Στο εδώλιο η Θεία Κοινωνία και η Λιτάνευση του Αγιου Σπυρίδωνος..Στο εδώλιο ολοι μας

Δικάζεται σήμερα 19/10/20 ο Μητροπολίτης Κερκυρας κ.Νεκτάριος γιατι την Κυριακή των Βαΐων, προέτρεψε τους πιστούς να κοινωνήσουν αίμα και σωμα Χριστού.

Γιατι  λιτάνευσε εντός του ναού του Αγίου Σπυρίδωνος το ιερό σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνος.

Πράξεις για τις οποίες η ελληνική Κυβέρνηση δια των οργάνων της άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του.

Κατηγορούμενοι για την συμμετοχή τους ως εκπροσώπων του Κερκυραϊκού λαού και ως υπευθύνων από την πλευρά του Δήμου για την διεξαγωγή της λιτανείας, όπως η παράδοση του τόπου μας  δεν την σταμάτησε ποτε παρα μονο η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η πρώτη κατηγορία αφορά την παραβίαση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ)  με την παρουσία περισσότερων πιστών από όσους προβλέπονταν από την ΚΥΑ.

Η δεύτερη αφορά τοποθέτηση του Μητροπολίτη κατά τη διάρκεια του κηρύγματος του στη λειτουργία της 25ης Μαρτίου να πατάνε κωδικό για προσωπική άθληση και να πηγαίνουν για την Θεία Κοινωνία.

Σήμερα δεν δικάζεται ο Μητροπολίτης Κέρκυρας μόνος του!!! ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ..ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΙΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

Ο Μοναδικός Δεσπότης που ύψωσε το ανάστημα του και δεν φοβήθηκε τους νόμους και τις διαταγές του κράτους. Το έγκλημα ότι κοινώνησε πιστούς στην καραντίνα , και λιτάνευσε τον Άγιο Σπυρίδωνα.

Σε ξεχωριστή Δικη κατηγορούμενοι ειναι και η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ. Υδραίου και ο κ. Δημήτριος Μεταλληνός, όπως και ο τελετάρχης του Δήμου κ. Φώτης Σκούρτης.

Στα δικαστήρια της Κέρκυρας κατέφθασαν Μητροπολίτες και απο αλλες περιοχές της Ελλάδας …Για να δουμε οι Δικαστες της Κέρκυρας θα δικάσουν την Θεία Κοινωνία? Τον Χριστό και την Θρησκεία του Ελληνα πολίτη?

Eξω απο τα Δικαστήρια Κέρκυρας συμπαρίστανται Ιερεις Μητροπολίτες και απλός κόσμος..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button