Ολη η Ευρώπη χαλαρά και στην Ελλάδα το πιόνι ο Μητσοτάκης την πηδάει..(video)

Τι αποκαλύπτουν τηλεφωνικά οι Ελληνες που ζουν στην Ευρώπη

To πιόνι της Νέας Τάξης μαζί με ολους τους Πολιτικούς απατεώνες πηδάνε τους Έλληνες με μάσκες με Αντιδημοκρατικά περιοριστικά μέτρα με κλείσιμο της Οικονομίας με διάλυση των Νοικοκυριών με πρόφαση εναν ιο που δεν εχει πανω απο 1 με 1,5% θνησιμότητα…

ΑΠΑΤΗ με τους θανάτους που τους χρεώνουν ολους στον covid 19 ΑΠΑΤΗ με τα κρούσματα με διαγνωστικά που δεν αναγνωρίζουν τον covid αλλά ολες τις γρίπες και υγιείς ανθρώπους που εχουν αντισώματα..

Με το ζόρι θέλουν να κάνουν οι Έλληνες το Εμβόλιο με το κοκτέιλ του Θανάτου…Μείωση πληθυσμού αποφάσισαν τα Παρανοικά-Ψυχοπαθή Ναζίδια που Κυβερνούν τη Χώρα..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..

 

Ολοι οι Έλληνες ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ με τις επιχειρήσεις κλειστές με πλήρη  απορρύθμιση της αγοράς και της εργασίας και οτι απέμεινε ορθιο το αποτελειώνει…Η ΠΕΙΝΑ η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ οι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ  καθημερινότητα..

Και ομως στην ΕΥΡΩΠΗ δεν εχουν τον ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΚΥΡΙΑΚΟ…Ανοικτές οι αγορές χωρις μάσκα σε εξωτερικούς χώρους επαφές και η Ζωή σχεδόν κανονικά…Ουτε μηνύματα ουτε sms για μετακίνηση!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ VIDEO απο τον FOKUS FM Έλληνες που ζουν στην Ευρώπη

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό έβγαιναν στον αέρα του Focus Fm 103,6 και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη και έλεγαν ο καθένας τι ισχύει με τα μέτρα για τον κωρονοιο στις χώρες όπου διαμένουν!

Τα τηλέφωνα δε σταμάτησαν να χτυπούν και το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα μόνο απόσπασμα των όσων ακούστηκαν!

Από Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία, Σουηδία, Νορβηγία, Αυστρία, Ιταλία και αλλού, οι Έλληνες κατέθεταν ότι τα μέτρα είναι πολύ πιο χαλαρά από ότι στην πατρίδα τους!

Στην Γερμανία είπε ένας ακροατής το πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας «πέφτει» μόνο μετά από επανηλειμμένες παρατηρήσεις και είναι μόλις 70 € με τον βασικό μισθό να είναι 1500€ καθαρά!!!

Ενώ ένας άλλος ακροατής από την Ολλανδία είπε ότι το πρόστιμο εκεί ανέρχεται σε 90€ γιατί υπάρχει νόμος που αν πάει το πρόστιμο πάνω από 100€ θεωρείται κλεψιά!

Τέλος ακροατής από την Ζυρίχη της Ελβετίας είπε ότι εκεί δεν υπάρχει καν πρόστιμο για τις μάσκες… ενω σημείωσε ότι ο βασικός μισθός ξεκινά από τα 3500€, ενώ ο ίδιος ως συνταξιούχος λαμβάνει 7000€!

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ: https://www.mixcloud.com/Focusfm/focu…

Δειτε VIDEO απο Αγγλία στις 05/12/20…Ολα ανοικτα και Ζωη κανονική!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1114374838983600&id=100012332821664

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close