O Iερώνυμος συμφώνησε να γινει η Ανάσταση στις 21.00 με μάσκες…Τον Χριστο τον πούλησε στο Διάβολο!!

Αποδόμηση της Ορθόδοξης πίστης απο τον Αρχιεπίσκοπο..Ανασταίνουν τον Χριστό τη 2η μέρα αντι την 3η κατά Γραφάς!!

Ο Αρχιεπίσκοπος πούλησε στους Σατανάδες την εκκλησία ..Τους αφήνει να κάνουν οτι θέλουν οι Αντίχριστοι..Αν και η Εκκλησία εχει το Αυτοδιοίκητο και μπορεί να αποφασίσει να γινει κανονικά και Χριστιανικά το Πάσχα μετατρέπει  τους Ναους σε Super Markets αλλάζει την ωρα Ανάστασης και διατάσσει  υποχρεωτικά self test για ιερείς, ιεροψάλτες και νεωκόρους.

Ο Ιερωνυμος χωρις την έγκριση του Δημιουργού  και κατα την πρόταση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλάζει την ωρα Ανάστασης απο τις 12.00 στις εννέα!!! Κοβει τις περιφορές των επιταφίων και επιβάλει την περιφορά αυτων γύρω από το ναό.

Στο Σατανικό σχέδιο προβλέπει  για τη λειτουργία των ναών την Μεγάλη Εβδομάδα τα μέτρα καραγκοζιλίκια της Κυβέρνησης ενω το Πάσχα είναι συνυφασμένο με το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού.

Ο  Πουλημένος στο Σατανά  δήλωσε «Βρήκαμε μια λύση να κάνουμε έναν συμψηφισμό ώστε να μην ταράξουμε τα πράγματα»..Τι λες βρε Ιερωνυμε?? Δεχεσαι την αποδομηση της Ορθόδοξης Πίστης?? Για ποιο συμψηφισμό μιλάς? Και με ποιόν? Δεν γνωρίζεις οτι η Ανάσταση δεν συνψηφίζεται? Τι Κουταμάρες πετας!!! Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ειναι η ΟΥΣΙΑ της πίστης μας…ειναι η ΟΥΣΙΑ της Χριστιανικής Θρησκείας..Η Ανάσταση εγινε την Τριτη ημέρα κατα τας Γραφάς και οχι την ωρα που κλείνουν τα Super Market!!!

Δέχεσαι Ιερώνυμε και συμψηφίζεις την Πρόταση των Σατανάδων και αλλάζεις εσυ την ωρα της Ανάστασης κατα την Δεύτερη μερα αντίθετα απο τας Γραφάς?? Παίζεις το παιχνίδι του Μητσοτάκη και υπακούς σε αυτόν που αντιπροσωπεύει τον ΔΙΑΒΟΛΟ και κάνεις την Ανάσταση πριν τις 00.00 μια μερα πριν αντίθετα με τις Γραφές??

Η  Σατανική συμφωνία Εκκλησίας Πολιτείας επισφραγίστηκε σε συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ σήμερα και αύριο συνεδριάζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για να επικυρώσει ακόμη μια σταύρωση του Χριστού με συγκεκριμένους  Μητροπολίτες που παίζουν το παιχνίδι του.

Πρότεινε μάλιστα  ο ανώτατος αριθμός των ατόμων εντός των μεγάλων ναών να είναι τα 100 άτομα, καθώς επίσης και να ισχύει η αναλογία ένας πιστός ανά 15 τ.μ. εντός κλειστού χώρου..

Τα μέτρα παρωδία και η Σατανική συμφωνία για τη λειτουργία των ναών θα συζητηθούν τις επόμενες ημέρες στην Επιτροπή λοιμωξιολόγων, η οποία θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση για την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ που θα προβλέπει τα ανωτέρω.

Ζούμε τον διωγμό του Χριστιανισμού και ο Aρχιεπίσκοπος δεν τιμα τα ράσα του και τη θεση του.Σήμερα πολλοί  οι άνθρωποι ζουν για το φαίνεσθαι και είναι τόσο δειλοί, ώστε δεν θέλουν ούτε καν ν΄ αναζητήσουν την Αλήθεια, πόσο δε μάλλον να υπερασπιστούν το Όνομά Του.Ο Ιερώνυμος λειτουργεί υπερ του Διαβόλου ξεκάθαρα ωστε οι Χριστιανοί να αποδυναμωθούν απο την πίστη τους να εξουθενωθούν να τρομοκρατηθούν μεσα στους Ιερούς Ναους να σκανδαλιστούν απο τον εξω κόσμο που κατασκευάζουν οι εχθροί της πίστης μας και το μονο που πράττει ειναι  να κομματιάzει τις ζωές μας και τα Eθνoς μας. Πουλήθηκε στο Διάβολο  θρυμματίζει και διαβρώνει το πνευματικό και ορθόδοξο είναι μας .

Οι Ιερείς δεν πρέπει να τον ακολουθήσουν οπως και οι Πιστοί…Η Ανάσταση δεν θα γινει με ωράριο Super Μarkets. Το Πάσχα αυτο πρέπει να εορταστεί κανονικά …Και οποιος το εμποδίσει θα εχει να κανει με την ΟΡΓΗ του Θεού!!!

popolaros

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Θεολογικό σφάλμα η αλλαγή του χρόνου τελέσεως της Ακολουθίας της Αναστάσεως στις 21.00

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close