπάλληλος δικάζεται για ψευδή βεβαίωση. Βεβαίωσε ότι ο καρκινοπαθής εισήχθη δήθεν λόγω κόβιντ. Δύο γιατροί κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί. Ο διοικητής ως ηθικός αυτουργός αυτών”.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “Ναι…”.
-“Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός στον διοικητή; Ο υπουργός Υγείας. Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός του υπουργού;”.
-“Τον ξέρετε. Ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ώστε ιδού η δομή της εγκληματικής οργάνωσης”…
-“Αθωώθηκα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ από το ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, τι συζητάμε τώρα;”.
ΠΡΟΕΔΟΣ: -“Δεν έχει σημασία αυτό”…
Ιστορικές στιγμές. Ε λοιπόν, ΔΕΝ θα πέσω. Θα μείνω ΟΡΘΙΟΣ. Η αποστολή που έχω είναι ΙΕΡΗ…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button