Στόχος τα παιδιά μας στα σχολεία για τους Παρανοϊκούς της δηθεν Κυβέρνησης…

Διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο-ανάρτηση στο διαδίκτυο σας θυμίζουμε οτι απο τον Σεπτέμβρη θα αρχίσει η επίθεση των Παρανοϊκών της δηθεν Κυβέρνησης κατα των παιδιών μας στα σχολεία…Θέλουν να τα τρυπήσουν και αυτα και να τα μετατρέψουν σε συσκευές παρακολούθησης και σύγχρονους σκλάβους με τα πειραματικά τους εμβόλια.. Διαβάστε την ανάρτηση της Σοφίας Χειμωνάκη μας καλύπτει σε οσα θα γίνουν.
Sofia Cheimonaki: Αγαπητοί φίλοι … όσοι από εσάς έχετε παιδιά στο πανεπιστήμιο γνωρίζετε ήδη ότι από τον Οκτώβριο που η κυβέρνηση σχεδιάζει να λειτουργήσει ξανά την τριτοβάθμια εκπαίδευση δια ζώσης , τα παιδιά μας θα βρεθούν αντιμέτωπα με τον ωμό εκβιασμό του Υπουργείου ? των Πρυτάνεων ? και των δύο μαζί ? δεν γνωρίζω ακριβώς…
Ή εμβολιάζονται ( με εμβόλια σε πειραματικό στάδιο , με πολλές παρενέργειες που διαπιστώνονται ακόμα καθημερινά )ή θα πρέπει να υποβάλλονται σε 2 εργαστηριακά τεστ την εβδομάδα με δικά τους έξοδα .Αντιθέτως οι εμβολιασμένοι φοιτητές που και νοσούν και μεταδίδουν θα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι διασπείροντας τον ιό .!!!
Για τις ιώσεις που θα προκύπτουν όλο το χρόνο θα κατηγορούνται οι ανεμβολίαστοι φοιτητές οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα ελέγχονται και φυσικά θα είναι οι υπεύθυνοι για όλα τα κακά !!!! Πόσο ηλίθιοι νομίζουν τελικά ότι είμαστε ???? Πόσο απροκάλυπτα θα παραβιάζονται τα δικαιώματα και θα προσβάλλεται η νοημοσύνη μας ?????
Αγαπητοί φίλοι , εμείς σαν οικογένεια αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε το παιδί μας , την υγεία και την αξιοπρέπειά του !!! Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε όλες εκείνες τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας !!!! Στείλτε μου μήνυμα στο inbox.
Απαιτούμε την ίση μεταχείρηση των παιδιών μας μέσα στην Πανεπιστημιακή κοινότητα !!!! Αν θέλουν τεστ , σύμφωνοι !!!! Για όλους όμως !!!!! Εφόσον και οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν , αποδεδειγμένα πια , θα εξετάζονται και αυτοί !!!!!!
Και φυσικά τα έξοδα δεν μπορεί να βαραίνουν τις οικογένειές των φοιτητών που όλο αυτό το διάστημα επιβαρύνονται με ενοίκια σε άδεια σπίτια γιατί κανένας δεν μπορούσε να τους ενημερώσει για το τι θα γίνει αύριο !!!!
Δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθούν τα παιδιά μας για να παίξουν κάποιοι τα παιχνίδια τους !!!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button