Συνεχίζουν τα γελοία μετρα…Μετακίνηση εως 2 χιλ απο το σπίτι & άθληση γύρω από το σπίτι χωρις ΙΧ!!!

Απο αυριο 04/03/21 η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απαγορεύει στους πολίτες να μετακινηθούν με το ΙΧ τους για άθληση σε χωρο επιλογής τους .Πχ Βουνο θάλασσα πάρκα κλπ.Μονο δίπλα απο το σπίτι τους – ΦΥΛΑΚΗ θα μπορούν να βγουν με τα πόδια!!!

Για μετακίνηση σε άτομα που χρήζουν βοήθεια οι Αστυνομικοί θα πραγματοποιούν δειγματοληπτικό ελεγχο και θα μπορούν να μας συνοδεύουν και να μπαίνουν στα σπίτια μας να διαπιστώσουν αν κάποιο άτομο χρήζει βοήθειας!!!

Για αγορές (Λιανική αγορα)  για Μαρκετ Δημόσιες υπηρεσίες βαζουν χιλιομετρική απόσταση 2 χιλιόμετρα..Μετα 300αρια .Θα κοιτάζουν την διεύθυνση με τη δήλωση της διεύθυνσης του κινητού σας!!!.Καταπατούν ολα τα Συνταγματικά Δικαιώματα και οσοι κυκλοφορούν μονο μασκαρεμένοι.

Αυτα είναι μέτρα περιορισμού των πολιτών και κατάργησης Θεμελιωδών δικαιωμάτων ..Δεν έχουν σχέση με μέτρα για κάποιον ιο!! Και ενω παίρνουν μέτρα ενα χρονο τωρα  μας παρουσιάζουν αύξηση κρουσμάτων..αντι μείωσης…Τοσο Γελοίοι!!!

Απίστευτα μέτρα ΓΕΛΟΙΑ οσο και αυτοί που τα σκέφτονται…Η Χούντα Μητσοτάκη βρίσκει και τα κάνει…παραβιάζοντας το Σύνταγμα και βέβαια οι Έλληνες υποχρεούνται να είναι μασκοφορεμένοι σαν καρνάβαλοι….για ενα ιο με ο,5% θνησιμότητα και με θανάτους απο ολες τις αιτίες στην ιδια δεξαμενή και κρούσματα “μαγειρεμένα”..Η μεγαλύτερη απάτη του ΑΙΩΝΑ!!

Είμαστε η μονη Χωρα που ο Μητσοτάκης βγάζει μέτρα για τους πολίτες και δεν τα εφαρμόζει ο ιδιος…Στη Φωτό παίζει μεσα στη Βουλή και βγάζει σέλφι!!!

Οι σταυλάρχες του Μητσοτάκη Χαρδαλιάς και Λοιμωξιολόγοι παίζουν Θεατρο.Η  υποκρισία και τα  γελοία μετρα σε εναν λαό Προδομένο Πεινασμένο και Εξαγριωμένο και έτοιμο να εκραγεί. Κατέστρεψαν την Οικονομία και εκβιάζουν να εμβολιαστεις με τα εμβόλια Φρακενσταιν..για τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και την ΜΕΙΩΣΗ μας!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button