Το 75% των πολιτών αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο mRNA κατά του κορoνοϊού!

Απάντηση στη Κυβέρνηση που εκτελεί το σχέδιο των Παρανοϊκών-Ψυχοπαθών για μείωση πληθυσμού

Αρνείται να εμβολιαστεί άμεσα κατά του κορωνοϊού, ανησυχώντας για τις επιπτώσεις του εμβολίου στην υγεία του το 75% του πληθυσμού της χώρας, όπως αποκαλύπτει δημοσκόπηση της εταιρείας “To The Point”, μετά τις αποκαλύψεις και τους προβληματισμούς που έχουν εκφραστεί από πολιτικούς όπως ο Ε.Μακρόν και ο Ν.Τραμπ, αλλά και από κορυφαίους επιστήμονες, όπως ο Γερμανός δρ. Sucharit Bhakdi​.

Ειδικότερα, μόνο το 25,7% του πληθυσμού δηλώνει ότι θα κάνει «άμεσα» το εμβόλιο, ενώ το 45,2% δηλώνει ότι «θα κάνει το εμβόλιο αλλά θα περιμένει για κάποιο διάστημα ώστε να διαπιστώσει ότι είναι ασφαλές».

Ένας στους πέντε, (το 19,3% πανελλαδικά) δηλώνει ότι «δεν θα κάνει το εμβόλιο επειδή δεν το χρειάζεται», ενώ το 8,6% (πανελλαδικά 6,3%) αναφέρει πως «δεν θα το κάνει επειδή θεωρεί πως τα εμβόλια κάνουν κακό»

Το «κλειδί» είναι το ποσοστό 45,2% το οποίο εμφανίζεται να δηλώνει ότι «θα κάνει το εμβόλιο αλλά θα περιμένει για κάποιο διάστημα ώστε να διαπιστώσει ότι είναι ασφαλές».

Πρόκειται για μία απάντηση η οποία «στην πράξη είναι υπεκφυγή» και ουσιαστικά άρνηση εκτιμούν στην κυβέρνηση, αφού τα αποτελέσματα για την ασφάλεια ενός εμβολίου φαίνονται μετά από χρόνια, ίσως και πολλά χρόνια και στόχος των κυβερνώντων είναι να έχει εμβολιαστεί το 70% των πολιτών μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.

Πώς θα συμβεί όμως αυτό όταν ακόμα και εμβόλια «απενοχοποιημένα», όπως αυτό της γρίπης το έκαναν το 2020, μόλις 1 εκατ. Έλληνες πολίτες, δηλαδή μόνο 25% περισσότεροι από αυτούς που το είχαν κάνει το 2019, όταν τίποτα δεν έδειχνε προς την κατεύθυνση της καταιγίδας που ερχόταν από την Κίνα;

Πώς είναι δυνατόν να εμβολιαστούν 7 εκατ. Έλληνες μέχρι τον Ιούνιο;

Στην κυβέρνηση αναμένουν να δουν πώς εξελιχθεί η επιχείρηση ομαδικού εμβολιασμού του πληθυσμού που ξεκινά αυτή την εβδομάδα σε Βρετανία (8/12) με το εμβόλιο της Pfizer που έχει παραγγείλει και η Ελλάδα (το οποίο επεμβαίνει στα ριβοσώματα των κυττάρων), σε Ρωσία με το Sputnik-V (8-11/12), σε Τουρκία (10/12) με το κινεζικό εμβόλιο και σε ΗΠΑ στις (12/12) πάλι με το εμβόλιο της Pfizer.

Αν και διαφορετικά κράτη, με διαφορετικές αντιλήψεις και πολιτισμικό επίπεδο πληθυσμού, αλλά και «πειθαναγκασμού» των πολιτών στον εμβολιασμό, θα είναι ένας δείκτης για την πορεία του εμβολιασμού στην Ελλάδα.

Πόσο εύκολο είναι όμως να πειστεί το 75% του ελληνικού πληθυσμού (άλλες έρευνες αναφέρουν ότι το ποσοστό ξεπερνά το 80%) να εμβολιαστούν με κάτι που ακόμα και ο Γάλλος πρόεδρος το θεωρεί «άγνωστο»;

Για τον λόγο αυτό ετοιμάζεται μια λίστα νομοθετημάτων και διοικητικών αποφάσεων που θα αναγκάζουν τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο, λίστα η οποία βέβαια ετοιμάζεται εκτός Ελλάδος σε Βρυξέλλες και Βερολίνο, για το πώς θα αναγκαστούν να κάνουν οι Έλληνες το εμβόλιο.

Όλα αυτά ενώ ο Γάλλος Πρόεδρος Ε.Μακρόν προειδοποιεί για ότι «Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech τεχνολογίας mRNA. Υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που δεν γνωρίζουμε για αυτό τον ιό, αλλά και φυσικά για το πρώτο εμβόλιο που φθάνει», ενώ και άλλοι επιστήμονες διατυπώνουν κάθετες αντιρρήσεις.

Ο δρ. Sucharit Bhakdi, Γερμανός επιστήμονας ταϊλανδικής καταγωγής δηλώνει: «Νομίζω ότι είναι απόλυτα επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ: Εάν συνταχθείτε με την άποψη ότι είναι απαραίτητο τότε θα οδηγηθείτε στην καταστροφή σας».

Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι μπορούν να επιβάλουν στον δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εμμέσως: Διοικητικοί δημόσιοι υπάλληλοι, Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας θα εμβολιαστούν «με το καλό ή με το άγριο» και έτσι θα βγει «το πρώτο εκατομμύριο».

Υπολογίζεται ακόμα ότι άλλο ένα εκατομμύριο θα προσέλθουν και θα εμβολιαστούν από μόνοι τους, και σε αυτό τον αριθμό θα προστεθούν και κάπου 740.000 μαθητές δημοτικού και παιδιά νηπιαγωγείων που οι γονείς τους θα αναγκαστούν να τα εμβολιάσουν, επί ποινή διαγραφής τους από το εκπαιδευτικό σύστημα, βάσει της πρόσφατης απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και να κάνουν το εμβόλιο της Pfizer και της τουρκικής ιδιοκτησίας BioNTech.

Απομένουν περίπου πέντε εκατομμύρια πολίτες για να φτάσει ο αριθμός των 7 -ή 7,7 εκατομμυρίων πολιτών για να είμαστε ακριβείς- που να αντιστοιχούν στον μαγικό ποσοστό του 70%.

Και βέβαια τα αναγκαστικά νομοθετήματα θα έχουν και το ανάλογο πολιτικό κόστος.

Και αν υπάρξουν και κάποιες παρενέργειες μελλοντικά (π.χ. τερατογενέσεις, καρκίνοι κλο), κάποιοι θα κληθούν να πληρώσουν ακόμα και σε ποινικό επίπεδο, καθώς η αδειοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων δεν καλύπτει τις ποινικές ευθύνες, αφού απαιτείται γνωμοδότηση και του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)…

Ιδού ο πίνακας με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθείται πώς το ριβόσωμα συγκροτείται γύρω από το mRNA στο οποίο επεμβαίνουν η Pfizer και τουρκικής ιδιοκτησίας BioNTech και αφού ενωθεί η μεγάλη υπομονάδα του ριβοσώματος στη μικρή ξεκινά η μετάφραση του mRNA σε πολυπεπτιδικές αλυσίδες που αργότερα οργανώνονται σε πρωτεϊνες και ένζυμα.

pronews.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button