Προώθηση της Ατζέντας για κατάργηση ΙΧ και Λοκ Ντάουν χωρις ιό

Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 εχει μεσα την κατάργηση μετακίνησης με τα ΙΧ μας και την μεταφορά μας με τα Μεσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς και εργασία απο το σπίτι …Με τις επικαιροποιήσεις το λενε Τηλεργασία…Οι ΣΚΛΑΒΟΙ για να κυκλοφορούν θα εχουν το γνωστό Πιστοποιητικό εμβολιασμού το Διαβατήριο η ΣΚΛΑΒΟ-ΧΑΡΤΟ..

Η Βενζίνη θα πάρει τα υψη και τα Βουνά ωστε στην ουσία να μην μπορείς να μετακινήσεις το ΙΧ σου…Καθε κρίση είναι Τεχνική και προσχεδιασμένη..Οπως και οι πόλεμοι που θα προκαλούνται στο εξης για να δικαιολογούν ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ στην πραγματικότητα και περιορισμούς στις μετακινήσεις χωρις τον covid π.χ…Το ιδιο και με την επισιτιστική κρίση..Θα πέσει πείνα ετσι ώστε οι ανεμβολίαστοι να τρέξουν να τρυπηθούν για να παρουν το επίδομα και να εξαρτάσαι απο την Κυβέρνηση ΠΙΟΝΙ να πάρεις ενα ξεροκόμματο..

Οι προτάσεις που ανακοίνωσε η Κομισιόν ειναι προέκταση της ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ..να συνηθίζουμε σιγα σιγα την Τυραννία προς ολες τις κατευθύνσεις και να υποταχθεί ο καθε πολίτης σκλάβος…

Στην Χώρα μας ο γνωστός ΛΑΓΟΣ της πουλημένης εξουσίας Δημοσιγραφύρερ Πορτοσάλτε ανέφερε οτι του ειπαν να μεταδώσει..Οτι η λύση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι να κόψουμε την… κατανάλωση.

«Ένα πράγμα που είναι ακριβό το αντιμετωπίζεις με έναν τρόπο, μειώνοντας την κατανάλωση του», είπε χαρακτηριστικά. Δηλαδή οι πολίτες να κόψουν το φαγητό, τις μετακινήσεις, το ρεύμα κτλ.

«Το κάνει κάθε λογικός άνθρωπος, αλλιώς να έχεις χρήματα κάνε αντίσταση και πλήρωνε. Είσαι εσύ και το πορτοφόλι σου. Πες όχι φον ντερ Λάιεν εγώ θα κυκλοφορώ κάθε μέρα», συμπλήρωσε.

Θυμίζουμε οτι λίγες μερες πριν ειχε προτείνει ΔΙΑΚΟΠΕΣ ρεύματος για να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια στους Λογαριασμούς  και δεν κατάγγειλε την ΛΗΣΤΕΙΑ και την Τυραννία βασει της ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ που εκτελεί ο ΜΗΤΣΟ-ΘΑΦΤΗΣ .

Η Κομισιόν πέταξε τη νεα ντιρεκτίβα – οδηγία βάσει της ΑΝΤΕΝΤΑΣ 21 – 30 που εχει μέσα τα νέα βασανιστήρια για τους πολίτες..Δηλαδή εστιάζει στο θέμα των μετακινήσεων και ιδίως των μεταφορών στις Πόλεις-Φυλακές.

Βάζει και λιγο “σάλτσα” οτι ολα γίνονται λόγω του Πολέμου στην Ουκρανία και θα έχουμε και σκληρότερα μέτρα αν διακοπεί το αέριο…Το αέριο που εκοψε μονη της η Ουκρανία προς την Ευρώπη κατ εντολή του ΝΑΤΟ!!!

Ετσι θα ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ την ήδη διαλυμένη οικονομία των Ευρωπαϊκών Κρατών και της Χώρας μας με την  Κομισιόν να συστήνει μέχρι ο ΚΟΥΛΗΣ να περάσει  στην ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ να ισχύσουν  τα παρακάτω μέτρα:

-Τέλος τα αυτοκίνητα τις Κυριακές σε 380 ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις
-Τηλεργασία (υποχρεωτική άραγε;) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ημέρες την εβδομάδα
-Δραστική περικοπή των ταξιδιών με αεροπλάνο για επαγγελματικούς λόγους
-Μείωση του ορίου ταχύτητας κατά τουλάχιστον 10χλμ/ώρα
-Μέτρα δακτυλίου σε 210 ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις με σύστημα μονά-ζυγά η  3ημερο αποχής.
-Κίνητρα για χρήση τρένου αντί αεροπλάνου

Τα σκλαβάκια που τρυπήθηκαν ακολουθούν χωρις να αντιλαμβάνονται οτι Φυλακίζονται ακόμη περισσότερο και οι Νεοταξίτες προχωρούν ακάθεκτοι την Ατζέντα τους μεχρι την ολοκλήρωση της..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button