Πως λειτουργεί η Ιατρο-Πολιτική Μαφία για την μείωση του πληθυσμού..Έρχεται νεο Αουσβιτς!!!

Μέσα απο τις αποκαλύψεις του Νίκου Αντωνιάδη και τις διασώσεις απο τα Νοσοκομεία της Χώρας και τις μαρτυρίες οσων θυμάτων γλύτωσαν τη ζωή τους προέκυψε πως λειτουργεί η Ιατρο-Πολιτική Μαφία  και το πρωτόκολλο του Θανάτου για να δηλώσουν νεκρούς δηθεν απο covid..H  απάτη είναι καλά στημένη αλλα και ο Αντωνιάδης με την ενασχόληση του έδωσε την εικόνα …Το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει το παρακάτω σχέδιο…
.
Βγαίνεις θετικός στο ραπιντ και σε καλούν στο κινητό σου να πας στο κοντινότερο νοσοκομείο με ίδιο μέσο.
Σου τονίζουν ότι πρέπει να πας ασυνόδευτος. Εκεί σου μετράνε το οξυγόνο και σου βρίσκουν ότι είναι χαμηλό.
Μετά σου κάνουν ακτινογραφία και σου λένε “κατι βλέπουμε” στον πνεύμονα, πρέπει να κάνουμε εισαγωγή.
Ακολουθεί πεταλούδα-καθετήρας.
Μετά σου κάνουν παρατήρηση να κλείσεις το κινητό γιατί ενοχλεί τους άλλους ασθενείς. Σε εκείνη τη φάση συχνά εξαφανίζεται το κινητό όταν κοιμάσαι.Mετά τα ψυχιατρικά φάρμακα που σε ναρκώνουν, ακολουθεί διασωλήνωση γιατί δήθεν έπεσε ξαφνικά το οξυγόνο!
Και  δεν τους φτάνουν τα τρομοκρατημένα πειραματόζωα που έχουν στα νοσοκομεία-κρατητήρια για διασωλήνωση κάνουν και απαγωγές ηλιθίων απο το δρόμο με ένα τηλεφώνημα!!! Επίσης τρομοκρατημένοι πολίτες τρέχουν στα Νοσοκομεία με ενα κρύωμα και καταλήγουν με τον ανωτέρω τρόπο στη μαύρη σακούλα ..Οι περισσότεροι πάνε στις ουρές χωρις να έχουν σύμπτωμα υγιείς σαν πρόβατα και τελικά καταλήγουν στην σακούλα ..Κάποιοι κερδίζουν και μπόνους και παράλληλα η Ιατρο-Πολιτική Μαφία παίζει με αυτά τα θύματα και με τους αριθμούς για περαιτέρω περιοριστικά μέτρα και μείωση πληθυσμού.
Και ενω χρειάζεται λίγο μυαλό να καταλάβεις την στημένη Πανδημια κυριαρχεί ο τρόμος και χάνεται η Λογική..έχουν ομολογήσει οτι τα Τεστ βγάζουν θετικούς Υγιείς που έχουν αντισώματα και οτι δεν διαχωρίζουν τους ιούς και επίσης έχουν ομολογήσει οτι βάζουν στην ιδια δεξαμενή covid ολες τις αιτίες θανάτων..Νεκροψίες απαγορευμένες για να μην διαπιστωθεί η αλήθεια.. Αντωνιάδης και Ποντίκας έχουν αποδείξει πως βγάζουν θετικούς χωρις να είναι και γενικά πως ολα είναι μια ΑΠΑΤΗ!!
Στην Τηλεόραση π.χ Στις  περισσότερες εκπομπές κάνουν δηθεν Τεστ και ειναι ολοι χωρις μάσκες χωρις αποστάσεις στα σήριαλ φιλούνται αγκαλιάζονται κοιμούνται μαζι ηθοποιοί  στις Μουσικές εκπομπές τραγουδούν χορεύουν φιλούνται αγκαλιάζονται μηνες τώρα  ενω οι απαγορεύσεις ισχύουν για ολους και τα παιδιά που εκαναν Τεστ σήμερα θα πανε με μάσκες και μέτρα.!!! Η Δικαιοσύνη κλείνει τα μάτια και μας δουλεύουν ολους!! Λεοφωρεία Τρένα Αεροπλάνα Μάρκετ  επιτρέπουν να είναι ο ενας πάνω στον αλλο κλπ..
Απο  σήμερα υπάρχουν γονείς ευτυχώς μειοψηφία που έδωσαν στεγνά τα ΠΑΙΔΙΑ τους ως θετικά χωρις να έχουν κανένα σύμπτωμα πάλι απο τρόμο χωρις λογική ενω άκουσαν στη τηλεόραση του ALPHA και τον Χαρδαλιά χθες οτι οσα βρεθούν θετικά θα κρατούνται σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ σε ΝΕΕΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΓΕΣ μακριά απο τους γονείς τους και θα λαμβάνουν άγνωστη θεραπεία και εμβολιασμό με τα πειραματικά τους εμβόλια!! Δυστυχώς βρέθηκαν και τέτοιοι γονείς….
Με τα 2 Τεστ ανα εβδομάδα κάποια θα στο βγάλουν θετικό..”Καταδίδεις” το παιδί σου το στιγματίζεις στον ΕΟΔΥ με τα αναξιόπιστα Τεστ για να σε καλέσουν μετα για τη “δική” τους Νοσηλεία και Εμβολιασμό στα Νεα Κρεματόρια Θανάτου!! Με το να παραλαμβάνεις τα self test με το ΑΜΚΑ σου αυτομάτως συναινείς σε Ιατρική πράξη και ενεργοποιείς τον Αντισυνταγματικό Νόμο 4682/20..Ποιο πρόβατα και ανεγκέφαλα ακατοίκητα μυαλά δεν θα ξαναυπάρξουν!!!
Ζούμε κάτω από ένα δολοφονικό Εγκληματικό και Δικτατορικό καθεστώς.Η Κυβέρνηση επιβάλλει  δια της βιας και του εκβιασμού αποφάσεις περί υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων. Οι πράξεις αυτές είναι δολοφονικές σαφώς και εναντίον του λαού. Είναι Αντισυνταγματικές και άκρως παράνομες. Αντίθετες από το Ελληνικό Σύνταγμα τον Νόμο 3418/2015 και το Διεθνές Δίκαιο.
