Ο Ιερώνυμος με τους νέους ΙΟΥΔΕΣ δέχθηκαν την κατάργηση του Πάσχα

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τους ΙΟΥΔΕΣ της συνόδου του για πρώτη φορά στην Ιστορία της Εκκλησίας δέχθηκε την Κατάργηση του Ελληνορθόδοξου Πάσχα και τις προτάσεις όλων αυτών που χτυπούν τον Χριστιανισμό με πρόφαση τον Κορωνοιό!!!

Το Ιερατείο της συνόδου πρόδωσε ΧΡΙΣΤΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ και τάχθηκε με τους εχθρούς του Χριστιανισμού!!!

Μάλιστα για να μην μιλήσει κανένας Ιερωμένος σε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έβγαλε ΦΙΡΜΑΝΙ να ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ!!!! Απαγορεύει από σήμερα και στο εξής στους Αρχιερείς , Ιερείς , Διακόνους και Μοναχούς της να κάνουν δηλώσεις σε τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά μέσα και να αναρτούν σχόλια και άρθρα – δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η αποχριστιανοποίηση στην Ελλάδα ξεκίνησε  αλλά ο Ιερώνυμος και οι Προδότες της εκκλησίας ξεχάσαν τους Ιερωμένους του Χριστιανισμού που προφήτευσαν οτι οταν  έρθει εποχή που την Μεγάλη Εβδομάδα, που είναι μοναδικά αφιερωμένη στον Ιησού Χριστό, οι καμπάνες θα σιωπήσουν και οι πιστοί θα απέχουν, τότε τα γεγονότα θα έρθουν σωρηδόν και δεν θα υπάρξει κανένα έλεος.

Ο Ιερώνυμος για κατευνάσει τις αντιδράσεις μεταφέρει την Ανάσταση για τις 26 Μαΐου  και εάν του δώσει άδεια η Κυβέρνηση δηλαδή …Ο Ιερώνυμος “συμφώνησε” με τον Χριστό να μην αναστηθεί το Σάββατο προς Κυριακή 18 με 19 Απριλίου αλλά να περιμένει το Μητσοτάκη και τη Κεραμέως πότε να βγει…Θα του στείλει sms πότε θα γίνει η λειτουργία της Ανάστασης…Πιθανώς 26 Μαΐου και βλέπουμε όταν η Ν.Τ.Π αποφασίσει..

Διαβάστε την απόφαση ΥΠΟΤΑΓΗΣ και την κατάργηση της κορυφαίας Χριστιανικής θρησκευτικής εορτής του Πάσχα και την κατάργηση της Θείας Κοινωνίας απέναντι σε εκατομμύρια πιστών που επίσης πρόδωσαν. Διαβάστε πως προσκύνησαν τον Διάβολο ο Ιερώνυμος με τους ΙΟΥΔΕΣ της συνόδου..Τώρα απομένει η οργή του Δημιουργού που θα πέσει χωρίς έλεος..

Η ΑΠΟΦΑΣΗ: ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ 

Η Δ.Ι.Σ. συζήτησε εκτενώς επί της παρατάσεως ισχύος της Κοινής Απόφασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας έως την 11η Απριλίου 2020 με την προοπτική περαιτέρω τροποποιήσεών της και απεφάσισε ότι:

1) Κατανοεί απόλυτα την αγωνία της Ελληνικής Πολιτείας την κρίσιμη αυτή περίοδο και εκτιμά τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη κρίση έχοντας ως κριτήριο πάντοτε την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

2) Προτρέπει όλους να τηρούν απαρέγκλιτα τις υποδείξεις των υγειονομικών αρχών και των ειδικών επιστημόνων και να μην παρασύρονται από εκείνους οι οποίοι τους υποδεικνύουν την παρακοή, η οποία στην παρούσα χρονική συγκυρία δεν δικαιολογείται ούτε εν ονόματι της χριστιανικής πίστης.

Η πίστη στο Χριστό αποτελεί πρόξενο ζωής και όχι θανάτου.

3) Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποδέχεται τις αυστηρές υποδείξεις που προτείνονται από τις υγειονομικές αρχές και την Ελληνική Πολιτεία για την χρονική περίοδο μέχρι της 11ης Απριλίου 2020 και προτρέπει όλους να παραμένουν στο σπίτι τους.

4) Χαιρετίζει τη δήλωση της Αξιοτίμου Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως, της 30ής Μαρτίου 2020 στα Μ.Μ.Ε. Αποτελεί όντως «πηγήν ύδατος ζώντος» στην «λειτουργική ερημία» των Κληρικών μας, η πρόταση λειτουργίας των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών, έστω και «κεκλεισμένων των θυρών», κατά την Εβδομάδα των Παθών και την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου.

5) Επισημαίνει με πολύ πόνο και «αίμα καρδιάς» κυριολεκτικά ότι την προσεχή Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση του Κυρίου, θα κληθούμε όλα τα μέλη της Εκκλησίας να ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, απέχοντας από τις ιερές Ακολουθίες, την Θεία Λειτουργία, αλλά και από αυτή την Θεία Κοινωνία.

Χ.Π

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button