Απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου:Εαν εχετε εμβολιαστεί (mrna) δεν θα εχετε πρόσβαση στο ανθρώπινο Δικαιο..Ειστε Ιδιοκτησία!!

Εάν έχετε εμβολιαστεί με mRNA, είστε πλέον ιδιοκτησία και δεν έχετε πια πρόσβαση στο Ανθρώπινο Δίκαιο:Ανώτατο Δικαστήριο 2013 – Παθολογία έναντι Myriad Genetics.Ο εμβολιασμένος με mRNA μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Σημ. Καταχανά: Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Όσλο, το mRNA των εμβολίων, μπορεί να επηρεάσει το ανθρώπινο DNA.


Σε απόφαση υπόθεσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου το 2013 – Παθολογία vs Myriad Genetics, Inc – το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε ότι δεν μπορεί κάποιος να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το ανθρώπινο DNA καθώς είναι «προϊόν της φύσης». Ωστόσο, στο τέλος της απόφασης, το Ανώτατο Δικαστήριο έγραψε ότι εάν αλλάξει το γονιδίωμα ενός ανθρώπου με εμβόλια mRNA (που χρησιμοποιούνται σήμερα), τότε το (τροποποιημένο) γονιδίωμα μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι έκαναν το «εμβόλιο» είναι τώρα τεχνικά «κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας». Οτιδήποτε κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι «ιδιοκτησία» και εμπίπτει στον ορισμό του «trans ανθρώπινου».

Όλοι οι άνθρωποι που νομικά αναγνωρίζονται ως «trans άνθρωποι», δεν έχουν πρόσβαση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα ή στα Δικαιώματα που χορηγούνται από το Κράτος. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ταξινομούνται ως κάτι 100% οργανικό ή ανθρώπινο.

Επομένως, τεχνικά, όποιος έχει αυτό το «εμβόλιο» δεν μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Υπήρξαν μερικά νομικά έγγραφα που συζητούν αυτό πρόσφατα, οπότε θα πρέπει να υπάρξει διευκρίνιση σχετικά σύντομα. Προς το παρόν όμως, ισχύει η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.


Σημ. Καταχανά:

Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, στη σελίδα 16 αναφέρει:

 

 


Πλήρης απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου:


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: rens.com

kanenazori.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button