Ο ρόλος τους στο προμελετημένο έγκλημα των Τεμπών είναι αδιαμφισβήτητος και καθόλου «τυχαίος».
Σιγά μη διακινούσαν νόμιμους υδρογονάνθρακες με παράνομα κυκλώματα! Αξιωματικοί του Στρατηγείου και μαυροντυμένοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών πρώτοι βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος λίγα λεπτά μετά τη διάπραξη του.
Αυτό φαίνεται σε πλήθος φωτογραφιών όπως οι παρακάτω. Το ερώτημα είναι πού καιροφυλακτούσαν όλοι αυτοί που έκαναν κατάληψη του χώρου «με προδιαγραφές ΝΑΤΟ» και από πού ξετρύπωσαν για να στήσουν το σκηνικό του «δυστυχήματος»; Μήπως μέσα από το 5ο και το 7ο βαγόνι της εμπορικής.
By Karl Heisenberg
Πολλά ερωτηματικά ακόμη και στους δημοσιογράφους που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η διαταραγμένη σιωπή του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις γύρω από το δυστοπικό και ανεξιχνίαστο συμβάν των Τεμπών. Θα περίμενε κανείς ο κάποτε έφηβος ροκαμπιλάς επαναστάτης της Αννας Παναγιωταρέα που είναι φίλη της Λίνας Μενδώνη να βρίσκεται στους δρόμους και η επαναστατική ορμή του να φλογίζει την άσφαλτο.
Ο σκληροτράχηλος Go Back Madame Merkel είναι πλέον ένας απόμακρος ιδρυματούχος καθώς χρειάσθηκε να υποστεί βίαιη εκπαίδευση στη σημασία του σεβασμού του χρήματος και του παγκόσμιου οικονομικού μοντέλου-εάν τουλάχιστο δεν διαθέτεις τα κότσια των Musk και Trump οι οποίοι επιχειρούν να ανατρέψουν το καθεστώς τουλάχιστο 3 αιώνων deep state και κατά πάσα πιθανότητα θα μας δώσουν και τις απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη στο Μάτι, τα Τέμπη, τον Θεσσαλικό Κάμπο, στη διάρκεια των ανεξήγητων ελληνικών πυρκαγιών και πάει λέγοντας.
From Mati to Maui (California, Tenerife, etc.)
Γιατί ο Τσίπρας σιωπά άραγε για τη δυστοπία των Τεμπών; Η προφανής απάντηση είναι ότι έχει προηγηθεί η εκατόμβη στο Μάτι. Ήταν το Μάτι που έβγαλε τον Τσίπρα εκτός πολιτικής τροχιάς διά μέσω της θαλαμηγού της Παναγοπούλου με το τότε σχετικό φωτογραφικό υλικό να το δίνει στη δημοσιότητα ο Άρης Πορτοσάλτε.
Τι ήταν όμως το Μάτι; Ενα ατύχημα; Απουσία συντονισμού; Το τίμημα της παράνομης δόμησης; Το γνωστό ξεχαρβαλωμένο κράτος; Η μήπως κάτι άλλο;
Σας θυμίζουμε ότι τότε ο σαστισμένος Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε>
-Δεχόμαστε ασύμμετρη επίθεση…
Ο Αλέξης γνώριζε…Γι΄αυτό στην συνέχεια τον απέσυρε η Μπέττυ στην ιδιωτικότητα της οικογένειας.
Σε αυτό σημείο είναι άξιο αναφοράς το σχετικό post του πρώην υπ. Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Χ. ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ και συνομιλεί με στελέχη και συμβούλους της κυβέρνησης Trump.
Το γεγονός ότι οι πρώην στρατιωτικοί και μέλη των Ελληνικών Hoaxes διέψευσαν το σενάριο του χτυπήματος με Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας (η ασύμμετρη απειλή του Αλέξη Τσίπρα) δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της αξιοπιστίας του.
