Ο Αντίοχος κρύβεται πίσω απο την Ψευδή καταγγελία για το Ευδοκία…

Βρώμικος πόλεμος..Δεν μπορεί να "χωνέψει" οτι εχασε το διαγωνισμό!!!

Βρώμικος πόλεμος εχει ξεσπάσει απο τον Κωνσταντίνο Αντίοχο που εχασε την γραμμή στα Κερκυρα -Διαπόντια Νησιά Ερείκουσα Μαθράκι Οθωνοί..με το Zanadu …

Στο παρθενικό του δρομολόγιο το νεο πλοίο ΕΥΔΟΚΙΑ που εγινε χθες 02/03/21 οταν έφθασε στο Λιμάνι της Ερείκουσας  για να συνεχίσει προς Μαθράκι και Οθωνούς ο Πλοιοκτήτης  που εχασε τον Διαγωνισμό κ.Αντίοχος ΨΕΥΔΩΣ κατάγγειλε στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας οτι το ΕΥΔΟΚΙΑ προσάραξε στον αμμώδη Βυθό κατα την προσέγγιση του στο Λιμάνι της Ερείκουσας  χωρις ο ιδιος να ευρίσκεται στο σημείο αλλα όπως του είπαν κάποιος κάτοικος η κάτοικοι  της Ερείκουσας χωρις να υπάρχουν τα ονόματα τους στο Σήμα ( ΩΠ 021915/03-21).

Το Λιμεναρχείο Κέρκυρας ειδοποίησε τον Καπετάνιο του ΕΥΔΟΚΙΑ και τον ενημέρωσε οτι οταν δέσει στους Οθωνούς θα ακινητοποιηθεί για να ελεγχθεί…Απο το Λιμεναρχείο Κέρκυρας αναχώρησαν επιθεωρητές με την συνδρομή του επαγγελματία Δυτη κ.Θωμά Μουρίκη με το Πλωτο του Λιμενικού Σωματος 1051 για να διερευνήσει τα καταγγελλόμενα.

Με την άφιξη του Πλωτού στο Λιμάνι Αυλάκια των Οθωνών και απο τις 12.00 εως τις 12.40 βούτηξε ο επαγγελματίας Δύτης παρουσία των δυο Επιθεωρητών ΤΚΕΠ ( Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων)  για την επιθεώρηση υφάλων.Συγκεκριμενα ελέγχθηκε η γάστρα του ΕΥΔΟΚΙΑ σε ολο το μήκος και πλάτος η πλώρη (μπάλλα) οι αναρροφήσεις οι δυο άξονες τα δυο πηδάλια και οι δυο ελικες ΧΩΡΙΣ να ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΑΡΑΞΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΒΛΑΒΗ-ΖΗΜΙΑ  στο πλοίο ΕΥΔΟΚΙΑ οπως γράφει η Έκθεση επιθεώρηση Υφάλων -Πρακτικό ελέγχου που διενεργήθηκε απο το Λιμεναρχείο Κέρκυρας..

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ του Αντίοχου που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει οτι την γραμμή την κέρδισε αλλο πλοίο συνεχιζεται με αυτή την ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ …

Απο αυτήν κινήθηκε το ΠΛΩΤΟ 1051 του Λιμεναρχείου Κέρκυρας ΤΖΑΜΠΑ!!! Ποιος θα πληρώσει τα καύσιμα του Πλωτού και τον Επαγγελματία Δυτη? Ο Αντίοχος? Θα φορτωθούν στους πολίτες?  Και το Λιμεναρχείο  κάθε φορα που θα περνά ενα πλοίο αν κάποιος δεν γουστάρει το πλοιοκτήτη θα σταματά το δρομολόγιο  για  ελεγχο καθυστερώντας το δρομολόγιο  ταλαιπωρώντας τους επιβάτες και το πλήρωμα? Δεν ξέρουν οτι ο άνθρωπος εχει πρόβλημα? Με την ψευδή καταγγελία του αναστάτωσε εκτος των επιβατών και το πλήρωμα  το Λιμεναρχείο και τοσες Υπηρεσίες που καταγράφονται στο Σήμα ( ΩΠ 021915/03-21) που εστάλη και Κοινοποιήθηκε ..

Η Kerkyra Lines εφερε ενα αξιόλογο πλοίο που αναβάθμισε τη γραμμή στα Διαπόντια και δέχεται πόλεμο και με αλλες καταγγελίες απο τον Κωσταντίνο Αντίοχο στη προσπάθεια του να μείνει στη γραμμή με ΨΕΥΔΕΙΣ αναφορές …Τοσα χρόνια έκανε τον νταή απειλούσε τους Δημοσιογράφους και εισέπραττε μεγάλα ποσά για την μεταφορά προϊόντων και προμηθειών στα Νησια …Δεν μπορεί να το χωνέψει που οι μέτοχοι του ΕΥΔΟΚΙΑ εχουν χαμηλές τιμες και τα ΙΧ μεταφέρονται στη μισή τιμή και δεν κοιτάζουν τους Δημότες των Διαποντίων σαν αρπακτικά να τους ξηλώσουν και τις τσέπες απο τα παντελόνια τους..Βέβαια η τιμη κάθε συναλλαγής ειναι ελεύθερη αλλα αυτά που μας ειχαν καταγγείλει οι πολίτες και οι επιχειρηματίες των νησιών είναι γνωστά.

Ο Αντίοχος προσπαθεί με ολα αυτα να σταματήσει την ανάπτυξη στη Γραμμή των Διαποντίων αθέμιτα και καταχρηστικά. Εχει κανει και αλλη καταγγελία στο Υπ.Ναυτιλίας για τα τμ του Ευδοκία αλλα ξεχνά οτι στη δική του περίπτωση κάποιοι το κουκούλωσαν και θα λογοδοτήσουν σύντομα.

Ο πόλεμος που κανει και τα νταηλίκια του φαίνονται…και θα τα αποκαλύπτουμε…Υπάρχει και η Υπόθεση με τα 70 τ.μ του γκαράζ του πλοίου ZANADU  που ατομα στο Υπουργείο Ναυτιλίας τον κάλυψαν οταν το Λιμεναρχείο Κέρκυρας μέτρησε το γκαράζ του  και το έβγαλαν 51,375 τ.μ !!! Η προκήρυξη ηταν για 70 τμ .Την εξαπάτηση και την ζημία του Δημοσίου συμφέροντος σε αυτην την  υπόθεση  εξετάζει και διερευνά  η Εισαγγελία Κέρκυρας .Δηλαδή  το κουκούλωμα αυτο και άλλες παρανομίες του ..Για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης που διερευνά η Δικαιοσύνη θα ακολουθήσει άλλο δημοσίευμα.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close