Πεθαίνουν μετά απο το εμβόλιο…3ος θάνατος ..41χρονη β.παιδίατρος ..Διακοπή Εμβολιασμού ζητά ο Ν.Αντωνιάδης.

Αντωνιάδης:Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη βεβαίωσε ΨΕΥΔΩΣ οτι υπάρχει αδεια κυκλοφορίας.Λειτουργούν ως Κοινή Εγκληματική Οργάνωση!!

Μετα την νεαρή γιατρό στο Μεξικό  που παρουσίασε εγκεφαλομυελίτιδα και εκτεταμένη αλλεργία μετά τον εμβολιασμό της αλλά και τον  θάνατο άντρα στο Ισραήλ επίσης μετα τον εμβολιασμό του πέθανε και μια βοηθός Παιδίατρος.

Την ιδια ωρα στην Ελλάδα εχουμε στην ΜΕΘ τον υποδιοικητή του Θριάσιου Νοσοκομείου!!

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι Πορτογαλικές αρχές μετά τον θάνατο μιας 41χρονου βοηθού παιδιάτρου, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, δύο ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού της Pfizer.

Η γυναίκα, που μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία της πέραν από την ηλικία και την επαγγελματική της ιδιότητα, πέθανε στο κρεβάτι την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με αναφορές των ταμπλόιντ το σώμα της ανακαλύφθηκε από τον σύντροφό της όταν επέστρεψε στο σπίτι του ζευγαριού στη Maia.

Αυτός ζήτησε βοήθεια και απεστάλη VMER (ιατρική ομάδα ανάνηψης). Καταβλήθηκαν προσπάθειες για την αναζωογόνηση του θύματος «χωρίς επιτυχία». Η γυναίκα ήταν μία από τις 538 επαγγελματίες υγείας στο νοσοκομείο καρκίνου IPO του Πόρτο που έλαβαν τα πρώτα εμβόλια BioNTech / Pfizer την περασμένη Τετάρτη.

Η αποσαφήνιση της αιτίας του θανάτου θα ακολουθήσει τις συνήθεις διαδικασίες για αυτές τις περιστάσεις».

Προβλέπεται αυτοψία, οπότε θα προκύψουν περαιτέρω πληροφορίες. Λέει το ταμπλόιντ Correio da Manhã, δεν υπάρχει ένδειξη ότι η γυναίκα είχε «οποιαδήποτε ασθένεια ή επιπλοκή στην υγεία».

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ..Νεα μήνυση μετά απο τον Χειρούργο Δημήτρη  Αντωνίου.

Tην Διακοπή των εμβολιασμών σε ολοκληρη τη Χωρα  με Εισαγγελική Παρέμβαση θα ζητήσει αύριο το πρωί (05/01/21) ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης.

Οπως υποστηρίζει εχει διαπραχθεί και εξακολουθεί να διαπράττεται Τερατώδης έκθεση σε κίνδυνο της Ζωής ολων των Ελλήνων. Εχει τεθεί σε τεράστιο κίνδυνο η Δημόσια Υγεία. Το εμβόλιο της Pfizer κυκλοφορεί παράνομα.

Την ευθύνη θα την εχει πλέον η ιδια η ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης..Το εμβόλιο της pfizer περιέχει γενετικά τροποποιημένο μικρο-οργανισμό. Παραβιάστηκε η δεσμευτική και δημοσιευμένη στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Μονο η Ευρωπαική επιτροπή μπορεί να δώσει αδεια κυκλοφορίας και δεν μπορει αν δεν εφαρμοστεί η Περιβαλλοντική Νομοθεσία!! Και φυσικά δεν μπορει να εφαρμοστεί σε μια δυο μέρες!!

Δεν παραβιάστηκε τυπική Νομοθεσία αλλα ουσιαστική για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.Ο Ευρωπαικός Οργανισμός Φαρμάκων λειτούργησε μαζι με την Ευρωπαική επιτροπή τις Κυβερνήσεις και με τους “ειδικούς” επιστήμονες τους ως Κοινή Εγκληματική Οργάνωση!!!

Κυκλοφορία για “λόγους Εκτάκτων αναγκών” Απαγορεύεται για Γενετικά Τροποποιημένους οργανισμούς!!! Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με ολους τους Υπουργούς της βεβαίωσαν ΨΕΥΔΩΣ οτι υπάρχει αδεια κυκλοφορίας απο τον ΕΜΑ ενω γνωρίζουν οτι παραβιάστηκε Εγκληματικά ο κανονισμός 726/2004 και εξέδωσαν τον Νόμο 4764/20 για τον εμβολιασμό των Ελλήνων με το εμβόλιο της pfizer χωρίς καν να εξουσιοδοτούνται Κρατικά όργανα για τον εμβολιασμό αυτό!!!!

Οι εξελίξεις τρεχουν και ειναι ραγδαίες….

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΠΟΥ ΜΙΛΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γερμανός Γιατρός-Βουλευτής στη Βουλή: Εμβόλιο Δολοφόνος ..Αντισταθείτε στην επιβολή του!!!

Μήνυση μετα την εισαγωγή στη ΜΕΘ εμβολιασθέντα με το παράνομο εμβόλιο της pfizer

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close