Ρουσφέτι σε Κ.Σύμβουλο η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου..Τσιμέντωσε δρόμο για το σπίτι της χωρις να είναι στο Προυπολογισμό.(Video)

Μετα την ψευτοπαράδοση του Γηπέδου στα Γαζάτικα με τα λεφτά του ΙΚΟΣ η Δήμαρχος Κέρκυρας εκανε ΡΟΥΣΦΕΤΙ σε Κοινοτική Σύμβουλο της Κατω Κορακιάνας και τις τσιμέντωσε αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο σπίτι της..
Το τσιμέντωμα εκτέλεσε εργολάβος χωρις αυτος ο δρόμος να περιλαμβάνεται στην Τεχνική έκθεση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.
Τον λογαριασμό ποιος θα τον πληρώσει? Φυσικά για την κ.Υδραίου οι Δημότες…
Εδω υπάρχουν ομως και Ποινικές ευθύνες για το πως θα πληρωθεί ο εργολάβος και ποινικές ευθύνες ποιοι θα υπογράψουν για την εκτος προγράμματος τσιμεντόστρωση η θα φουσκώσουν την κανονική για να βγει το ΡΟΥΣΦΕΤΙ???
Υπάρχει πιθανότητα να ριξουν λιγότερο τσιμέντο στην προγραμματισμένη περιοχή για τσιμεντόστρωση  Ανάληψη – λευκα για το Ρουσφέτι??
Το θεμα θα πρέπει να τεθει απο καθαρούς Δημοτικούς Συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο και γιατι οχι και στη Δικαιοσύνη..
Η Κοινοτική Σύμβουλος κ.Ζούπα που επωφελήθηκε της τσιμεντόστρωσης γυριζει με την Δημαρχο Κερκυρας κ.Υδραιου στην παράδοση του Γηπέδου στα Γαζάτικα με τα λεφτα του ΙΚΟΣ και το ΡΟΥΣΦΕΤΙ αυτο εγινε μετα την στροφή της 360 μοίρες απο τους αγώνες της Κοινότητας Κατω Κορακιάνας για εισφορά σε ΓΗ απο το ΙΚΟΣ στο πρώην κλαμπ Μεντιτερανε…
Μια στροφή που την εκανε να ψηφίσει να πάρει κι αλλο οικόπεδο το ΙΚΟΣ το γνωστό ΑΓΡΟΚΗΠΙΟ χωρις το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Κορακιάνας να εχει τέτοια αρμοδιότητα!!!
Στην παρακάτω ΦΩΤΟ οι 4 που ψηφισαν να παρει το ΙΚΟΣ το ΑΓΡΟΚΗΠΙΟ!!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ απο το amazonios TV και το σχολιασμό απο τον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών διαφημίζει με ανάρτηση του χθες την Αγροτική Οδοποιία ..Ετσι φαίνεται την εννοεί με ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button