Συνέλαβαν Οικογένεια που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test στον Προμαχώνα & 5.000 πρόστιμο στο καθένα!!

Ένας πατέρας και τα δύο ενήλικα παιδιά του ερχόμενοι απο την Βουλγαρία συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών επειδή κατά την είσοδό τους στο Ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18/01/21.Σε βάρος των συλληφθέντων που είναι Έλληνες υπήκοοι σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του Κορωνοϊού.

Το τεστ είναι Ιατρική πράξη. Εδω έχουν καταστρατηγήσει άρθρα του Συντάγματος και υποχρεώνουν να κάνουν Τεστ με  Αντισυνταγματικό Νόμο  στις εισόδους της Χώρας .Δεν αφηνουν ουτε να επιλέξεις ο ιδιος ποιος θα το κανει αλλα έχουν “συνεργεία” που σου βάζουν στην μύτη ξυλάκι που δεν  ξέρεις  τι εχει στην ακρη και δεν ξερεις  αυτα τα άτομα απο που κρατάει η σκούφια τους και τι εκπαίδευση εχουν

Επίσης δεν  έχεις επιλέξει ο ιδιος τα ατομα η το Ιατρικό Κέντρο  για μια τέτοια Ιατρική πράξη η την ιδια την πράξη και αν θα είναι rapid η Μοριακός έλεγχος.

Ολα αυτά γίνονται απο ατομα που δεν ξέρεις πως εκπαιδευτηκαν και βρίσκονται στα σύνορα  και που ερήμην σου κανουν με το ζόρι Ιατρική πραξη  οταν ηδη ο κατασκευαστής αλλά και μέλη της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας εχουν αναφέρει οτι βγάζει θετικούς υγιείς που έχουν αντισώματα και δεν διαχωρίζει τον covid 19.

Αρχική Πηγή της είδησης: Lifo

https://m.lifo.gr/now/greece/310354/serres-syllipsi-patera-kai-paidion-poy-arnithikan-na-ypovlithoyn-se-rapid-test?fbclid=IwAR146bZUMHFKizF3K9S3qHAzuuGtqxChRL6i-7Jky6ixffls7HApYh-dsGc

Σέρρες: Σύλληψη και 15.000€ πρόστιμα σε οικογένεια που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button