Εσπασαν την καραντίνα και βγήκαν έξω διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο των εκκλησιών

Έψαλλαν τροπάρια και ύμνους, κρατώντας σημαίες και σταυρούς.

Παρασκευή 03/04/20  το απόγευμα έξω από την εκκλησία Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα Ν.Αττικής έσπασαν την  καραντίνα και τις απαγορεύσεις και διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο των εκκλησιών.

Δεκάδες πολίτες, μεγάλοι και μικροί σε ηλικία, άνδρες, γυναίκες και παιδιά έσπασαν την καραντίνα τις απαγορεύσεις και προχώρησαν σε διαμαρτυρία για την επίθεση στη Χριστιανική εκκλησία από το πολιτικό σύστημα της Χώρας  με πρόφαση την μαϊμού Πανδημία!!

Συγκεντρώθηκαν χθες 03/04/20 έξω από την εκκλησία κρατώντας στα χέρια σημαίες και σταυρούς ψάλλοντας  τροπάρια και ύμνους.Η  συγκέντρωση – διαμαρτυρία κράτησε περίπου  μισή ώρα.

Η κατάσταση αναμένεται να οξυνθεί περισσότερο τις ημέρες του Πάσχα μετά την αποδοχή της Ι.Σ και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να θέσει στη Κεφαλή της Εκκλησίας τον Μητσοτάκη  την Κεραμέως και τους Αντίχριστους αντικαθιστώντας από τη Κεφαλή της Εκκλησίας τον Δημιουργό τον Χριστό και την Παναγία…Ζούμε την πιο οδυνηρή περίοδο υπό το καθεστώς των Μέσων Μαζικής εξαπάτησης με πληρωμένα μέσα (32 εκ τους χάρισε η Κυβέρνηση πρόσφατα) για να μεταδώσουν τον τρόμο και την αθεϊστική παραφροσύνη..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button