Ο Μητσοτάκης ακολουθεί σαν “πιστό σκυλί” και θα αγοράζει 6 φορες πάνω το αέριο….Ποιος θα μπορεί να το πληρώνει δεν μας ειπε??

Η Ισπανία και η Πορτογαλία απέσπασαν από την ΕΕ ειδική άδεια για να διαχειρίζονται τις δικές τους τιμές ηλεκτρικής ενέργειας… ο Μητσοτάκης ακολουθεί σαν “πιστο σκυλί” τις αποφάσεις του Μπαιντεν και της Ευρωπαϊκής Λυκοσυμμαχίας και θα αγοράζει 6 φορες πάνω το αέριο….Ποιος θα μπορεί να το πληρώνει δεν μας ειπε??

Στη Συναντηση Συνόδου Κορυφής αρκέστηκε να χαμογελάει επειδή θα αγοράζουμε πανάκριβο υγροποιημένο αέριο από τους Αμερικανούς!

Δεν τον νοιάζει ποσο θα το πληρώνει ο Έλληνας ουτε οτι είμαστε η πρώτη στη λιστα στην Ε.Ε με τα πιο ακριβα καύσιμα..Οπως έλεγε και ο Σέρλκοκ Χολμς «Για να βρεις ποιος διέπραξε το έγκλημα βρίσκεις ποιος είναι αυτός που κερδίζει». Και εδω ολοι γνωρίζουν οτι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από την Ουκρανική κρίση κερδίζοντας και πουλώντας 6 φορες πάνω το Υγροποιημένο αέριο.

Τοση χαρα ειχε το ΖΑΒΟ που εκανε και Τουιτ!!! Μηπως ξέρει τι κάνει? Μεχρι και τη Χωρα μπέρδεψε που δεχθηκε την εισβολή απο τη Ρωσία!!

https://www.facebook.com/prosalentis/posts/10217022482434778

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Γι αυτό έγιναν όλα: Η ΕΕ θα αγοράσει αμερικανικό LNG 6 φορές ακριβότερο από το ρωσικό αέριο

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΈΡΙΟ?????
  ΜΑ Ο ΚΟΥΜΠΆΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΆΣ.
  ΑΠΌ ΤΟ ΝΟΈΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021 ΑΓΌΡΑΣΕ ΔΎΟ ΒΑΠΟΡΙΑ LNG.
  ΤΏΡΑ ΜΑΘΑΊΝΩ ΈΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΔΏΔΕΚΑ…..
  ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ??????
  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΡΆΨΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ
  “ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ – LNG”
  ΨΆΞΤΕ ΤΟ
  ΌΛΑ ΕΓΏ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΈΩ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button