Ο Μητσοτάκης παίζει το παιχνίδι του κορονοιού για να δικαιολογήσει την αναβολή επίσκεψης του στο Αγιο Ορος..

Την προγραμματισμένη του περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, καθώς και την επίσκεψη στο Αγιο Ορος  ακύρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι θετικός στον κοροναϊό(!!!).

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιούσε διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιο Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Τελικά μας σέρβιρε οτι ταχα μου εχει Κορωνοιό ενω οι Αγιορίτες  τον προειδοποίησαν να μην πατήσει το πόδι του διότι είναι αφορισμένος  εχει  αντίχριστο φρόνημα και δεν ξεχνούν οτι έκλεισε τους Ιεροὺς Ναοὺς της Ὀρθοδοξίας μας στην περίοδο της ψευτο-επιδημίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε βίντεο του στο ΤΙΚ ΤΟΚ δήλωσε πως έκανε Τεστ και βγήκε Θετικός και θα είναι σε Καραντίνα στο σπίτι του. Μετά τη δήλωση αυτή δημιουργείτε η εύλογη απορία …Αφου ο Κόβιντ εχει λήξει Παγκοσμίως με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας απο το Μάρτιο αρα δεν υφίσταται πλέον ως Πανδημικός ιός  γιατί έκανε Τέστ?? Εμβολιασμένος και ακόμα τώρα μετα τη λήξη της Πανδημίας κάνει Τεστ??

Και αφου δεν υφίσταται πια  και ο covid θεωρείται ως μια απλή γρίπη γιατί μπαίνει σε καραντίνα?? Ποιον δουλεύει??..

Ο δηθεν εμβολιασμένος π.Πρωθυπουργός μας διαβεβαίωνε οτι κάνοντας το εμβόλιο δεν κολλάς. Τελικά προς τι η αναστολές των υγειονομικών  που έκανε η Κυβέρνηση του? Ποτε να αποζημιωθούν οι άνθρωποι που εθεσε ο ιδιος εκτός εργασίας??  Ποτε θα επιστραφούν τα παράνομα πρόστιμα?? Γιατί δεν ομολογεί την απάτη?

Το CDC της Αμερικής  της Ευρωπαϊκής Ένωσης  του Υπ. Υγείας της Αυστραλίας  25 εργαστηρίων στον Καναδά καθώς και 177 Πανεπιστημίων  Βιολογικών Εργαστηρίων και Κυβερνήσεων από 30 Χώρες, ολοι  παραδέχονται ότι κανείς καθ’ οιονδήποτε τρόπο χρόνο και τόπο κατέχει την ταυτοποίηση του αναφερομένου «Ιού» Μια  ταυτότητα η οποία θα έπρεπε να επικυρώνεται δια αναγνωρισμένων αποδεκτών επιστημονικών διαδικασιών να  έχει απομονωθεί – καλλιεργηθεί από μολυσμένο ανθρώπινο οργανισμό ο φερόμενος «ιός» και ότι τελικώς να έχει όντως πιστοποιηθεί. Αυτό όμως δεν εχει γίνει κάτι που το βεβαίωσε στην Ελλάδα η Ιατροδικαστής κ.Ακριβούση.

Κατά τα λεγόμενα των επιστημόνων και όπως προκύπτει εκ των συγκεκριμένων εγγράφων, ουδέποτε υπήρξε αρκετό ιικό φορτίο, ούτως ώστε να είναι δυνατή η ταυτοποίηση αυτού!

Μάλιστα οι Επιστήμονες διευκρινίζουν ότι, όλα βασίστηκαν σε προσομοιώσεις στον υπολογιστή, κάνοντας χρήση δεδομένων, από υφιστάμενη πλατφόρμα πληροφοριών, η οποία περιείχε μόνο στοιχεία ζώων, ψαριών και τεχνητών δημιουργημάτων.

Εκ  των πεπραγμένων συνάγεται και αποδεικνύεται ότι, όλα βασίστηκαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ΜΟΝΟ σε ΕΙΚΑΣΙΕΣ!

Ελλείψει της Ταυτότητος του αναφερόμενου «Ιού», δεν είναι δυνατόν καν να αναφέρεται κανείς σε «Ιό»! Πόσο δε μάλλον, να επιβάλλει μέτρα για την δήθεν προστασία από αυτόν. Αυτα γιατί κάνει πως δεν τα ξερει ο Μητσοτάκης??

Τελικά φοβήθηκε  στους Αγιορίτες και δεν πάτησε το πόδι του ο αμετανόητος..

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Ανεπιθύμητοι εντὸς του Αγίου Ὄρους οι αφορισμένοι …διαμηνύουν οι Αγιορίτες σε Μητσοτάκη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button