Παπαευαγγέλου & Παγώνη επιβεβαιώνουν παρενέργειες για μπολιασμένα παιδιά .Καμία ασφάλεια!(Video)

Tο Ηχητικό αυτό είναι κατι που δεν θα ηθελε να παίζει το Πρωθυπουργικό Γραφείο του Μητσοτάκη…Για να μην το κατεβάσουν τα πειθήνια όργανα του το ανεβάζουμε απο δικο μας server για να το ακούσουν οι πολίτες που ψάχνουν ερευνούν και θέλουν να προστατευτούν..

Τα Ψέματα ΚΟΥΛΗ και ολόκληρης της Ιατροπολιτικής Χούντας καταρρέουν…για προστασία του  δηθεν εμβολίου…Ακούστε την Προέδρο Επιτροπής Εμβολιασμών κ Παπαευαγγέλου..Δεν μπορεί να το κρύψει…ακούστε τον Τηλε-Γιατρο κ Βατόπουλο  που ομολογεί οτι δεν υπάρχει ασφάλεια εμβολιαστική!!

Κι ομως σπρώχνουν τα ΠΑΙΔΙΑ σας και του ΓΟΝΕΙΣ να τα ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ η να τα καταστήσετε ανάπηρα με παρενέργειες και αρρώστιες!!!

Ακούστε την Παγώνη για εμβολιασμένους στα Νοσοκομεία μέχρι και ΠΑΙΔΙΑ…Μας τα λένε και  οι Μαριονέτες του Μητσοτάκη..Τι άλλο θέλει ο πολίτης για να γλυτώσει τη σκλαβοποίηση?

Αν μετα απο αυτά που ακούσατε σε Δημόσιες τοποθετήσεις της “Ομάδας Μητσοτάκη” θέλετε να τρυπήσετε τα παιδιά σας … Τρέξτε για το μπόλι ..εξασφαλισμένες παρενέργειες και Μείωση του Προσδόκιμου ζωής…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ VIDEO…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button