Ο Κορωνοιός έστειλε μήνυμα ότι θα ξανάρθει σε Τσιόρδα Συψα,Π.Ο.Υ και Κούλη

ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Αυτός ο ιός είναι πολύ καλός..Στέλνει μηνύματα για να μας προστατέψει….Το μασόνι Τσιόρδας τον είδε στον ύπνο του χθες και στο θέατρο των ΕΞΗ μας στο είπε στην πληρωμένη-στρατευμένη τηλεόραση…42 Εκατομμύρια ευρώ πήραν τα Μέσα εξαπάτησης για να σου λένε οτι θέλουν τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης…

Έτσι ο Τσιόρδας που επικοινωνεί με τον ιό τον ενημέρωσε ότι από τον Σεπτέμβριο θα έρθει δυναμωμένος…Έστειλε ο Κούλης και βιταμίνες στον ιό να καρδαμώσει!!!

Επίσης ο ιός έστειλε μήνυμα και στον Σύψα άλλος Καθηγητής του ελέγχου της μάζας όπως το Τσιορδάκι…που χθες 21/05/20 δήλωσε οτι  ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΤΟ 2ο ΚΥΜΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ…

Τέλος Φάουτσι και Π.Ο.Υ έλαβαν και αυτοί μηνύματα από τον Κορωνοιό ..Ενημέρωσε τους πάντες ο ιός και μας τα μεταφέρουν γιατί ΤΑ ΚΑΘΘΑΡΜΑΤΑ που τον έριξαν τώρα θέλουν να μας σώσουν

Τσιόρδας Σύψας Κούλης όλοι νοιάζονται μην μας βρει απροετοίμαστους ο Κορωνοιός του Σεπτεμβρίου …Μας σκέφτονται και έβγαλαν και Νόμο να μας ΜΑΖΕΥΟΥΝ δια της βίας εάν κάποιος από εμάς ήρθε σε επαφή με στημένα ΚΟΡΟΝΟΘΥΜΑΤΑ που τα βγάζουν με τους επιστήμονες της Ιατρικής που πούλησαν τον όρκο του Ιπποκράτη για να στήνουν θετικά δείγματα…

Οι μόνοι που την γλίτωσαν ήταν οι 36 Ρομά στη Λάρισα που έκαναν ΤΕΣΤ στο ΙΑΣΩ (Ιδιωτική Κλινική) …..Όλοι οι άλλοι είστε υποψήφια θύματα που θα σας Κουράρουν Κρατικοί Λειτουργοί που εκτελούν τις θεραπείες συνταγές  του Τσιόρδα Σύψα και Κούλη….

Έστησαν ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ και ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ για τις επαφές μας με πρόσχημα τον Κορωνοιό..Υποχρεωτικά βάζουν να συμπληρώσεις ένα δηθεν Ιατρικό Δελτίο Υγείας για να ταξιδέψεις με πλοίο!!! ΣΕ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ και όταν θελήσουν θα σε Μαζέψουν με το Νόμο  4682/2020   δηθεν για να σε προστατέψουν!!! Ο Απόλυτος Φασισμός μπολιάζεται παντού!!!

ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ….

Νόμος 4682/2020.. Τι μέτρα πέρασαν για να ισχύει η ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΦΑΚΕΛΩΜΑ  Διαβάστε

Τα μέτρα αυτά συνίστανται:(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση,εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.

(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων σε όλα ή επιμέρους σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου.

(δ) στον προσωρινό περιορισμό, εν όλω ή εν μέρει, των αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου.

(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον.

 

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οποιος συμπληρώνει το Ερωτηματολόγιο για να ταξιδεύσει θα μπορεί να “συλληφθεί” για Κορωνοιό!!!

ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button