Το ρόλο άλλωστε των Hoaxes οι οποίοι εμφανίστηκαν στο ελληνικό μηντιακό σύστημα διά μέσω της Athens Voice ξεμπρόστιασε ο ίδιος ο εργοδότης τους, το αφεντικό του Facebook, οπότε τι να μας πουν για τις Επιχειρήσεις Προπαγάνδας στις οποίες έλαβαν μέρος όλο αυτό το διάστημα για τις ανάγκες της Aτζέντας 2030-ερήμωσης του πληθυσμού.
Ανάλυσέ το…
Ισοβαρής αναλογία
Αγαστή συνεργασία
Η δολοφονική “πυρκαγιά” που έκαψε ζωντανούς 104 ανθρώπους ανάμεσα τους μικρά παιδια στον οικισμό Μάτι και άφησε, κυριολεκτικά και ψυχικά, ανάπηρους πάμπολλους δεν θα βρει Δικαιοσύνη στη μνήμη και τις ψυχές τους… Συνέβη πριν σχεδόν 2.500 ημέρες, περίπου 80 μήνες δηλαδή περισσότερο από 6,5 χρόνια…
Σε όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι στο Μάτι και όλοι όσοι δεν τους ξέχασαν και μένουν δίπλα τους ακόμη μέχρι σήμερα, υπήρξαν συγκρατημένοι, πνιγμένοι στον πόνο που προκαλεί παρόμοιος πόνος.
Η πεποίθηση πολλών, αν όχι όλων αυτών, είναι πως οι άνθρωποι στο Μάτι “εγκαταλείφθηκαν.”
Ο τίτλος, την πρώτη Κυριακή μετά την τραγωδία στην εφημερίδα Καθημερινή: «Μισή συγγνώμη, καμία παραίτηση». Την Παρασκευή που ακολουθεί γράφει: «Αποποιούνται όλες τις ευθύνες: Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η καταστροφή δεν οφείλεται σε επιχειρησιακά κενά και την αποδίδει σε εμπρηστές και στις ακραίες καιρικές συνθήκες».
Σε κυβερνητική συνέντευξη παρουσιάζονται δορυφορικές φωτογραφίες από τα Γεράνεια που δείχνουν, δήθεν, 13 αλυσιδωτές εστίες φωτιάς.
Ο τότε πρωθυπουργός Τσίπρας που δεν γνώριζε εκείνο το βράδυ για τους νεκρούς, δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, συνοδοιπόρος με το κόμμα Πράττω του κ. Νίκου Κοτζιά, τότε υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος προτείνει, σήμερα, την πρωθυπουργία Καρυστιανού. Η παραίτηση θα γίνει δεκτή στις 3 Αυγούστου και στη θέση του θα τοποθετηθεί ο Πάνος Σκουρλέτης.
«Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιβάλει σιωπητήριο στη ΝΔ και να μη σηκώσει τους τόνους ήταν προσωπική και, πάντως, όχι ανεξάρτητη από το σοκ που προκάλεσαν και στον ίδιο οι εικόνες στο Μάτι. Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι η κοινωνία το τελευταίο που θέλει να ακούσει είναι κορώνες από τα τηλεπαράθυρα.
Μάλιστα, ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Τσίπρα να δεχτούν από κοινού την πρόταση του Ιδρύματος Νιάρχου το οποίο θέλησε να αναλάβει τη συντήρηση των εναέριων μέσων πυρόσβεσης για τα επόμενα πέντε χρόνια».
Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν δίνει ούτε καν ένα πρώτο βοήθημα επίδομα, για να μην το ξοδεύψουν άσκοπα οι πληγέντες. Στις 30 Ιουλίου, μια εβδομάδα αργότερα, σε ανάρτησή του στο twitter ο τότε πρωθυπουργός γράφει: «Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης».
Η τότε κυβέρνηση, δια του κ. Τζανακόπουλου ανακοινώνει κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, στη γραμμή του συνοδοιπόρου Πάνου Καμμένου ο οποίος είχε ήδη επιτεθεί στους χαροκαμένους λέγοντας πως «είναι καιρούς να καταλάβουν (οι κάτοικοι) ότι είναι επικίνδυνο γι αυτούς και τις οικογένειές τους να μην τηρούν τους νόμους και τους κανόνες».
