Νέα λυσσαλέα επίθεση με αλλαγές για την άσκηση λατρείας των Χριστιανών..

Η κυβέρνηση κόβει προσκύνημα φιλί σε εικόνα σε χέρι κ.α

Από την αρχή φάνηκε ότι ένας από τους στόχους της Νέας Τάξης είναι ο ΔΙΩΓΜΟΣ των Χριστιανών…Τώρα θα αλλάξουν και τον τρόπο άσκησης της Θρησκείας μέσα στις εκκλησίες..

Η νέα λυσσαλέα επίθεση στον Χριστιανισμό έρχεται με όπλο τον Κορωνοιό και ως παπαγαλάκι για τις αλλαγές αυτές εμφανίστηκε ο κ.Σύψας. Θέλουν να απογυμνώσουν την Ορθόδοξη εκκλησία ειδικά την θεία κοινωνία .Το σώμα και το αίμα Χριστού δεν μεταδίδει νόσημα ..Αυτό φοβούνται γι αυτό χτυπάνε την συντριπτική αλήθεια με αυτό το αντιχριστιανικό πνεύμα και ότι την σωτηρία θα την βρεις από το εμβόλιο .

Με αυτό το σκεπτικό σου λένε ότι η εκκλησία δεν μπορεί να σου σώσει τη ζωή αλλά κινδυνεύεις…Όλα αυτά γίνονται για να επικρατήσει η απιστία και η Αθεΐα λειτουργούν κάτω από αυτή τη θεωρία του Αθεϊσμού διαβάλλοντας τη δύναμη της θείας κοινωνίας και του προσκυνηματος μέσα στην εκκλησία στις εικόνες των αγίων…Αν άμεσα η Ιεραρχία της Ορθόδοξης εκκλησίας δεν ανοίξει με απόφαση της τις εκκλησίες και δεν χρησιμοποιήσει το αυτοδιοίκητο τότε θα έχουμε άσχημες εξελίξεις..

Μερικές απο τις  αλλαγές που θέλει η Νέα Ταξη εκστόμισε ο κ.Σύψας στη τηλεόραση ..Τι είπε:

Οι εκκλησίες δεν θα λειτουργούν όπως παλιά   Για τις εκκλησίες, ο κ. Σύψας είπε ότι η επιτροπή έχει συζητήσει το άνοιγμά τους, υπάρχει σχέδιο με την  και σύντομα θα ανακοινωθεί η άρση του λουκέτου, ωστόσο τόνισε πως πλέον θα λειτουργούν διαφορετικά, με αποστάσεις ασφαλείας και νέες οδηγίες ακόμα και για το προσκύνημα των εικόνων.

  «Δεν θα ανοίξουν όπως ήταν παλιά. Δεν θα έχουμε συνωστισμό, δεν θα έχουμε εκατοντάδες πιστούς. Θα τηρείται πάντα η αρχή της απόστασης και, μέσα στην εκκλησία, όλες οι λατρευτικές λεπτομέρειες θα αλλάξουν σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ασφάλειας, αποστάσεις και απολύμανσης χεριών. Λιγότεροι πιστοί […] καλός εξαερισμός καλή απολύμανση.

 Ενδεχομένως δε θα φιλάμε τις εικόνες ή το χέρι του ιερέα, αλλά θα κάνουμε μία υπόκλιση σεβασμού. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στην εκκλησιά με σεβασμό χωρίς να παραβιάζονται οι οροί ασφαλείας», είπε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close