Καταρρέει η υποχρεωτικότητα για Τεστ της Κυβέρνησης Μητσοτακη..2η αθώωση αρνηθέντος στη Πάτρα

2η Αθώωση πολίτη που αρνήθηκε να κάνει το Τεστ…Μετα τις Σέρρες που η οικογένεια Ζερβα δεν δέχθηκε να κανει Τεστ μπαίνοντας στα σύνορα απο Βουλγαρία προς Ελλάδα οπου δικάστηκαν στο Αυτόφωρο και δικαιώθηκαν είχαμε ανάλογη περίπτωση στην Πάτρα οπου οδηγός Φορτηγού στο Λιμανι αρνήθηκε στην διεξαγωγή Τεστ και κατέληξε στο αυτόφωρο…

Δικάστηκε για απείθεια και παράβαση των άρθρων για διενέργεια δειγματολειπτικού εργαστηριακού Ιατρικού ελέγχουν για προληπτικούς λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας απο την περαιτέρω διασπορά του Κορωνοιού στην Ελληνική επικράτεια!!!

Ο Πολίτης Βασίλειος Ντεντόπουλος του Νικολάου  κηρύχθηκε ΑΘΩΟΣ της αξιόποινης πράξης γκρεμίζοντας τους Αντισυνταγματικούς Νόμους και τις ΚΥΑ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που θέλει να μας επιβάλει υποχρεωτικά Τεστ ενω είναι Αντισυνταγματική η Υποχρεωτικότητα και με Νόμο και απο το Σύνταγμα..και απο τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

Η απόφαση εκδόθηκε απο το ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ Πλημμελειοδικείο Πατρών και δημοσιεύτηκε στις 21/04/21 οπως βλέπετε παρακάτω.

Σύμφωνα με το Άρθρο 338 του Ν.4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018 που λέει ότι: Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν.3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η.

Άρα την διάταξη του άρθρου 96 του Ν.4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19 ειναι για το καλάθι με τα σκουπίδια του Μητσοτάκη .

Επίσης στην σύμβαση του Oviedo 1997 (Υπερσυνταγματική – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου.

Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, κλπ αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν.3418/2005.

ΣΥΝΕΠΩΣ  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ!!!

Οποιος δεν φοβάται και δίνει μάχη για τα ατομικά Δικαιώματα  κερδίζει αλλιώς στο τελος θα καταλήξει να τον τρυπήσουν με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ εμβόλια που σκοτώνουν!!

Σημειώνουμε τέλος οτι οι ίδιοι οι κατασκευαστές αναφέρουν  ότι θετικό αποτέλεσμα με ράπιντ τεστ ή σελφ τεστ δε διαχωρίζει SARS-CoV-1, SARS-CoV-2, κοινή γρίπη Α, κοινή γρίπη Β, άλλους κοινούς κορωνοϊούς και άλλα μικροβιακά παθογόνα. Αυτα είναι τα επίσημα στοιχεία… ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.Και οι Ιατροδικαστές της Χώρας τα ιδια λένε και επιπλέον οτι δεν τους εχει δοθεί το γονιδίωμα του ιού ..Αυτο σημαίνει οτι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ πιστοποιημένος θάνατος απο Κορωνοιό!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα για Τεστ σύμφωνα με Δικαστικές αποφάσεις Ελληνικής και Ευρωπαικης Δικαιοσύνης.

Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Oι Ιατροδικαστές αμφισβητούν θανάτους απο Covid..Εστειλαν εγγραφο στο Υπ.Υγείας!!!

Ιατροδικαστής ξεσκεπάζει την απάτη του Κορωνοιού και τους θανάτους που δεν διαπιστώνονται..(video)

Mike Yeadon Πρώην Επικ της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού!!!

Νομιμοι τρόποι Αντίστασης για μάσκες εμβόλια απο την Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button