Τρέμει το σύστημα της Απάτης της Ψευτοπανδημίας και των δολοφόνων στα Νοσοκομεία..Ανέβαλαν δυο Νεκροψίες!!

Δυο Νεκροψίες απέδειξαν την απάτη με τους Θανάτους δηθεν απο Κορωνοιό..Οι Ιατροδικαστικές εκθέσεις έδειξαν οτι πέθαναν απο άλλη αιτία..Στην Κατερίνη σε μια ακόμη Νεκροψία έδειξε ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ..Του τρύπησαν το λαιμό κατα τη διασωλήνωση…
Ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης τους εχει κάνει να μην κοιμούνται τα βράδια…τους εχει κυριεύσει ΠΑΝΙΚΟΣ..Για σήμερα είχαν οριστεί δυο ακόμη Νεκροψίες μετα απο αιτήματα των συγγενών στην Εισαγγελική αρχή..Τα ευρήματα τους ανησυχούν γιατί αποκαλύπτονται οι ΦΡΙΚΤΕΣ Δολοφονίες στα Κολαστήρια Νοσοκομεία της Χώρας. ..Η Ιατρικο-Πολιτική ΣΥΜΜΟΡΙΑ  ΤΡΕΜΕΙ…Τις Ανέβαλαν!!! Οχι για πολύ όμως.
Οπως αναφέρει με ανάρτηση του ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης ο  πανικός τους οφείλεται σε δύο λόγους. 
ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:Πρώτον, διότι ξετυλίγοντας το κουβάρι των αποκαλύψεων για την τεράστια απάτη και τα φριχτά εγκλήματα στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων, βλέπουν να έρχεται το τέλος τους. Διαπιστώνοντας με απόγνωση ότι μετατρέπω την χώρα σε ένα απέραντο νεκροτομείο, με την Αθήνα, στην οποία έχω φυσικά πολύ μεγαλύτερα περιθώρια να ελέγχω τα πράγματα, να είναι πλέον το επίκεντρο. Και έρχεται και η νεκροψία στο 36χρονο παλλικάρι, τον Γιάννη Γεωργακόπουλο. Σήμερα η μήνυση και η εντολή για νέα νεκροψία.
Δεύτερον, διότι οι αποδείξεις για την απάτη και τις δολοφονίες στα νοσοκομεία θα έχουν παγκόσμιες επιπτώσεις και θα γκρεμίσουν την απάτη σε όλον τον κόσμο. Και ξέρουν εδώ οι δικοί μας ότι έξω από την Ελλάδα είναι έξαλλοι μαζί τους. Γιατί ένας άνθρωπος μόνος του πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο να γκρεμίσει με τις ενέργειές του το παγκόσμιο οικοδόμημα της ψευδοπανδημίας. Γιατί βέβαια, αυτό δεν το καταφέρνω μόνο εγώ εδώ στην Ελλάδα, επειδή είμαι καλύτερος δικηγόρος από τους Γερμανούς, τους Αμερικανούς, από τους Γάλλους, τους Άγγλους ή τους Ιταλούς, τον Kennedy ή τον Füllmich, αλλά επειδή και στις άλλες χώρες εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο του θανάτου, αλλά με πολύ μεγαλύτερη προσοχή.
Και οι συνάδελφοί μου αυτοί το γνωρίζουν. Και με περιμένουν.Γιατί εδώ οι δικοί μας μου προσέφεραν από την αρχή, και όσο πάει γίνεται καλύτερο και ευκολότερο για μένα, και χειρότερο γι αυτούς, ειδικά το τελευταίο διάστημα που η εγκληματική οργάνωση “προβλέπει” αύξηση διασωληνώσεων και θανάτων, το ένα μετά το άλλο τα αδιάσειστα στοιχεία και τις ακλόνητες αποδείξεις για την απάτη και τις δολοφονίες.
Είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να μην καταλαβαίνει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, και ότι επομένως μόνο επειδή τρέμουν τα αποτελέσματα των νεκροψιών και τις αποδείξεις που θα προκύψουν από αυτές για τα εγκλήματα σε βάρος των αδικοχαμένων ανθρώπων των μηνυτών (πατέρα και μητέρας αντίστοιχα εν προκειμένω), κάθιδροι και πανικόβλητοι ανέβαλαν τις νεκροψίες σήμερα ;;;
Ανέβαλαν δηλαδή τον δικό τους “θάνατο”…Και ενώ εγώ πάντα λέω στους ανθρώπους μου ότι ξεκινάμε από την παραδοχή ότι όλα έγιναν καλά και πάμε ανάποδα, να δούμε αν πράγματι έγιναν όλα καλά και ότι δεν είχε έρθει η ώρα του ανθρώπου τους ή αν τελικά πήγε μία νωρίτερα από το νοσοκομείο , μετά από αυτό , τι να τους πω…;
Με ποια παραδοχή να πάμε ξανά από Δευτέρα…; Εγώ δεν μπορώ να πω φυσικά ότι δεν το περίμενα…Χρόνο κερδίζουν να δουν τι μπορούν να κάνουν για να αναβάλουν τον “θάνατό” τους ή να τον ματαιώσουν ,για να διαπιστώσουν με απόγνωση το Σαββατοκύριακο ότι δεν…Τίποτα δεν μπορούν να κάνουν.
Το νερό έχει μπει πια στο αυλάκι των νεκροψιών και των αποδείξεων….Ο ιατροδικαστής μας, ο Δημήτρης Γαλεντέρης, με διαβεβαίωσε ότι δεν θα χαθεί κανένα στοιχείο από την καθυστέρηση.Μου επέστησε όμως την προσοχή, ότι επειδή έρχεται από την Θεσσαλονίκη για τις νεκροψίες, μήπως επιχειρήσουν να τον αιφνιδιάσουν και τις κανονίσουν τελευταία στιγμή και τις κάνει μόνος του ο δικός τους και αποδώσει τους θανάτους στην …καταραμένη μοίρα.
Αμ δε…Γι αυτό είμαστε εδώ…Και όπως σας έχω πει, όταν όλα γίνονται φυσιολογικά, καλό δεν είναι. Κάτι δεν κάνω εγώ καλά…Αυτά τα “εμπόδια” τα περιμένω !!Με πείθουν ότι κάτι κάνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…Και είμαι βεβαίως πάντα έτοιμος να τα αντιμετωπίσω.
Είπαμε.Ισχυροί είναι.Όχι έξυπνοι.Και είναι πάρα πολύ,μα πάρα πολύ ,προβλέψιμοι…Απλά πετυχαίνω τον σκοπό μου, αφού προηγουμένως το σύστημα εκτίθεται ακόμη περισσότερο.Έτσι δεν έγινε και με την Δώρα Αγριδιώτη στο Γεννηματά;
Την πήρα ή δεν την πήρα την Δώρα;Την πήρα.Πώς την πήρα όμως;Με μία μήνυση στην πλάτη ,κ α ι του νοσοκομείου ,κ α ι του εισαγγελέα.
Ή μήπως δεν πήρα και τον Χρήστο Φολτόπουλο;Τον πήρα κι αυτόν…Κάποιες φορές μάλιστα δείχνω ότι έχω έναν σκοπό, ενώ έχω έναν άλλο.Την πατάνε με αυτό που νομίζουν, και μου δίνουν αυτό που εξ αρχής ήθελα.Κάπως έτσι πέτυχα την έγγραφη παραδοχή από τον καθηγητή Μικροβιολογίας του εργαστηρίου του Αττικόν.Του έριξα το τυράκι του τρίτου τεστ, τσίμπησε, μου έβγαλε αρνητικό το τρίτο, νόμιζε ότι έτσι θα ξεχάσω το ενδιάμεσο “θετικό”, ευχαριστημένος από την αρνητικοποίηση του ανθρώπου μου ,και μου έδωσε στο στυλ του “μια και το ‘φερε η κουβέντα” (…) ,αυτό που ε ξ α ρ χ ή ς επεδίωκα :
Την έγγραφη παραδοχή ότι το θετικό τεστ κάθε άλλο παρά θετικό ήταν, αλλά εκτοξευμένο το δείγμα στους 35 κύκλους ήταν …αμφίβολο, και άρα αρνητικό. Πλην όμως, αυτήν την παραδοχή την έκανε αφού εγώ του ζήτησα εκ των υστέρων απαντήσεις, ώστε εκ των υστέρων έβγαλε τελικά τον άνθρωπο αρνητικό, τον οποίο όμως ο ίδιος με την ψευδή βεβαίωση ότι ήταν 100% θετικός, τον είχε στείλει εν τω μεταξύ στην …Σπιναλόγκα να κολλήσει λέπρα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button