Ο Ρουμπάτης “Στρατηγός” του Μητσοτάκη εξέδωσε φιρμάνι για υποχρεωτικά Τεστ στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας κ.Ρουμπάτης εξέδωσε ΔΙΑΤΑΓΗ ολοι οι Υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί να κανουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΣΤ .Δηλαδή ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ να προχωρήσουν σε Παράνομη Ιατρική πράξη οσοι δεν εμβολιάστηκαν και να κάνουν τεστ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ την ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Ολοι οι Γιατροί Νοσοκόμες Διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας που δεν εχουν εμβολιαστεί τα ονόματα και τα στοιχεία  αυτων  να φθάσουν άμεσα σε κατάσταση-εγγραφα  στο Γραφείο της Διοίκησης του Νοσοκομείου και στον “Στρατηγό” του Μητσοτάκη ο οποίος εντέλει  την Διευθύντρια της Ιατρικής υπηρεσίας Διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Διευθυντές & Προϊστάμενοι  Ιατρικών Τμημάτων κλπ .

Μολις παραλάβει τους αρνητές των εμβολίων θα αναλάβει να προγραμματίσει Rapid Test ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ βασει της Διαταγής του επικαλούμενο την Υπουργική απόφαση 19703/2020 του Υπουργείου Υγείας Υπουργού Κικίλια για Υποχρεωτικά Τεστ!!!

Ο Ρουμπάτης καίγεται να βασανίσει τους Υγειονομικούς με τα Τεστ ως τιμωρία γιατι δεν εχουν εμβολιαστεί..Θέλει να προγραμματίσει το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ της διενέργειας Τεστ!!!

Τα τμήματα μετα την ΔΙΑΤΑΓΗ έστειλαν μέσα σε τρεις μερες  στο Ρουμπάτη ολα τα στοιχεία των μη εμβολιασθέντων και ο “ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ” του Μητσοτάκη  ορισε την έναρξη των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ ..

Διάταξε το Ιατρικό προσωπικό να πηγαίνει στα εργαστήρια ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ την ΕΒΔΟΜΑΔΑ με ευθύνη των Προϊσταμένων Γιατρών των τμημάτων  και να τους χώνουν το ξυλάκι στη μύτη!!!

Η ΔΙΑΤΑΓΗ αναφέρει οτι καθε Δευτέρα θα λαμβάνει το ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΑΡΤΙ που θα συντάσει το Εργαστήριο με βαση την κατάσταση των ανεμβολίαστων πόσοι και ποιοι με τα στοιχεία τους πέρασαν απο τον ΠΑΓΚΟ του εργαστηρίου ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ με τα αποτελέσματα του Rapid Τεστ…

Μεσα σε ολους δεν ξέχασε και τους εργαζόμενους στο Κυλικείο του Νοσοκομείου  για υποχρεωτικό Τεστ δυο φορες την εβδομάδα!!!

Οσοι δεν θα πηγαίνουν κ ΣΤΡΑΤΑΡΧΑ δεν μας ειπες τι ΠΟΙΝΕΣ θα αντιμετωπίσουν..Θα τους κόψετε το μισθό? Θα τους απολύσετε?

Μέχρι ο Μητσοτάκης και ο Κικίλιας αποφασίσουν ΠΩΣ θα ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ οσοι αρνηθούν την Διαγνωστική Ιατρική πράξη αναμένουμε τις νεες ΔΙΑΤΑΓΕΣ και πως θα ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ οι αρνητές των ΤΕΣΤ  και η ανακοίνωση της ΤΙΜΩΡΙΑΣ τους..

Οπως καταλαβαίνουν οι αναγνώστες μας περίπου τα ιδια  επικρατούν σε ολη την Επικράτεια στο χώρο της Υγείας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button