Τίμησαν οπως αρμόζει την 25η Μαρτίου χωρις μάσκες οι Κερκυραίοι…Οι Πολιτικοί με μάσκες στο Λιμάνι!!

Τα 200 χρονια απο την επανάσταση τίμησαν χωρις μάσκες Κερκυραίοι μαζι με την ομάδα Αφυπνισης στο πάρκο της Ανω Πλατείας και στο Πεντοφάναρο σήμερα…Στο χωρο του Λιμανιού πήγε το Πολιτικό σύστημα με Περιφερειάρχη Δήμαρχο κλπ  με μάσκες αλλα και εκει τους γλέντησαν οι Παπάδες με τον Μητροπολίτη που δεν φορούσαν Μάσκες..

Κερκυραίοι έδιωξαν το φόβο και κυκλοφόρησαν ως ελεύθεροι πολίτες ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΤΡΑ!!! Απέδωσαν αυτο που η Κυβέρνηση Μητσοτακη στέρησε σε ολους τους Έλληνες.

Στις 11:00 το πρωί εγινε  κατάθεση Στεφάνων απο ελεύθερους πολίτες στον τάφο Καποδίστρια και στις 12:00 η  συγκέντρωση στη Πάνω Πλατεία με σημαίες οπου αναγνώστηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Αλέξανδρο  Λιτσαρδόπουλο..

Σκοπός, όπως είπε “είναι να καλυφθεί το κενό κ η απουσία των εκλεγμένων από τον εορτασμό των 200 χρόνων της επανάστασης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα κ ευχόμαστε να είμαστε εμείς που θα τον ολοκληρώσουμε”

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΟΠΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button