Αγωγή 20 τρις για βιολογική επίθεση(Κορωνοιός) από τη Κίνα

Αγωγή ύψους 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κατατέθηκε στις ΗΠΑ έναντι των κινεζικών αρχών για το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Η αγωγή κατατέθηκε από τον Αμερικανό δικηγόρο Λάρι Κλέιμαν και την Ομάδα Εμπιστοσύνης Freedom Watch μαζί με την εταιρεία Texas Buzz Photos κατά της κινεζικής κυβέρνησης, του κινεζικού στρατού, του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν (της περιοχής που ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού), του επικεφαλής του Ινστιτούτου Σι Ζενγκλί και της αρχηγού του στρατού, Τζεν Γουέι.

Οι ενάγοντες ζητούν 20 τρισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που είναι μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Κίνας, υποστηρίζοντας ότι ο κορονοϊός είναι το αποτέλεσμα βιολογικού όπλου που εκπόνησαν οι κινεζικές αρχές.

Σύμφωνα με το Business Today, στην αγωγή που κατέθεσαν, κατηγορούν την Κίνα -μεταξύ άλλων- για συνέργεια και συνομωσία που οδήγησε στον θάνατο ανθρώπων, την παροχή υλικής στήριξης σε τρομοκράτες, συνωμοσία για να προκαλέσει τραυματισμούς και θάνατο Αμερικανών πολιτών, αμέλεια και επίθεση.

Υποστηρίζουν ότι ο ιός ξέφυγε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν και δηλώνουν ότι ο COVID-19 «σχεδιάστηκε» από την Κίνα για να σκοτώσει μαζικά πληθυσμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αγωγή αναφέρει ότι τα βιολογικά όπλα απαγορεύτηκαν το 1925 και ως εκ τούτου ένα τέτοιο βιολογικό όπλο είναι μαζικής καταστροφής που σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Μάλιστα, οι ενάγοντες επικαλούνται δημοσιεύματα ότι υπάρχει ένα μόνο εργαστήριο μικροβιολογίας στην Κίνα που χειρίστηκε προηγμένους ιούς, όπως ο νέος κορονοϊός – και αυτό είναι στη Γουχάν και ισχυρίστηκαν επίσης ότι οι Κινέζοι γιατροί και οι ερευνητές που μίλησαν για τον κορονοϊό και «χτύπησαν συναγερμό σε όλο τον κόσμο» τώρα πια έχουν «σιωπήσει». Πρόσθεσαν ότι η απελπισία της στρατηγού Τσεν να αποφύγει τον ιό ήταν τέτοια που χορήγησε στην ίδια και σε έξι μέλη της ομάδας της πιθανό εμβόλιο που δεν είχε δοκιμαστεί ακόμα.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν επίσης ότι όλοι οι κατηγορούμενοι συνεργάζονταν για τη διαιώνιση της «διεθνούς τρομοκρατίας».

Κουβέντα βέβαια για τον Μπιλ Γκειτς και την προσομοίωση Κορωνοιού τον Οκτώβριο του 2019 στη Νεα Υόρκη παρουσία Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων της BIG PHARMA και άλλων Φαρμακοβιομηχανιών!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button