Εμβόλιο …Συνένοχοι ΟΛΟΙ…Του Νίκου Αντωνιάδη.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΑΞΙΟΥΣ” ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΜΕ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Η (ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ) ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ !!! ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΣΕ ΤΑΦΟ “ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ” ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΟΒΙΝΤ ,ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ 300 “ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ” ΜΑΣΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ, ΕΤΣΙ ;;;
Χθες το βράδυ, με ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ τροπολογία (ΖΗΤΩ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Οι “άξιοι” εκπρόσωποί μας ΨΗΦΙΣΑΝ την ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ “τροπολογία-προσθήκη του Υπουργείου Υγείας στο κατεπείγον σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας”.
Προβλέπεται ότι για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021 θα πρέπει να εμβολιαστεί το ΣΥΝΟΛΟ του πληθυσμού άνω των 18 ετών.
Συστήνεται και λειτουργεί στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε.) Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού ,με αντικείμενο την ακριβή καταγραφή των εμβολιασμών κατά του κόβιντ.Ως ΥΠΟΜΗΤΡΩΟ του Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμού.
Ήδη (να μη χάνουμε χρόνο) ετέθη σε λειτουργία η πλατφόρμα emvolio.gov.gr.Εκεί διαβάζουμε για τον μαζικό εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού άνω των 18 ετών.
Και στο κατάπτυστο άρθρο 5 της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ τροπολογίας, δημιουργείται ηλεκτρονική πλατφόρμα ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
Προβλέπεται ότι μετά τη διενέργεια εμβολιασμού κάθε πολίτης μπορεί να αιτηθεί την έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού, η οποία “εμπεριέχει το όνομα, το επώνυμο, τον ΑΜΚΑ, την ημερομηνία εμβολιασμού, το εμβολιαστικό κέντρο ή τη δομή όπου διενεργήθηκε ο εμβολασμός και τον τύπο του εμβολίου”.Χωρίς τη βεβαίωση αυτή ΠΑΥΟΥΜΕ να είμαστε πολίτες !!!
Σύμφωνα με το Εθνικό Μητρώου Εμβολιασμού της 30ης Οκτωβρίου.Αλλά εντάξει. Θα φροντίσουν τα προσωπικά μας δεδομένα σαν τα μάτια τους…Όπως ακόμα κάνουν με τους ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ μας, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, σε όλη τη χώρα.Ατελείωτα τα μηνύματα που παίρνω για τον εκβιασμό και την τρομοκρατία που είναι σε εξέλιξη.
Το Σύνταγμα παραβιάστηκε ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ τροπολογία, ΝΥΧΤΑ, έτσι για να μας αποδείξουν ότι μας αντιμετωπίζουν ως ιθαγενείς.
Ως πολίτες όχι δεύτερης ή τρίτης, αλλά της ΕΣΧΑΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.Εγώ θα οργανώσω μέσα στην ημέρα ΨΗΦΙΣΜΑ εδώ.Για να τους πούμε ότι ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ :Και ότι θα μας βρείτε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ !!!
Νίκος Αντωνιάδης – Δικηγόρος

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button