Τρία χρόνια αργότερα (23.7.2021) από την αντιπολίτευση πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ εκδίδει ανακοίνωση με ανακοίνωσή του σημειώνει για την τραγωδία «που μένει πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων μας (και ότι) από τότε είχε μιλήσει για τις συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής οι οποίες σε συνδυασμό με την άναρχη δόμηση μπορούν να μας φέρουν στο μέλλον αντιμέτωπους με νέες τραγωδίες (και) για τον λόγο αυτόν είχε ζητήσει από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να υπάρξει συνεννόηση για την κατάρτιση ολοκληρωμένου σχεδίου»…
Κάτι λέει και για τους λόγους που οδηγούν τους πολίτες να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στη Δικαιοσύνη.
Μέχρι σήμερα αν και η #Αληθεια για το εκ προμελέτης και με ιδιάζοντα δόλο έχει αποκαλυφθεί δεν έχει γίνει κτήμα της “κοινής γνώμης “.
Εάν αυτό είχε συμβεί, μπορεί να πιθανολογησει κάποιος ότι δεν θα είχε διαπραχθεί, το έγκλημα των Τεμπών.
Εάν η αλήθεια για την Μάνδρα είχε αποκαλυφθεί, μπορεί και πάλι να πιθανολογήσει κάποιος ότι δεν θα είχε διαπραχθεί το έγκλημα της Θεσσαλίας με άγνωστο αριθμό θυμάτων όπως και η Μάνδρα.
Σημ: Η χώρα έχει εκχωρηθεί ανά την επικράτεια με διμερή συμφωνία για την διεξαγωγή κάθε στρατιωτικής άσκησης και επιχείρησης και μάλιστα με απόφαση της #Ελληνικής Βουλής
Tέμπη> Χτύπημα με Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας;
Την διαχείριση της ψυχολογίας του όχλου μπορεί να την διακρίνεις σχεδόν σε κάθε βήμα της υπόθεσης των Τεμπών.
Ένας όχλος ο οποίος από τα έλαια βούτηξε στο παράνομο ξυλόλιο- βολικά αφηγήματα αμφότερα για τους εμπνευστές τους- επέτρεψε να περάσουν δύο χρόνια και να προδιαγράφεται η μεγάλη πιθανότητα παραγραφής των ευθυνών.
Το είδαμε να συμβαίνει τόσο στην υπόθεση της planδημίας COVID-19 όσο και στο χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους 9/11, στο Μάτι, στο Θεσσαλικό Κάμπο και φυσικά στο ξέσπασμα ανεξήγητων εργαστηριακών πυρκαγιών σε σημεία που μόνο ιπτάμενα-εναέρια μέσα όπως τα drones για παράδειγμα έχουν πρόσβαση.
Οι παραπάνω επιχειρήσεις δείχνουν να έχουν αρκετά κοινά-ενδιαφέρουσες συμπτώσεις.
Τις τελευταίες ώρες πυκνώνουν οι μαρτυρίες επιβατών του τρένου οι οποίοι επέζησαν για “ανεξήγητα” εγκαύματα, για μυρωδιές που θύμιζαν εκείνες των παλαιών καθαριστηρίων, για μυρωδιές ανάμεσα σε οινόπνευμα και βενζίνη.
Πάμε ακριβώς εδώ να δούμε τι έγραφε ο Κώστας Σαμαράς για το ενδεχόμενο ύπαρξης άγνωστης εκρηκτικής (ή πτητικής) στο βαγόνι των αποσκευών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής.
Στο συμπέρασμα ότι υπήρχε εκρηκτική ύλη στην επιβατική αμαξοστοιχία κατέληξε μέσα από μια συγκλονιστική ανάλυση ο Κώστας Σαμαράς.
Η ανάλυσή του δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο trikalaonline στις 2 Μαίου 2023.
