Το Έγκλημα στη Δασιά-Κεφαλο Υψο. Η Τσιμέντο – ανάπτυξη του Κεφαλαίου με υπογραφές Κράτσα-Υδραίου και η Ύδρευση του νησιού προεκλογική Φωτοβολίδα

H Τσιμεντο-Aνάπτυξη στην Κέρκυρα και οι Προεκλογικές Φωτοβολίδες Ρόδης Κράτσα & Μερόπης Υδραίου…

Το Βαθύ Πράσινο στη Δασιά εγινε Κρανίου Τόπος με ΤΣΙΜΕΝΤΟ στο Ακρωτήριο Κεφαλό-Υψος…
Δείτε πως κατάντησε την περιοχή ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ Ανδρεάδης μαζί με Κράτσα Υδραίου που έσκυψαν στο Κεφάλαιο και την Πολυεθνική!!!
ΤΣΙΜΕΝΟΑΝΑΠΤΥΞΗ….Κατέστρεψαν την περιοχή του Κεφαλό – Υψου…Εξαφάνισαν το Πράσινο τα δέντρα  και με ειδικούς Νόμους μονο για την Πολυεθνική έκτισαν καθε σπιθαμή.

Το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτο φέρει τις Υπογραφές των επιλογών της ΝΔ!!! Της Ρόδης Κράτσα και της Μερόπης Υδραίου. Περιφερειάρχου και Δημάρχου Κέρκυρας.
Δειτε το Έγκλημα τώρα που ολοκληρώνεται καθώς και τις ατέρμονες ταλαιπωρίες των κατοίκων με την τελευταία το σωλήνα φιδι που χώνουν και ξεχώνουν για να πάρει νερό!!

Το 2ο θεμα της εκπομπής εχει τη προεκλογική Φωτοβολίδα για την Ύδρευση της Κέρκυρας που δεν θα γίνει ποτε..Το Συμβούλιο Επικρατείας ακύρωσε ανάλογη περίπτωση στην Αθήνα..Δείτε τι λέει ο Βουλευτής Αρσένης Κρίτων για την περίπτωση της Κέρκυρας .
Επίσης δείτε πως μοιράζουν ΣΑΝΟ Κράτσα Υδραίου Γκίκας για το εργο της Ύδρευσης και πως η ΜΑΜΑ Κράτσα ζητά 4 χρόνια ακόμη να σχεδιάσει τα εργα που δεν πρόλαβε…
Νοιώθει μαμά των νησιών και νομίζει οτι μπορεί να ταΐζει με κουτόχορτο τους Πολίτες…Τα πρώτα 4 χρόνια δεν πρόλαβε να σχεδιάσει..Στα επόμενα 4 θα σχεδιάσει και θα ξεκινήσουν τα εργα που δεν σχεδίασε !!!
Μόνο ΒΛΙΤΑ προσελκύει με αυτες τις Τοποθετήσεις…Δειτε την εκπομπή για να καταλάβετε περι τινος ΑΝΙΚΑΝΟΥ Πολιτικού μορφώματος μιλάμε…
Το μόνο που πρόλαβε ηταν τα ΦΟΥΛΑΡΙΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ απο το amazonios TV με τον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη.

ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΚΡΑΤΣΑ ΥΔΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΔ ΣΕ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button