Προθανάτιο ραντεβού με τον δικηγόρο της Μαρέβας, Μιχ. Δημητρακόπουλο, 36 ώρες πριν την απόπειρα για Χίο.

Φωτογραφίες ηχογραφημένα απο το προθάνατιο Ραντεβου με τον Δικηγόρο της Μαρεβας Μητσοτάκη εχει στα χέρια του ο παραλίγο δολοφονηθείς Δημοσιογράφος Στεφανος Χίος…Η “Μεγάλη κυρια” στο δημοσίευμα που ενοχλήθηκε ηταν η συζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη..Ο Χιος αφηνε να εννοηθεί οτι του φεύγει για τον εφοπλιστή και θυμίζει τη σχέση της αυτη.

Μετα το δημοσίευμα αποκαλύπτει το επιθανάτιο ραντεβού με το Δικηγόρο Δημητρακόπουλο και ετοιμάζει τα ηχητικά  για ακομη πιο αναλυτικές αποκαλύψεις…Ενοχλήθηκε μονο ο Εφοπλιστής η και ο Κυριάκος απο αυτη την αποκάλυψη ??….

Το πρωτοσέλιδο σήμερα της εφημερίδας Μακελειό ανοίγει την πόρτα των αποκαλύψεων που με αιμα γράφονται για το πρωθυπουργικο ζεύγος και τον εραστή της Μαρεβα..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ και αυτο που ανοιξε την προσπάθεια ΕΞΑΓΟΡΑΣ του Στ.ΧΙΟΥ και την ανεπιτυχή εκτέλεση  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του.

Και ολο το σκηνικό δένει με το προηγούμενο πρωτοσέλιδο πριν την την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.Εν αναμονή συνταρακτικών εξελίξεων και αποκαλύψεων..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button