Γράφει λοιπόν ο Κώστας Σαμαράς στην ανάλυσή του>
Ταυτόχρονα πυροδοτήθηκε άγνωστης ταυτότητας και ποσότητας εύφλεκτο – εκρηκτικό υλικό που κατά την άποψή μου βρισκόταν στον χώρο αποσκευών του βαγονιού της πρώτης θέσης του επιβατηγού τρένου, το οποίο δημιούργησε και το τεράστιο μανιτάρι φωτιάς των περίπου 135 μέτρων διαμέτρου και κατέστρεψε ότι είχε μείνει από τα πρώτα βαγόνια των δυο τρένων!
Οπότε το μήκος της διαμέτρου της έκρηξης στο μέγεθος που θα τη βλέπαμε από το επίπεδο του εδάφους του παρκινγκ στο κάδρο – οθόνη που σχηματίζουν οι δυο φανοστάτες προεκτεινόμενο στο επίπεδο προβολής που περνά από το σημείο της έκρηξης θα είναι το μήκος των πέντε μέτρων κατά 27 περίπου φορές μεγαλύτερο, δηλαδή μιλάμε περίπου για 135 μέτρα διάμετρο, σχεδόν όσο ενάμιση γήπεδο ποδοσφαίρου!
Άρα εδώ μιλάμε πλέον εδώ για τεράστια έκρηξη, η οποία επέφερε το θάνατο σίγουρα στα περισσότερα από τα άτυχα θύματα αυτού του συγκλονιστικού γεγονότος, η δε γενεσιουργός της αιτία θα πρέπει να διερευνηθεί και να διαλευκανθεί πάση θυσία!
Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μία ενδιαφέρουσα ανάλυση για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί εκείνο τη μέρα της 28ης Φεβρουαρίου 2023 στη περιοχή.
Τόσο ο Κώστας Σαμαράς όσο και η πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση στο video που ακολουθεί βγάζουν από το κάδρο το διαβόητο φορτίο της εμπορικής και αναδεικνύουν την επιβατική ως το επίκεντρο της έκρηξης και του μανιταριού που ακολούθησε και το οποίο έκαψε δεκάδες ανθρώπους.
Οφείλουμε να χρησιμοποιούμε την όποια νοημοσύνη, ενσυναίσθηση και οξυδέρκεια (πριν μας αντικαταστήσει η Τεχνητή Νοημοσύνη) ώστε να ακούμε προσεγγίσεις πέρα από τα επίσημα αφηγήματα γιατί όπως είδατε σε αυτή τη περίπτωση πεθαίνετε αδόκητα.
Δηλαδή πάτε αδιάβαστοι και στη συνέχεια για αποτέφρωση στη Ριτσώνα μια και ο ενταφιασμός σας είναι μη βιώσιμος όπως λέει και η Greta του WEF-Davos κι αυτό παρότι μάλλον μη βιώσιμη είναι η γέννηση αναλώσιμων ανοήτων.
>
Tέμπη-VIDEO> Το σενάριο του χτυπήματος με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας
Δείτε τώρα το video που ακολουθεί το οποίο κάνει λόγο για Νέο Χτύπημα (μετά από εκείνο στο Μάτι) με Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας στις 28 Φεβρουαρίου 2023 στα Τέμπη>
Η ουσία είναι πως δεν έγινε «σύγκρουση» γιατί οι μηχανές των δύο τρένων κατέληξαν 45 μέτρα μακρυά η μία από την άλλη και δεν υπάρχει ίχνος επαφής μεταξύ τους.
Άρα τα αίτια τόσο του εξοστρακισμού των τρένων σε αντίθετες κατευθύνσεις ΚΑΙ τα αίτια της «έκρηξης-φωτιάς» ΗΤΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ — Και δεν ήταν χημικά (πχ βόμβα εύφλεκτου υγρού) αλλά ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΆ.
Αυτό δεν είναι «θεωρία» είναι εμπειρικό γεγονός.
Ποιές είναι οι κύριες πράξεις που συνθέτουν το συμβάν>
1. Εκτροπή της επιβατικής αμαξοστοιχίας από την άνοδο στην κάθοδο εν αγνοία του σταθμάρχη και με εξαπάτηση των 2 μηχανοδηγών από το GSM-R της Δ/σης Κυκλοφορίας ΟΣΕ.
