Προδοσία πάνω στη προδοσία…Μας σέρνουν για τη Χάγη για να παραδώσουν Ελληνικά εδάφη.

Aρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Με την προδοτική ΣΙΩΠΗ και την ανοχή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη η Τουρκια αλωνίζει το Αιγαίο και ηδη εχουμε την συμφωνία της γείτονος με την Λιβύη που αρπάζει ΑΟΖ απο την Ελλάδα και την εκμετάλευση της συμφωνίας με Ιταλία με περιορισμένη ΑΟΖ.

Η Τουρκία εστειλε στην Ελληνική ΑΟΖ Αιγαίου 150 τεράστια αλιευτικά σκάφη με τα οποία εκανε πραξικοματικά και DE FACTO Kατοχή Ελληνικού Θαλάσσιου χώρου και Κλοπή αλιευμάτων απο την Ελληνική ΑΟΖ!!! Αυτα τα εκανε κατα τα πρότυπα της Ιταλικής εισβολής και κατοχής της Ελληνικής ΑΟΖ του Ιονίου παραδοθείσας απο τον Κερκυραίο (???) Υπουργό Νικο Δένδια και Φιλοεβραίο πριν ακομη το αποφασίσει η ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΑΓΗ που μας πάνε ολοταχώς.

Η ως ανω εισβολή και κατοχή της Τουρκίας Ελληνικής ΑΟΖ ειναι καθαρά ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ σε Ελληνικό Εδαφος με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Στρατηγό ΦΛΩΡΟ να ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ την ΧΩΡΑ που δήθεν κυβερνούν. Ο δε Φλώρος απέδειξε μετα τις Πομπώδεις δηλώσεις του “οτι πρώτα θα τους κάψει και μετα θα κοιταξει να δει ποίοι πάτησαν σε Ελληνικό εδαφος” οτι ειναι ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ στο στράτευμα.

Ακομη δεν εκαψε τα 150 αλιευτικά της Τουρκίας που εκαναν εισβολή σε Ελληνικό εδαφος.

Η Naftex της Τουρκίας  για ερευνα  μεταξύ Κρήτης και Καστελόριζου ειναι μια στημένη ιστορία απο τους Προδότες εντος Ελλάδας με τους Τούρκους για να περάσουμε στο Τραπέζι διαπραγμάτευσης με την Τουρκική αντζέντα!!!

Οι Τούρκοι σύμφωνα με πληροφορίες εδωσαν παράταση μεχρι 18 Αυγούστου.Εαν μεχρι τοτε δεν καθίσει ο Μητσοτακης στο τραπέζι για να παραδώσει Εθνική Κυριαρχία αυτο θα γίνει με ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠEΙΣΟΔΙΟ μετα τις 18 Αυγούστου οπου η Τουρκία ηδη εξέδωσε νεα NAFTEX.

Οι προδότες της Ελλάδος προτιμούν η παραχώρηση να γίνει μετα απο πολεμικό συμβάν και οχι τωρα για να εχουν δικαιολογία.Η Μέρκελ τηλεφώνησε στον Ερντογαν οπως παραδέχθηκε και ο Μητσοτάκης στην ενημέρωση που εκανε στους Πολιτικούς αρχηγούς ο Μητσοτάκης.Το τηλεφώνημα αυτο δεν ηταν για  να μην γίνει Στρατιωτική εμπλοκή αλλα θέμα παράτασης για μετα τις 18 Αυγούστου εαν η δήθεν Ελληνική Κυβέρνηση δεν μοιράσει το Αιγαίο.Θα ακολουθήσει  το στημένο θερμό επεισόδιο  ετσι ωστε ο Μητσοτάκης να συρθεί στην ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΑΓΗ και να εκδόσει απόφαση κατα της Ελλάδας για να επικαλούνται αυτην οι Προδ’οτες της Κυβέρνησης..

Η απόφαση ειναι ΣΤΗΜΕΝΗ  και δίνει μειωμένη εως μηδενική επήρεια των Ελληνικών νησιών του Αιγαίου ,Καστελόριζου , Κρήτης ,Χερσαίας Ελλάδος με πλεονάζουσα την ΑΟΖ της Τουρκίας κατα παράβαση του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας ..Ειναι μια ξεκάθαρη Προδοσία πανω στις προηγούμενες προδοσίες μια συμπαιγνία με την Τουρκία να παραπέμψουν  εις το αναρμόδιο για το Δίκαιο της Θαλασσας Δικαστήριο της Χάγης την ΣΤΗΜΕΝΗ  Ελληνοτουρκική διένεξη των ΑΟΖ χωρίς το κριτήριο τους Διεθνώς ισχύοντος Δικαίου της Θαλασσας.

Ο συναγερμός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν εγινε για την πιθανότητα πολέμου με την Τουρκία αυτες τις μέρες και αποσκοπεί σε θερμο στημενο συμβαν μετα τις 18 Αυγούστου ωστε με αυτο η Ελληνο-Εβραική Κυβέρνηση να πείσει τους Ελληνες οτι ειναι πλέον μονόδρομος η παραπομπή της Ελληνο-Τουρκικής διενέξεως στην Χάγη για την επίλυση ολων των διαφορών οπου η Ελλάδα πιθανώς θα χάσει εκτος του Αιγαίου και την Θράκη και την Κρήτη.Διοτι η Τουρκια ισχυρίζεται οτι της ανήκουν τα 3/4 της Κρήτης!!!

Οι Ελληνικες ενοπλες δυνάμεις καλούνται να τηρήσουν τον ορκο τους και να μην ακολουθήσουν την Προδοσία.

 

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button