Τερατογέννεση στη Λάρισα & Καρδίτσα ??? Εμβολιασμένοι οι γονείς ….

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο γυναίκες με υπέρηχο διεπίστωσαν οτι δεν μπορεί να προχωρήσει η κύηση διοτι τα έμβρυα δεν είναι φυσιολογικά και εχουν μορφή τερατογέννεσης…Τα δυο συμβάντα δεν επιβεβαιώνονται επίσημα αλλα βοά η Λάρισα και η Καρδίτσα απο αυτές τις περιπτώσεις..

Στη Λάρισα  διεγνώσθη σε εγγυο οτι το έμβρυο εχει δυο κεφάλια και ουρά ψαριού..Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι οι γονείς είναι και οι δυο εμβολιασμένοι..Η Κύηση διεκόπη.

Στην Καρδίτσα το έμβρυο διαπιστώθηκε απο τον ελεγχο στο β επίπεδο οτι εχει ουρα..Της το πήραν αμεσα…Ο Πατέρας είναι νεος στρατιωτικός και ηταν εμβολιασμένος ενω η γυναίκα του ανεμβολίαστη.

Οι πληροφορίες διευρευσαν απο το σοκαρισμένο Υγιειονομικό προσωπικό των Νοσοκομείων..Τα δυο περιστατικά συνδέονται με τους εμβολιασμούς αλλα κανείς δεν θα πει την αλήθεια..Αλλωστε μέχρι στιγμής δεν εχει δοθεί επίσημη ενημέρωση..Ακόμη και αν το παραδεχθούν δεν θα το συνδέσουν με τους εμβολιασμούς ως ειθιστε σε τετοιες περιπτώσεις στη Χώρα μας..

Μας ειχαν προετοιμάσει…Τερατογεννέσεις  στειρώσεις θρομβώσεις ανακοπές….Στο διαδίκτυο ηδη υπάρχουν αναρτήσεις για τα δυο αυτα περιστατικά καθώς και σχόλια απο το βουητό σε Λάρισα και Καρδίτσα. Φανταστείτε τι ερχεται και τι θα ζήσουμε ακόμη….

Τι περιμένεις οταν μέσα εχουν Εμβρυικά νεφρικά Κύτταρα απο νεκρά βρέφη απο Χιμπατζή μαγνητικοί κρύσταλλοι νανοτεχνολογία κ.α που δεν μας εχουν πει..

Στην Ευρωπαϊκή βάση Δεδομένων έχουν καταγραφεί 21.000 θάνατοι και 2.000.000 παρενέργειες…παρ οτι δεν καταγράφεται η πλειοψηφία αυτων των δεδομένων..

 

Μας τα ειχαν πεί…Ολα ειναι σχεδιασμένα για την σκλαβοποίηση του ανθρώπου και την Μείωση πληθυσμού..Ζούμε Παγκόσμιο Πόλεμο με Βιολογικά οπλα..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.. ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ:

Δειτε και τους παρακάτω συνδέσμους …Ολα αυτα αποδεικνύουν οτι μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και κάποιοι πιστεύουν τον Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα κόμματα ως Σωτήρες καθως και τους πληρωμένους της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας απο τις Φαρμακομαφίες  και τρέχουν να εμβολιαστούν.Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με αποδείξεις..Αν παρ ολα αυτα κάποιοι επιμένουν να τρυπηθούν ας το αποφασίσουν..ειναι δικαίωμα τους και η Αυτοχειρία…..

https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 18/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Υπάρχουν Γιατροί εντιμοι που δεν ξεπουλήθηκαν και φωνάζουν για την μείωση πληθυσμού!(VIDEO)

Σε τι κόσμο θα ζήσουμε με τη Νέα Τάξη …απο την Dr Ευα Δουβαρά..(Video)

Aν σπάσουν τους Υγειονομικούς θα επιτεθούν σε Αστυνομία Στρατό Δικαστές Ιερωμένους (video)

Dr. Roger Hodkinson:Οι πρωτεΐνες ακίδας καθιστούν και τα δύο φύλα υπογόνιμα!!!

Καθηγητής ΑΠΘ Παύλου:Το εμβόλιο είναι ένα βιολογικό όπλο, ένα πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button