2. Τρείς βολές κατευθυνόμενης ενέργειας που προκάλεσαν ταυτόχρονο εξοστρακισμό των εμπρόσθιων τμημάτων κάθε τρένου σε αντίθετες κατευθύνσεις ώστε να φαίνεται ως «δυστύχημα».
Τα δύο πρώτα πλήγματα έγιναν σε λαμαρίνες που είχαν τοποθετηθεί γι αυτό το σκοπό πριν την έλευση των τρένων.
Το τρίτο δημιούργησε μικρή εστία Πλάσματος ακαριαίας τεράστιας θερμοκρασίας.
3. Οι Εγκέφαλοι βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους.
4. Πήραν αμέσως τον έλεγχο του χώρου του εγκλήματος για να κρύψουν τις τοξικές και ραδιενεργές επιπτώσεις των πληγμάτων.
Η εκτροπή μιας αμαξοστοιχίας σε διπλή γραμμή κυκλοφορίας δεν είναι απλή διαδικασία που εξαρτάται από τον χειρισμό του κάθε σταθμάρχη.
Μια αμαξοστοιχία που κινείται στην Άνοδο με κανονική ταχύτητα και βρεθεί απροειδοποίητα σε Διαγώνιο με τα κλειδιά βαλμένα ανάποδα (αντί της ευθείας που προβλέπει ο μηχανοδηγός), στη χειρότερη περίπτωση θα εκτροχιαστεί και στην καλύτερη περίπτωση ο μηχανοδηγός θα φρενάρει για να σταματήσει πριν την απρόσμενη εκτροπή. Δεν υπάρχει τρίτη εκδοχή «ατυχήματος».
Το προμελετημένο “συμβάν” έγινε αλλιώς. Εφόσον το σχέδιο ήταν να τεθούν τα δύο τρένα σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης για να σκηνοθετηθεί η σκόπιμη καταστροφή τους ως «αδιανόητο δυστύχημα σύγκρουσης τρένων σε διπλή γραμμή κυκλοφορίας από αδιανόητα λάθη σταθμάρχη ΚΑΙ μηχανοδηγών» έπρεπε η εκτροπή της επιβατικής να γίνει εν αγνοία του σταθμάρχη και ασχέτως του χειρισμού του στη χάραξη της διαδρομής.
Αυτό ήταν εύκολο γιατί το σκόπιμα «πεπαλαιωμένο» σύστημα πίνακα ελέγχου και αλλαγής κλειδιών μπορεί να «χακαριστεί» και να εξουδετερωθεί με διάφορους τρόπους, ώστε και ο ίδιος ο σταθμάρχης να πιστεύει πως δεν δούλεψαν τα φωτάκια που θα τον ειδοποιούσαν για το λάθος ή για το μπλοκάρισμα των κλειδιών από φυσικά αίτια, βλάβη ή εμπόδια.
Το δύσκολο κομμάτι της επιχειρησης είναι πώς οι δύο μηχανοδηγοί του τρένου θα θεωρήσουν μια απροειδοποίητη εκτροπή του τρένου ως «φυσιολογική» και θα συνεχίσουν την πορεία προς τον όλεθρο. ΑΔΥΝΑΤΟΝ!
Στον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου η ίδια επιβατική IC62 έκανε προειδοποιημένη εκτροπή από την Άνοδο στην Κάθοδο όπου διένυσε 50χλμ μέχρι τη Λάρισα χωρίς πρόβλημα, επειδή η γραμμή Ανόδου είχε υποστεί «τυχαίο» βραχυκύκλωμα από κομμένο καλώδιο ηλεκτροδότησης.
Φτάνοντας στη είσοδο του σταθμού Λάρισας ο αποδιοπομπαίος σταθμάρχης Βασίλης Σαμαράς επανέφερε το τρένο στην Άνοδο απ’ όπου αναχώρησε κανονικά μετά από 3-4 λεπτά.
