Πληρώθηκα απο εκπομπή για να πω ψέματα στην υπόθεση Κιβωτού-Πατερ Αντώνιου (Video) Αποκαλύπτεται το στήσιμο!!

ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π ΑΝΤΩΝΙΟ.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ “ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ”  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & Η ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ.

ΕΛΛΑΔΙΟΣ (Πρώην Τρόφιμος) : Με πλήρωσε εκπομπή για να πω ψέματα για την Κιβωτό του Κόσμου- Αγαπώ τον πατέρα Αντώνιο – ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Σε ποιά εκπομπή ειχε πει τα Ψέματα ο Ελλάδιος??? Ποια Εκπομπή τον πλήρωσε????

Ψάχνοντας βρήκαμε την εκπομπή που ειχε βγει και οπως ο ιδιος αναφέρει τον ΠΛΗΡΩΣΕ για να πει Ψέματα..

Ειχε εμφανιστεί στην εκπομπή του ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ!!! Η Δικαιοσύνη θα το ψάξει η επειδή είναι στη Λίστα Πέτσα εξαιρείται??

 

Για  ΨΕΥΤΙΚΕΣ δηλώσεις που είχε κάνει μιλά ο Ελλάδιος στο Video που ακολουθεί..Στο μήνυμά του αναφέρεται σε παλαιότερες δηλώσεις του για την Κιβωτό του Κόσμου. Όλα όσα είχα δηλώσει ,ειπε, ήταν ΨΕΜΑΤΑ!!! Πληρώθηκα για να τα πώ!!!!

Δείτε ολα  στο παρακάτω VIDEO:

Δείτε περισσότερα

Related Articles

4 Comments

  1. Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.Το νόημα και η ουσία των πραγμάτων είναι εντελώς διαφορετική.Εκτος θέματος και φυσικά μηδενιζεστε,όπως έλεγαν και οι δάσκαλοι στο σχολείο μας.Λιγη στοιχειώδη λογική είναι απαραίτητη για να προσπάθησει κάποιος να ασκήσει , σοβαρή δημοσιογραφία.Παντως είναι πολύ ευχάριστο να βλέπει κανείς την σαπιλα του χριστιανισμού σε όλο της το μεγαλείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button