Προς Εισαγγελείς για την αποδόμηση του «ιατρο-φασισμού» που ζούμε, και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Επιστολή από τον κ.Νικόλαο Βρούσγο προς την Ένωση Ελλήνων Εισαγγελέων

ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ? ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑ????

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ και να μας ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ…Για να δουμε Ποσο ΣΑΠΙΟ ειναι το περιβάλλον σύστημα???

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο κ.Νικόλαος Βρούσγος προς την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και αναμένουμε να ενεργήσουν όπως το Σύνταγμα ορίζει….Για να δούμε ..Γιατι αν δεν ενεργήσουν τότε η Παγκόσμια Χούντα και όσα Καθάρματα έχει υπό τας διαταγάς της στη Χώρα μας στη Κυβέρνηση και αντιπολίτευση μαζί με τις Αρχές του Τόπου ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και τον ΑΦΑΝIΣΜΟ ΜΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ..

Αξιότιμοι κύριοι Εισαγγελείς,

Ο αγώνας για την αποδόμηση του “ιατρο-φασισμού” που ζούμε, και η αποκατάσταση της δημοκρατίας, νομίζω πως πρέπει να γίνει ως εξής:

Α. Συντεταγμένη εισαγγελική απαίτηση από την ομάδα του κ. Τσιόδρα, ώστε να δοθεί ο κατάλογος των θανόντων “από τον ιό”; με τα εξής στοιχεία:

1. Ηλικία του κάθε ενός θανόντα/ούσης

2. Τα υποκείμενα νοσήματα του κάθε ενός θανόντα/ούσης

3. Την φαρμακευτική τους αγωγή για τα ως άνω υποκείμενα νοσήματα

4. Την “πειραματική αγωγή” που τους χορηγήθηκε πριν πεθάνουν

5. Τις παρενέργειες του κοκτέιλ φαρμάκων και της “πειραματικής αγωγής”

Β. Σύσταση επιτροπής ειδικών ανεξάρτητων επιστημόνων υγείας, ώστε να αξιολογήσουν τα ως άνω δεδομένα και να αποδείξουν, ότι πέθαναν ή δεν πέθαναν από τον ιό.

Γ. Να κινηθεί αυτεπάγγελτη εισαγγελική δίωξη προς τους υπεύθυνους, εάν και εφ’ όσον αποδειχθεί επιστημονικά “απάτη ίσως”; για παραπλάνηση των Ελλήνων με ότι αυτό συνεπάγεται ποινικά/συνέπειες/σκάνδαλα/ την καταπάτηση του υπέρτατου αγαθού της ελευθερίας και της δημοκρατίας κλπ, που εσείς τα γνωρίζεται πολύ καλύτερα από εμένα.

Με βαθύτατη εκτίμηση προς το λειτούργημά σας,

Νικόλαος Βρούσγος
Κλινικός Γεροντολόγος για μακροζωία με υγεία, Πρόεδρος του ΠΑΣΥΦΥ, Μέλος της ΕΓΓΕ, Πιστοποιημένος Λέκτορας UA (USA), CNM (UK)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close