Διανύοντας 1,5χλμ μέχρι το κλειδί 118 έπρεπε «κάποιος» να προλάβει να πει στον έμπειρο μηχανοδηγό Γιώργο Κουτσούμπα πως «το πρόβλημα που αντιμετώπισες στο Παλαιοφάρσαλο μας προέκυψε τώρα στον Ευαγγελισμό, και ετοιμάσου για νέα εκτροπή στην Κάθοδο».
Αυτό βέβαια δεν μπορούσε να το κάνει ο σταθμάρχης Λάρισας και να το κρατήσει κρυφό μετά το όλεθρο που ακολούθησε.
Ο μόνος που μπορούσε να δώσει τη μοιραία οδηγία στους 2 μηχανοδηγούς της αμαξοστοιχίας IC62 τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν ο Ρυθμιστής Κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Κυκλοφορίας στα κεντρικά του ΟΣΕ/Hellenic Train στην Αθήνα. Πώς;
Κάνοντας χρήση του Συστήματος GSM-R που παρακολουθεί, καταγράφει και επικοινωνεί με όλους τους μηχανοδηγούς και σταθμάρχες σιδηροδρόμων ανά την επικράτεια.
Δεν έχει σημασία αν το GSM-R είχε επίσης χακαριστεί και κάποιος άλλος ή «τεχνητή νοημοσύνη» υποδυόταν τον Ρυθμιστή Κυκλοφορίας σε μία ενέργεια τόσο υψηλής τεχνολογίας και ακριβείας.
Σημασία έχει πως αυτός ίσως ήταν ο μόνος τρόπος να συμβεί η εκτροπή του τρένου (ο άλλος τρόπος ήταν στο πεδίο όπου κάποιος κλειδούχος θα μπορούσε να κάνει επιτόπου την παρέμβαση) και οι μηχανοδηγοί του να πιστεύουν πως ήταν κάτι το συνηθισμένο και ασφαλές (με δεδομένη τη σκόπιμη υποβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας για την οποία το συνδικάτο τους επανειλημμένα διαμαρτύρονταν) έτσι ώστε να συνεχίσουν αμέριμνοι τη διαδρομή τους προς τον θάνατο.
Τα είχαν προβλέψει όλα εκτός από μια σύμπτωση.
Την ώρα που ο «Ρυθμιστής» έδινε τις μοιραίες «οδηγίες» στον Κουτσούμπα, η Σταθμάρχης Νέων Πόρων Ελένη Ζαρκάδη επικοινωνούσε στο GSM-R με τον Σαμαρά αναγγέλλοντας την «αναχώρηση» (διέλευση) της εμπορικής 63503.
Φυσικά διέκοψαν την καταγραφή όλων των συνομιλιών.
Αλλά ο Σαμαράς έγραψε χειρόγραφα στο «τεφτέρι» του (Βιβλίο Κυκλοφορίας) την επικοινωνία του με την Ζαρκάδη στις 23:05 και το τεφτέρι κατασχέθηκε αμέσως από την Αστυνομία Λάρισας πριν προλάβουν να το εξαφανίσουν όπως εξαφάνισαν ή παραποίησαν πολλά άλλα οπτικοακουστικά πειστήρια του εγκλήματος τους που καταγράφονταν με «εξελιγμένη» ψηφιακή τεχνολογία.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εμπλέκει το ΝΑΤΟ στην Επιχείρηση Τέμπη!
Συνεχίζουμε ως εξής>
Ήταν 20 Σεπτεμβρίου 2021 όταν δημοσιεύονταν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Ανάθεση Αρμοδιοτήτων στον (τότε) Υφυπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Γεώργιο Καραγιάννη.
Ανάμεσα στις αρμοδιότητες του τότε υφυπουργού ήταν και τα Εργα Ο.Σ.Ε. Α.Ε. (ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ) όπως και ο σχεδιασμός και υλοποίηση έργων υποδομών σύμφωνα με τους νόμους 3389/2005 (Α’ 232), 4412/2016 (Α΄147) και 4413/2016 (Α’ 148).
