Σοκαριστική Εξομολόγηση Ιταλίδας Νοσηλεύτριας για την Κόβιντ Πανδημία και τα Εμβόλια!!!

Ιταλία: Η μαρτυρία μιας νοσηλεύτριας που εργαζόταν στο θάλαμο COVID: “Τους έδεναν στο κρεβάτι με τα χέρια και τα πόδια χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο φαρμάκων για να τους οδηγήσουν στο θάνατο”, που είδαμε και ακούσαμε στην εκπομπή του Mario Giordanon στην τηλεοπτική εκπομπή ”Fuori dal Coro” στις 8 Μαρτίου 2023 με παρουσιάστρια την Raffaella Regoli, και δεν οδήγησε στο να “σχηματιστεί καμία δικογραφία”.

“Μια απάνθρωπη κατάσταση που είδα και έζησα”.

Εργαζόταν στους θαλάμους κόβιντ στην αρχή της πανδημίας, στις μονάδες εντατικής και προ-εντατικής θεραπείας. Κάποιος άρχισε να λέει την αλήθεια, εξομολογούμενος ότι οι ασθενείς έφταναν σε πολύ άθλιες συνθήκες και βομβαρδιζόταν αμέσως με κάθε είδους φάρμακα: κορτιζόνη, αντιβιοτικά, ηπαρίνη.
Το πρόβλημα όμως είναι, γιατί αυτές οι θεραπείες δεν χρησιμοποιούνταν από την αρχή πριν την εισαγωγή στο νοσοκομείο?

Ηλικιωμένοι άνθρωποι από τα γηροκομεία έφτασαν στο νοσοκομείο και κλειδώθηκαν στα δωμάτιά τους, εγκαταλείφθηκαν και δέθηκαν στα κρεβάτια τους από τα χέρια και τα πόδια και αφέθηκαν να πεθάνουν μόνοι τους.
Υπήρξε μια εποχή που χορηγήθηκαν αντιιικά φάρμακα με οδηγίες του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, αλλά επιδείνωναν την κατάσταση των ανθρώπων.

Η νοσοκόμα ομολογεί ότι βλέποντας τον πόνο στους ασθενείς, αφού έλαβε κάποια φάρμακα, άρχισε να χορηγεί στα κρυφά μόνο φυσιολογικό ορό.

Όταν η κατάσταση επιδεινωνόταν, τότε προχωρούσανε σε ευθανασία. Εφαρμοζόταν ένα πρωτόκολλο όπου τους χορηγούνταν ένα μείγμα ηρεμιστικών και τους άφηναν να πεθάνουν.

Ένας άλλος νοσηλευτής που εργαζόταν στα κέντρα εμβολιασμού εξομολογήθηκε ότι η Κυβέρνηση διέταξε όσο το δυνατόν περισσότερους εμβολιασμούς, ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!
ΕΠΙΠΛΈΟΝ, ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΣΗΜΕΊΟ ΧΟΡΗΓΉΘΗΚΑΝ ΛΗΓΜΈΝΑ ΕΜΒΌΛΙΑ. ΛΗΓΜΈΝΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΣΕ ΥΓΙΕΊΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ!

Εκατομμύρια ανεπιθύμητες παρενέργειες αγνοήθηκαν και μέχρι σήμερα απαγορεύεται να μιλάμε γι’ αυτές, αλλά οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας γνωρίζουν.

Το αίσθημα ενοχής που ταλανίζει ορισμένους νοσηλευτές τους οδήγησε στην εξομολόγηση, ίσως για να απαλλαγούν από αυτό το βάρος που τους βασανίζει.

Πηγή: https://mediasetinfinity.mediaset.it/video/fuoridalcoro20222023/le-bugie-sul-covid-ora-vogliamo-la-verita-anche-sui-vaccini_F312336201009C09

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Ο φάκελος της Ursula von der Leyen

    https://www.kla.tv/23464

    Η φον ντερ Λάιεν είναι στενά συνδεδεμένη με τον Κλάους Σουάμπ, μέλος της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ και μπροστάρης του WEF. Το WEF [Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ] είναι μια πλατφόρμα εταιρικών ηγετών και παγκόσμιων στρατηγικών που ιδρύθηκε από την οικονομική ελίτ, όπως οι δυναστείες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ. Το WEF θέλει να οικοδομήσει μια τεχνοκρατική κοινωνία. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι προσηλωμένη στη λεγόμενη Μεγάλη Επανεκκίνηση, την οποία το WEF προωθεί ταχύτατα εκμεταλλευόμενο την κρίση των σοβιετικών.

  2. Μεγάλη μπίζνα! Γελάνε & τα μουστάκια του @AlbertBourla
    για την εξαγορά της #SEAGEN απ’τη #Pfizer για 43 δις $! Θα νικήσει τον καρκίνο λέει με την τεχνολογία #ADCs που είναι τόσο καλή όσο το #mRNA για τα #εμβόλια & φυσικά πουλάει φόβο λέγοντας ότι 1 στους 3 θα νοσήσει από καρκίνο!

    https://twitter.com/dstefanos/status/1636098597585403908?cxt=HHwWiIC-6bHAy7QtAAAA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button