Ποιος εδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Στέφανος Χίος? Δεν δέχθηκε 300 χιλ. να το βουλώσει και τον πυροβόλησαν.

Ο Δημοσιογράφος Στέφανος Χίος επέζησε απο την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ που του εστησαν .Σε δημοσίευμα απο το edoli 5 βγαίνουν συμπεράσματα ποιος εδωσε την εντολή της Δολοφονίας του.Το πρωτοσέλιδο που ενοχλησε ηταν της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ..

Μετα απο αυτο κλήθηκε να το βουλώσει και να μην ξαναγράψει για την ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ .Η βαλιτσα ειχε μέσα 300 χιλ. ευρω..Ο Στεφανος Χίος δεν τα πήρε …Το βράδυ δόθηκε εντολή να τον σκοτώσουν..

Ποιο ηταν το πρωτοσέλιδο πριν την συναντηση για να το βουλώσει με εξαγορα? Μια εξαγορα που δεν εγινε και μετετραπη σε συμβόλαιο Δολοφονίας του?

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

Διαβάστε τι εγραψε το edolio 5

Τώρα οι συνέπειες για τους γνωστούς πλέον μεγαλοσχήμονες θα είναι μοιραίες. Θα πάρουν αυτό πους τους αξίζει. Μερικές δεκάδες χρόνια φυλακή.Ας έρθουμε όμως στο ρεπορτάζ με ήχο και εικόνα.Τα πρωτοσέλιδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ενόχλησαν την μεγάλη κυρία! Προθύμως ο πασίγνωστος εφοπλιστής άνοιξε το πορτοφόλι του για να πληρώσει την ενοχλητική γραφίδα ώστε να στερέψει από μελάνι.

Η εντολή που έλαβε ο διάσημος ποινικολόγος, δικηγόρος του εφοπλιστή και της μεγάλης κυρίας ήταν να κλείσει γρήγορα ραντεβού με τον Στέφανο Χίο για να τα βρουν. Το ραντεβού έγινε ένα Σάββατο μεσημέρι. Λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας. Οι 300.000 ευρώ ήταν σε μια μαύρη τσάντα στα χέρια του δικηγόρου. Είχε μπλέξει όμως με τρελό! Ο Χίος αρνήθηκε να πάρει τα λεφτά. Με ήχο και εικόνα και 2 ακροβολισμένους συνεργάτες του πέριξ του ραντεβού είχε στήσει πάρτι.Ο δικηγόρος έφυγε στεναχωρημένος γιατί ο στόχος δεν επιτεύχθηκε.

Το edolio5 γνωρίζει τα πάντα. Σεβόμαστε απόλυτα όμως την τραγική περιπέτεια του δημοσιογράφου και της οικογενείας του. Αυτός θα επιλέξει πότε και με ποιο τρόπο θα δώσει την τελειωτική βολή εκεί που πρέπει. Η υπόθεση αυτή είναι πάρα πολύ σοβαρή και θα έπρεπε όλα τα ΜΜΕ αντί να κάνουν πως δεν βλέπουν μήπως και κάνουν “ήρωα” έναν συνάδελφο μας να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά γιατί αύριο απέναντι σε αυτό το πανίσχυρο καρτέλ πολιτικής και οικονομικής αυτοκρατορίας  που αποφάσισε να δολοφονήσει τον Χίο μπορεί να έχουν σειρά ένας από αυτούς που σήμερα σιωπά. Η φωτογραφία που δημοσιεύει το edolio5 είναι από την συνάντηση του Χίου με τον δικηγόρο και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close