Την αποκάλυψη κάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαδόπουλος με το εξής σχόλιο>
Όσοι επιμένουν να συζητούν για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες μελών της κυβέρνησης για το δυστύχημα των Τεμπών, ας έχουν και αυτό το ΦΕΚ κατά νου.
Δεν αποτελεί “συγχωροχάρτι” για τον Κώστα Καραμανλή του Αχ. θέτει, όμως, στην πραγματική τους διάσταση κάποια πράγματα.
Καλημέρα σας.
ΥΓ. Όλοι καταλαβαίνουν την πολιτική βαρύτητα του ονόματος “Καραμανλής” έναντι οποιουδήποτε άλλου. Λογικό είναι , λοιπόν, η αντιπολίτευση και ένα μέρος της συμπολίτευσης, να επιδιώκουν την πολιτική φθορά του. Είναι όμως έτσι;
Ο Γιώργος Καραγιάννης τώρα, σύμφωνα με το βιογραφικό του γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Είναι πτυχιούχος Νομικής (LLB) από το Neapolis university με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Υπηρεσιών (Msc in Services Management).
Τον Αύγουστο του 2021 ανέλαβε καθήκοντα Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, ενώ από τον Ιούλιο του 2019 κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Στο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Προβολής, με ευθύνη την εικόνα της ελληνικής κυβέρνησης στο εξωτερικό και τη διοικητική λειτουργία των 36 Γραφείων Τύπου ανά την υφήλιο.
Εργάστηκε ως Σύμβουλος Διοίκησης στην εταιρεία Ε.Τ.Α. Α.Ε., ενώ υπήρξε και στέλεχος της εταιρείας Αττικό Μετρό Α.Ε.
Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μιλά άριστα αγγλικά.
TEMΠΗ> Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΥΧΟΝ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜUSK ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ
Στο μεταξύ ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με VIDEO του, βάζει στο κάδρο του δυστοπικού συμβάντος της 28ης Φεβρουαρίου 2023 στα Τέμπη το ΝΑΤΟ.
Tι πραγματικά συνέβη στα Τέμπη; Τι ήταν αυτό που ανάγκασε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μία πρωτοφανή Επιχείρηση Συγκάλυψης;
Ένας λαθρέμπορας πετρελαίου; Ή μήπως τα νταλαβέρια ενός ανθρώπου του υποκόσμου; Πόσο πειστικό μπορεί να είναι αυτό το σενάριο όταν μόλις το επόμενο πρωί εμφανίστηκαν στο σημείο Αξιωματικοί της ΠΑ ενώ πληροφορίες θέλουν άνδρες με ολόσωμες ειδικές στολές να εμφανίζονται στο σημείο δύο-τρεις ώρες μετά το δυστοπικό συμβάν.
Ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο VIDEO που μπορείτε να δείτε τη συνέχεια ακουμπάει το ΝΑΤΟ για το μυστηριώδες συμβάν των Τεμπών.
Ένα συμβάν για το οποίο Έλληνας πολιτικός αιτήθηκε διά μέσω της κυβέρνησης Trump την διαμεσολάβηση του Εlon Musk-ο οποίος έχει διαρκώς στραμμένες τις κεραίες του στη χώρα μας-για τον εντοπισμό τυχόν δορυφορικών καταγραφών του τι πραγματικά συνέβη εκείνο το απόγευμα της 28ης Φεβρουαρίου έως τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου 2023 στα Τέμπη.
https://www.youtube.com/
Ένα χρόνο μετά την Προμελετημένη Μαζική Δολοφονία της 28-2-2023 στα Τέμπη, η ομάδα πολιτών «Φωνή Ελευθερίας» παραδίδει στη δημοσιότητα τα Πειστήρια του Εγκλήματος που προέκυψαν μετά από πολύμηνη έρευνα, για να «λάμψει η Αλήθεια», να βρουν Τιμή και Δικαίωση οι 57 αδικοχαμένοι Εθνομάρτυρες, ηθική ανακούφιση οι χαροκαμένες οικογένειες τους, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της Νέμεσης και της Κάθαρσης στην Πατρίδα μας.