Σε Πανικό η Κυβέρνηση..τους ξεβράκωσαν οι Γιατροί στο συνέδριο ..Εκατοντάδες σχολεία σε κατάληψη

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ.ΤΑ ΜΜΕ «ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ «ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ».
Εκατοντάδες είναι οι καταλήψεις σχολείων από σήμερα το πρωί σε όλη την Ελλάδα!  Μία εβδομάδα είναι μόνο από την έναρξη της επεισοδιακής σχολικής χρονιάς και οι μαθητές δείχνουν το δρόμο της διεκδίκησης μέτρων προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας. Με σύνθημα Γονέων και μαθητών: «Κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή» εκατοντάδες Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας έκλεισαν σήμερα με βασικά αιτήματα την ενίσχυση του προσωπικού καθαριότητας των σχολείων, μικρότερο αριθμό μαθητών ανά τμήμα, ενίσχυση των μέτρων προστασίας όπως και αιτήματα που αφορούν την μη χρήση μάσκας.
Ο αριθμός των Σχολείων είναι ατέλειωτος και το σημαντικό είναι ότι δεν πρόκειται μόνο για Γυμνάσια και Λύκεια όπου εκεί διαχειρίζονται την Κατάληψη έφηβοι μαθητές,  αλλά υπάρχουν και πάρα πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, όπου εκεί φαίνεται πως υπάρχει ενεργή αντίδραση Γονέων και συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Ενδεικτικά και από διάσπαρτες πληροφορίες Γονέων και Συλλόγων,  διότι τα κομματικά ΜΜΕ μουγκάθηκαν, κλειστά είναι πάνω από 50 σχολεία στις δυτικές μόνο συνοικίες της Θεσσαλονίκης και σίγουρα περισσότερα απο 100 σε όλη την πόλη, ενώ δεν έχει γίνει επίσημη καταγραφή όλων.
Υπό κατάληψη είναι 39 σχολεία στην Πάτρα, και κλειστά θα παραμείνουν όλη την εβδομάδα ΟΛΑ τα σχολεία στην Πέλλα.
Υπό κατάληψη είναι 16 σχολεία στα Χανιά, ενώ νέες καταλήψεις σχολείων σημειώθηκαν σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.
Σήμερα τα υπό κατάληψη σχολεία στον νομό Ηρακλείου είναι περισσότερα από εκείνα στα οποία γίνεται μάθημα. Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο υπό κατάληψη τελούν:
8ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 6ο ΓΕΛ Ηρακλείου,7ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 3ο ΕΠΑΛ, Γυμνάσιο και Λύκειο Καστελλίου, Γυμνάσιο Θραψανού, Γυμνάσιο και Λύκειο Χερσονήσου, Λύκειο Γουβών, Λύκειο Αλικαρνασσού, 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίων Δέκα, Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίας Βαρβάρας, 12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, 13ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, 6ο ΕΠΑΛ, Γυμνάσιο και Λύκειο Προφήτη Ηλία, 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, Γυμνάσιο Ζαρού, Γυμνάσιο Αρχανών, Λύκειο Ασημίου, ΕΠΑΛ Μοιρών, 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, Γυμνάσιο και Λύκειο Χάρακα, Γυμνάσιο Βενεράτου, Λύκειο Μελεσών.
Αυτά είναι αορίστου χρόνου, ενώ μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου κλειστά θα είναι: το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σε περίπου 25 σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία ανεβάζει τις καταλήψεις το γραφείο τύπου του ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας που πρόσκειται στην Κυβέρνηση, οπότε καταλαβαίνετε πόσα περισσότερα είναι αφού το ίδιο παραδέχεται πως: “Σήμερα σημειώνεται μια αυξητική τάση των καταλήψεων και είναι μια δυναμική κατάσταση που εξελίσσεται συνεχώς”.
Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει κλειστό το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας, ενώ μέχρι την 1η Οκτωβρίου το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης.
Κλειστά επίσης θα παραμείνουν έως 01-10-2020 το 14ο Νηπιαγωγείο Καβάλας, έως 29-09-2020 το 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης και ως 02-10-2020 το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης.
Υπάρχει λαϊκή αγανάκτηση για την επιβολή της μάσκας στα παιδιά και τα σχολεία κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο.
Οι πληροφορίες για τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά βγαίνουν με το «σταγονόμετρο» διότι αυτά δεν τα κλείνουν οι μαθητές αλλά οι ΓΟΝΕΙΣ και αυτό τρομάζει την Κυβέρνηση και προσπαθεί να τα κρύψει…
Μερικά που μπορέσαμε να μάθουμε.:
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΕΡΑΣΜΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 3ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
96ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
20ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
14ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
89ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΑΦΝΗΣ
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΑΦΝΗΣ
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΛΙΟΥ
22ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
Ο Κατάλογος είναι ατέλειωτος και δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Αθήνας, όπως και των περισσοτέρων πόλεων της χώρας.
Συλλέγουμε στοιχεία από αναρτήσεις γονέων και αποσπασματικές δημοσιεύσεις Κυβερνητικών και συστημικών ΜΜΕ,
που τα έχουν «παίξει» στην κυριολεξία και προσπαθούν να παρουσιαζουν την κατάσταση,
σαν …..«έλα μωρέ …δεν τρέχει και τίποτα…… κάποιοι «φασίστες»…διαμαρτύρονται»,ενώ μέρα με την μερα….
«ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ» ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ,ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΛΛΆ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Μεγάλο και σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η μεγάλη απήχηση που είχε στους Έλληνες ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΉ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ «ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ» ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΕΣ «ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ» ΠΟΥ ….. ΤΗΝ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ».
Διότι ενώ είχαν κληθεί στο Συνέδριο ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ για να συμμετέχουν και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους, αυτός ο Τσιόδρας, ο Σύψας, και όλα τα λοιπά διορισμένα κομματόσκυλα
ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΕΞΗ μπροστά σε πραγματικούς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.
Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για τις επιλογές της παρανοϊκής Κυβέρνησης που έχει και μία άλλη πολύ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που την βαραίνει και είναι η επίσημη τηλεοπτική κατηγορία του καθηγητή κ, Γρίβα
για την ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Οι πατριώτες δεν τα ξεχνάμε και περιμένουμε την κατάλληλη. στιγμή. Όπως καταλαβαίνουν οι έχοντες νου και γνώση οι Έλληνες έχουμε κάθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ και έχουμε και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ να μας ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΊ και να μας υποχρεώνει,  ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ» ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ».
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής-αρθρογράφος

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button