Συνεχόμενοι εμβολιασμοί ανα 4αμηνο για την “ζωή” που αποφάσισαν οι Ψυχασθενείς του Πλανήτη.

Αρχίζει ο ΧΟΡΟΣ των εμβολίων…Η εταιρεία New England Journal of Medicine​  “διαπίστωσε” πως το εμβόλιο της Moderna και συνεπώς και των Pfizer/BioNTech που χρησιμοποιούν την τεχνολογία επέμβασης στα ριβοσώματα των κυττάρων κατά του κορωνοϊού, προκαλεί αντισώματα που αντέχουν μόνο για… τρεις μήνες!

Η διάρκεια ζωής των εμβολίων mRNA θα ειναι τρίμηνη!!! Αυτο σημαίνει οτι θα τρυπάνε τους ανθρωπους ανα τέσσερεις μήνες και θα χύνουν μέσα στο σώμα μας οτι έχουν σκεφτεί οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού..μεχρι να στου καταστρέψουν το DNA.

Η κατάσταση θα είναι ατέρμονη διότι οι Παρανοικοί εγκέφαλοι του σχεδίου ελέγχου της ανθρωπότητας και της μείωσης πληθυσμού δεν σκέφτονται την υγεία μας αλλα πως θα μας μετατρέψουν σε ρομποτάκια καθοδηγώντας το DNA μας και τη ζωή μας σε μια κόλαση..Με αυτοάνοσα Καρκίνους και ημερομηνία λήξης της ζωής του κάθε ανθρώπου στο οριο ηλικίας που τα Ψυχασθενή μυαλά τους έχουν ορίσει να ζούμε στον πλανήτη.

Οι μεταλλάξεις των ιών και το “ξεφούρνισμα” και αλλων σκοπό έχουν βασει της Ατζέντας τους οι πολίτες να μην βγουν ποτε απο αυτη τη ΦΥΛΑΚΗ που μας ετοίμασαν..Μόνιμα θα υπάρχουν ιοί και αλλοι κίνδυνοι ωστε να εξουσιάζουν την ανθρωπότητα..με διάφορα ανανεώσιμα εμβόλια βασει του παραμυθιού για μεταλλάξεις .Οποιος θα εμβολιάζεται θα ειναι το παιχνίδι τους και θα έχουν την απόλυτη εξουσία της υπόστασης μας αλλα και τη δυνατότητα να μας πεθαίνουν ανα πάσα στιγμή..Την τεχνολογία την χρησιμοποιούν εις βάρος μας.Ένα εμβόλιο για να θεωρηθεί ασφαλές πρέπει να περάσει από συγκεκριμένα πρωτόκολλα και διαδικασίες και όχι απλώς να ανακοινωθεί από την εταιρία παραγωγής ή από υπουργεία υγείας ή εθνικούς οργανισμούς φαρμάκων χωρίς πρώτα να περάσει από τις διαδικασίες αυτές. Για την ασφάλεια αυτων δεν εγγυάται ουτε η Κυβέρνηση ουτε οι Φαρμακευτικές..

Η ΛΥΣΣΑ που τους επιασε φαίνεται και απο τη σωρεία Αντισυνταγματικών Νόμων περι υποχρεωτικότητας αλλα και οι περίφημες αγορές που τα έχουν συμφωνήσει με τα Ναζίδια της Ατζέντας και εφαρμόζουν το πρόγραμμα εξολόθρευσης μας.Κανένας τους δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί για μακροπρόθεσεμες ενδεχόμενες παρενέργειες όπως αυτοάνοσα νοσήματα, λύκο, νεφρικές, ηπατικές ή άλλης φύσης ανεπάρκειες, στειρώσεις, τερατογενέσεις, διαβήτη και παραλύσεις.

Το αρρωστημένο μυαλό τους δεν εχει ορια και αυτό φαίνεται ηδη απο τις πρώτες παρενέργειες .Ηδη με τον εμβολιασμό στην Αμερική φάνηκαν τα πρώτα σημάδια  3.150 εμβολιασθέντες ειναι Ανίκανοι για εργασία και  χρήζουν Ιατρικής Φροντίδας – Επίσημα Στοιχεία CDC.

Κάποιοι νομίζουν ακόμη οτι θέλουν να μας σώσουν και στην Ελλάδα τα Μέσα εξαπάτησης παρουσιάζουν ως Σωτήρα τον Μητσοτάκη ο οποίος εκτελεί τις εντολές των Ψυχασθενών του Πλανήτη.Ο Κυριάκος με την Ιατρική Μαφία βρήκαν  την τέλεια πρόφαση όχι μόνο να εξαπατήσουν τους πολίτες αλλα να  διαγράψουν την ζωή μας οπως υπήρχε πριν τον Κορωνοιό και να καταργήσουν την ελευθερία του ανθρώπου με μια ζωή κατασκευασμένη στα μέτρα των Παρανοικών και της αρεσκείας τους. Δεν θα μπορούσαν να βρουν  καλύτερη πρόφαση και μέσο!

Εναπόκειται στους πολίτες αυτής της Χώρας εαν θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους όπως την σχεδίασαν αυτά τα Καθάρματα που συνθλίβουν την ανθρωπότητα τυφλωμένοι απο την εξουσία και τον πλούτο που κατέχουν..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Σφράγισμα και Μαρκάρισμα…Τρόμος για να σε κάνουν Ζόμπι.. Ιος και μεταλλάξεις..Ελευθερία η Θάνατος?

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close