Επεκτείνουν τα Τεστ σε αλλους τομείς απειλούν εργοδότες και εργαζόμενους με πρόστιμα και διακοπή πληρωμής!!

Αντισυνταγματικών μέτρων συνέχεια απο την Κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας..

Την επέκταση του μέτρου των self tests σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Τα self tests επεκτείνονται στους εξής τομείς: Λιανεμπόριο, σούπερ μάρκετ και καταστήματα πώλησης ποτών και τροφίμων Εστίαση Μεταφορές χερσαίες, θαλάσσιες και αεροπορικές Υπηρεσίες καθαρισμού Κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής Υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων .

Τα Αντισυνταγματικά μέτρα  για τα Τεστ είναι  ενάντια στον Ιατρικό κώδικα για την συναίνεση του λαμβάνοντα το τεστ και  η Κυβέρνηση θέλει να τα περάσει με εκβιασμό ακι την ΑΠΕΙΛΗ  για μη πληρωμή των εργαζομένων αλλά και  με πρόστιμα στους εργοδότες.

Ο εργοδότης δεν επιτρέπεται απο την Κυβέρνηση που εχει Φυλακίσει τους Ελληνες με μια στημενη Πανδημια να απασχολήσει εργαζόμενο με φυσική παρουσία αν δεν έχει κάνει self test και δεν έχει δηλώσει το αποτέλεσμά του.

Εάν ο εργαζόμενος προσέλθει στη δουλειά χωρίς να έχει δηλώσει το αποτέλεσμα η Κυβέρνηση εντέλει τον  εργοδότη  να μην αποδεχθεί την εργασία και τον  απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής πληρωμής προς τον εργαζόμενο  έως ότου συμμορφωθεί αυτός και κάνει το Τεστ.. Εάν ο εργοδότης δεν τηρήσει τους εκβιασμους θα  του  Ρίχνει πρόστιμο 300 ευρώ. Αν σε έλεγχο του ΣΕΠΕ βρεθεί εργοδότης που απασχολεί εργαζόμενο που δεν έχει δηλώσει self test θα  του επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ ανά εργαζόμενο. Αν βρεθεί εργοδότης που απασχολεί εργαζόμενο με θετικό self test θα του επιβάλλεται πρόστιμο 1.500 ευρώ..

Η Τρομοκρατία και οι απειλές  κατα της Εργοδοσίας και των εργαζομένων αυξάνεται και προκλητικά δείχνουν οτι η ΧΟΥΝΤΑ της Κορώνας θα πατήσει τους πολίτες οσο δεν αντιδρούν…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ……
  .
  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !!! Παρατημένη και μέσα στα αίματα η 93χρονη γιαγιά στο Ιπποκράτειο !! (ΒΙΝΤΕΟ – Σκληρές εικόνες)
  .

  https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-9/%ce%95%ce%93%ce%9a%ce%9b%ce%97%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1/#comment-2529857

  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button