Οι απατεωνιές Τέλος…στα Διαπόντια

Άρθρο του Γιάννη Κατέχη

Τι θέλει να πεί ο ποιητής?  Ποιοι εργολάβοι θέλουν να μεταφέρουν τα υλικά τους ΤΖΑΜΠΑ με επιδότηση του Κράτους?
Το νεο πλοίο της Γραμμής εχει αυτή τη δυνατότητα αλλα κάποιοι δεν θελουν να πληρώσουν τα μεταφορικά…Κάποιοι έχουν συμφέροντα να χώσουν μια παντόφλα που πισω κρύβονται τα γνωστά πρόσωπα που κυνηγούν το νεο πλοίο..
Η παντόφλα ειναι το κοινό πορτοφόλι για τους σκουπιδοφάγους και τους νιόπαντρους νταήδες που ολα τα προηγούμενα χρόνια είχαν γυρίσει τα νησιά 10 χρόνια πίσω…
Διαβάστε το αρθρο που ανέβασε ο Κοινοτικός σύμβουλος Οθωνών κ.Γιάννης Κατέχης (Τσέτσας).
Γ.ΚΑΤΕΧΗΣ:Επειδή μαθαίνω ότι κάποιοι μαζεύουν υπογραφές για να επαναφέρουν προηγούμενο πλοίο στην γραμμή των Διαποντίων εδώ και καιρό με απώτερο και πονηρό σκοπό να επιδοτηθεί ταυτόχρονα ένα πλοίο ανοιχτού τύπου (παντόφλα) για να μεταφέρουν τα οικοδομικά τους υλικά.
Ο μόνος τρόπος βέβαια για να δικαιολογηθεί αυτή η ενέργεια είναι το πλοίο της γραμμής να έχει μικρή χωρητικότητα σε οχληρά και οχήματα.
Μετά την δρομολόγηση του νέου πλοίου της Kerkyra Lines δεν υπάρχει ουδείς λόγος για τέτοια συζήτηση εφόσον το νέο πλοίο χωράει τρία φορτηγά των 10 τόνων ανά τροχό άρα κάθε τέτοια ενέργεια είναι εκ του πονηρού.
Εάν ξαναδώ έγγραφα (όπως πρότινος) και προτάσεις για τέτοιες ενέργειες θα ξεχάσω την πατριωτική μου συμπεριφορά και θα αρχίσουν αμέσως μηνήσεις για καταστρατήγηση του δημοσίου συμφέροντος.
Δεν θα πάτε εσείς τα νησιά 200 χρόνια πίσω για να κουβαλήσετε τα υλικά σας δωρεάν. Και κάτι άλλο. Το Υπουργείο δεν επιδοτεί δωρεάν μεταφορά υλικών. Τα δρομολόγια επιδοτεί.(άρα είστε και αδιάβαστοι συν τα άλλα και κουτοπόνηροι ) Είναι η τελευταία μου προειδοποίηση προς άπαντες τους εμπλεκομένους σε αυτή την υπόθεση.
Ήδη έχω εξουσιοδοτήσει (ειδικό) δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση καταστρατήγησης του δημοσίου συμφέροντος από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση για ίδιον όφελος και η υπόθεση είναι εν εξελίξει.
Δεν μιλάω πάντα αλλά γνωρίζω ακόμα και τα ονόματα από τα σκουλήκια στην Διαπόντια γη. Και υπάρχουν μερικοί γεωσκώληκες (Microchaetus rappi ), που καταδυναστεύουν τα νησιά.
Παρακολουθώ απλά τις κινήσεις τους και τους περιμένω στην γωνία με το κατάλληλο φυτοφάρμακο.
Γιάννης Κατέχης, Τοπικός σύμβουλος Οθωνών.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close