Ρε ρόλο Νταβατζή της Κυβέρνησης η Κορωνο-αστυνομία “μαζεύει” τα παιδιά μας για την μάσκα!! (video)

Αρχισαν και τραβάνε τα παιδιά μας .Η Αστυνομία ως Νταβατζής της Κυβέρνησης τα μαζεύει γιατί δεν φοράνε μάσκα.

Στην προσαγωγή 17χρονου προχώρησαν οι Κορωνο-Αστυνομικοί καθώς ο νεαρός δεν φορούσε μάσκα στο λεωφορείο την ίδια ώρα που αρνιόταν να δώσει τα στοιχεία του.Η χρήση μάσκας εξελίσσεται σε σημείο τριβής μεταξύ των επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς,

Την σύλληψη του νεαρού μετέδωσε το  ΜΕGA. Ο Νεαρός  εντοπίστηκε από Κορωνο-αστυνομικούς μέσα σε λεωφορείο να μην φορά μάσκα και στη συνέχεια αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του.Ο νεαρός, που τώρα βρίσκεται στο περιπολικό, πριν ήταν επιβάτης σε λεωφορείο σε γραμμή της Αθήνας.

Δεν φορούσε μάσκα και οι Κορωνο-αστυνομικοί τον κατέβασαν για να του επιβάλουν το πρόστιμο. Οι αστυνομικοί ρωτούν και ξαναρωτούν τα στοιχεία του. Ο Νεαρός αρνήθηκε  επίμονα να τα δώσει.Τελικά του πέρασαν  χειροπέδες….

Η πληρωμένη και στρατευμένη Τηλεόραση από κοντά να μεταφέρει τον Τρόμο τον Φόβο στα παιδιά μας σε εμάς τους ίδιους..

Πιστεύει κανείς μετά από αυτά που βλέπουμε οτι η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ μόλις πάρει εντολή δεν θα πάρει τα παιδιά μας απο τα ΣΧΟΛΕΙΑ για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ και υποχρεωτική  ΘΕΡΑΠΕΙΑ η δεν θα  έρθει να σε ΑΡΠΑΞΕΙ για το Εμβόλιο?

Σε αντιμετωπίζουν ηδη σαν να είσαι ΛΕΠΡΟΣ…Η Κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει ολο τον Κρατικό μηχανισμό..για τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ της.. οχι για τους Ελληνες πολίτες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button