Όπως αποφαίνονται ιατροί και άλλοι επιστήμονες στον Ελληνικό και στον Διεθνή χώρο.Τα τεστ και τα υποχρεωτικά εμβόλια πέραν του ότι προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι δολοφονικά για το ανθρώπινο σώμα. Οδηγούν σε πληθώρα παρενεργειών μεταλλάξεων, καρκίνων και θανάτων. Δεν έχουν δοκιμαστεί κλινικά και δεν έχουν επίσημη άδεια από επισήμους επιστημονικούς και κρατικούς οργανισμούς.Προφανώς ζούμε τον εφιάλτη ενός νέου είδους πολέμου που θα αφανίσει την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό αν δεν αντισταθούμε με κάθε τρόπο.
Και αντί να τρέχουν οι γονείς να συλλέξουν υπογραφές και να βρουν Νομική υποστήριξη να προχωρήσουν  σε ασφαλιστικά μέτρα και άλλες νομικές ενέργειες σε Ελληνικά Δικαστήρια αλλά και σε Ευρωπαϊκά ΥΠΑΡΧΟΥΝ γονείς που ΔΙΝΟΥΝ τα παιδιά τους για να τα κλείσουν σε δομές υπο κράτηση και απομόνωση..
Η Κυβέρνηση εχει συνεργούς Σωματεία Συλλογικά Όργανα συλλόγους Γονέων.Η πλήρης καταβαράθρωση του Κράτους Δικαίου και το ΕΓΚΛΗΜΑ της Γενοκτονίας θα συντελεστεί με ολους αυτούς τους υποταγμένους απο φόβο και άγνοια..
Η Κυβέρνηση αδίστακτη θέτει  τους Έλληνες σε θανάσιμους κινδύνους εκβιάζουν μαθητές και γονείς να  δεχθούν μια παράνομη Ιατρική πράξη  αυτήν των τεστ διάγνωσης….Χαρδαλιάς Μητσοτάκης και οι πληρωμένοι Λοιμωξιολόγοι γίνονται δολιότεροι  διότι κάνουν συνενόχους στο έγκλημα της παράνομης Ιατρικής πράξης τους ίδιους τους γονείς των μαθητών  που είναι εξ ολοκλήρου  αντίθετο με το Διεθνές Νομικό πλαίσιο της Βιοηθικής και του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας  αφού κάθε ιατρική πράξη πρέπει να διενεργείται απο εξιδεικευμένους Γιατρους και Ιατρικό προσωπικό και οχι πρόχειρα στο σπίτι μετατρέποντας σε Νοσοκόμους τους γονείς παππούδες γιαγιάδες κλπ  και μόνον μετά την πλήρη συναίνεση, κατόπιν ενημέρωσης  του λαμβάνοντα την Ιατρική Διαγνωστική πράξη.
Βέβαια υπάρχουν και γονείς που είναι έξαλλοι και μαζεύουν χιλιάδες υπογραφών για να δημιουργήσουν  ένα Ελληνικό και ακολούθως ένα Ευρωπαϊκό μέτωπο αντίστασης με κάθε νόμιμο και ειρηνικό μέσο. Χρειάζεται Δράση άμεσα γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά..Ιδίως οι υποχρεωτικές πράξεις στα παιδιά θα σημάνουν αφανισμό των παιδιών και των νέων.Συντελείται κανονική Γενοκτονία.
Επόμενο βήμα στα σχολεία θα ειναι να πηγαίνουν συνεργεία του ΕΟΔΥ για τυχαίους ελέγχους και διασταύρωση των αρνητικών αποτελεσμάτων που δήλωσαν οι γονείς και να τα αρπάζουν για ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ και η αστυνομία να μπουκάρει στα σπίτια των Γονέων που “ψευδώς”  δήλωσαν οτι τα self test ηταν αρνητικά!!!! Και ο γονέας δεν θα μπορεί να πει τίποτα γιατί αποδεχθηκε να κανει τεστ στο παιδί του και ο Χαρδαλιάς θα θέλει επιβεβαίωση!!!
Για να σταματήσει αυτή η Γενοκτονία θέλει να διώξεις το φόβο για να δουλέψει το μυαλό….Το σίγουρο είναι οτι το κυμα διαμαρτυριών φουντώνει και δυστυχώς θα δούμε αγριες καταστάσεις εκατέρωθεν γιατί η Ιατρο-Πολιτική Μαφία παίζει το τελευταίο της χαρτί…Ισως να δούμε να εμπλέκονται Αστυνομικές και πολύ φοβάμαι Στρατιωτικές Δυνάμεις αν λάβουν τέτοια εντολή…
Θέλουν να μαζεύουν οσους βγάζουν θετικούς σε “στρατόπεδα” συγκέντρωσης θετικών και να τους απομονώνουν…Παίζουν με τη Φωτιά…Με ενα κόσμο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ πάνω απο ετος που τον κατέστρεψαν Οικονομικά και Ψυχολογικά…Έρχεται ενα ΝΕΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ…..και βλέποντας αυτή την κατάσταση ο κόσμος δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια..
Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αρχίζει απο Δευτέρα το ΠΑΙΔΟΜΑΖΕΜΑ…18.47 στο δελτίο του ALPHA (Δείτε Φωτό καρέ καρέ)

Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

Οπλο Μαζικής εξόντωσης ο εμβολιασμός..Πως επεμβαίνουν κατα της ζωής μας με το mrna

Εμβόλια με prions νανοσωματίδια και κοκτέιλ θανάτου…Ξεχάσαμε την ελευθερία και παραδίδουν πολλοί της ψυχή τους!!

Γιατροί σε όλο τον κόσμο εκδίδουν τρομερή προειδοποίηση: Μην Κάνετε το εμβόλιο για Κορωνοιό (Video)

Οι 4.000 θάνατοι και οι 162 χιλ παρενέργειες που σας κρύβει η πληρωμένη Τηλεόραση απο το Μητσοτάκη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

4 Comments

 1. ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ……

  https://www.ted.com/talks/bill_gates_the_next_outbreak_we_re_not_ready?language=el#t-139157

  Το 2014, ο κόσμος απέφυγε ένα φρικιαστικό παγκόσμιο ξέσπασμα του Έμπολα, χάριν σε χιλιάδες ανιδιοτελείς εργαζόμενους στην υγεία – καθώς και, για να είμαστε και ειλικρινείς, από καλή τύχη. Εκ των υστέρων, ξέρουμε τι έπρεπε να είχαμε κάνει καλύτερα. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα, λέει ο Μπιλ Γκέιτς, για να εφαρμόσουμε όλες τις καλές μας ιδέες, από τον σχεδιασμό σεναρίων έως την έρευνα εμβολίων και την εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας. Καθώς λέει, «Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούμε … αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε».

 2. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ……..

  Pentagon Covid Microchip——April 12, 2021

  https://www.darkdox.com/pentagon-covid-microchip/

  —————————————————————————————————————-
  Οι επιστήμονες του Πενταγώνου αποκαλύπτουν ένα μικροτσίπ που ανιχνεύει το COVID-19 στο σώμα σας ΠΡΙΝ δείξετε συμπτώματα και ένα φίλτρο που εξάγει τον ιό από το αίμα.
  .
  Επιστήμονες στη μυστική μονάδα του Πενταγώνου ερευνούν ιούς και αναπτύσσουν πανδημικές θεραπείες
  Εργάζονται στο Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) και σε άλλα εργαστήρια του Πενταγώνου
  Οι ομάδες του DARPA είδαν το COVID-19 να μολύνει 1.271 στο USS Theodore Roosevelt καθώς ο ιός εξαπλώθηκε ανεξέλεγκτα
  Σε απάντηση έχουν αναπτύξει ένα μικροτσίπ για την ανίχνευση ασυμπτωματικών COVID σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί ένα ξέσπασμα
  Το τσιπ εισάγεται κάτω από το δέρμα και ενεργοποιεί έναν αισθητήρα εάν το COVID μολύνει το σώμα
  Η DARPA έχει επίσης δημιουργήσει ένα φίλτρο που μπορεί να απομακρύνει τον ιό COVID από το αίμα όταν συνδέεται με αιμοκάθαρση
  Εργάζονται σε ένα εμβόλιο που θα λειτουργούσε κατά όλων των κοροναϊών, ακόμη και αυτών που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί
  Η ομάδα κατάφερε επίσης να κατασκευάσει αντισώματα κατά της Ισπανικής Γρίπης

  12 April 2021
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9460389/Pentagon-scientists-invent-microchip-senses-COVID-19-body-symptoms.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=1490

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button