Οι τηλε-Ειδικοί του Μητσοτάκη τα γυρίζουν..Τωρα βλέπουν παρενέργειες και συμφέροντα (Video με Τζανάκη)

Eνας ενας βγάζουν την ουρά τους απέξω οι ΕΙΔΙΚΟΙ της Πληρωμένης-Εξαγορασμένης  Τηλεόρασης που στήριξαν τις επιλογές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με αγνωστα συστατικά στα σκευάσματα που πάνω απο 1000 μελέτες επιβεβαίωσαν οτι προκαλούν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και επιφέρουν τον ΘΑΝΑΤΟ.. Eπιστημονικά απεδείχθη οτι δεν ηθελαν να μας σώσουν αλλα να μας σκοτώσουν .Πανω απο 1000 μελετες (Link)

Έβγαιναν και μας έλεγαν οτι ηταν ΑΣΦΑΛΗ τα δηθεν εμβόλια..Τωρα μας λενε οι ίδιοι οτι προκαλούν παρενέργειες και οτι ο Μπουρλά κοιτάζει το συμφέρον του..Την ΤΣΕΠΗ του που ζητά 4η δοση..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΙΛ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ 3.500.000 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στην Ευρωπη ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΤΖΑΝΑΚΗΣ!!!!!

Σειρα ειχε ο κ Τζανάκης Καθηγητής Πνευμολογίας που εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ και ειπε:

ΤΖΑΝΑΚΗΣ: Δεν μπορεί ο καθένας να λέει, εμβολιάζουμε ολον τον κόσμο με τέταρτη δόση, χωρίς να έχουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα. Αυτό ενέχει ιατρικούς κινδύνους γιατι έχουμε και ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και δεν είναι χρήσιμο! Δεν μπορούμε να αναστατώνουμε τον κόσμο.

Ο κ.Μπουρλά θα πρέπει να πει σε τι επιστημονικά δεδομένα στηρίζεται..Και πολύ περισσότερο  οταν εχει μια σύγκρουση συμφερόντων και θα πρέπει να ιδιαίτερα προσεκτικός και πιο Επιστημονικός..

Δειτε και την επίσημη καταγραφή οσων τελικά δηλώθηκαν( πολλές περιπτώσεις δεν καταγράφησαν) στην Ευρωπαϊκή Βαση Δεδομένων …Οι ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ειναι σε αριθμό 40.000 και οι Σοβαρές βλάβες και Παρενέργειες 3.771.826!!!!! Και ακόμη δεν εχουμε δει ολες τις περιπτώσεις που θα εμφανιστούν απο τα Δολοφονικά σκευάσματα τα επόμενα χρόνια..

Τι θα γινει με ολους αυτούς που προέτρεπαν η εκβίαζαν να εμβολιαστεί ο πληθυσμός και γι αυτούς που συνεχίζουν να το κάνουν και τους στέλνουν στο ΘΑΝΑΤΟ η με “δωρο” σοβαρές ασθένειες με παραλύσεις κ.α???

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button