Μήνυση για το σκάνδαλο του κορωνοϊού (Video)

Η κρίση αυτή θα πρέπει να μετονομαστεί σε σκάνδαλο του κορονοϊού και οι υπαίτιοι θα πρέπει να διωχθούν ποινικά για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ομάδα νομικών στη Γερμανία, ετοίμασε μήνυση ενάντια στους πρωταίτιους του σκανδάλου του κορονοϊού, του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, όπως ονομάζουν οι ίδιοι την κρίση του κορονοϊού. Πρόσφατα προβλήθηκαν οι θέσεις τους και η κίνησή τους ως προς αυτό το θέμα σε ένα αναλυτικότατο βίντεο, στο οποίο ομιλεί ο γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich (Δρ. Ράινερ Φούλμιτς). Ο κορυφαίος νομικός ασκεί το επάγγελμά του στη Γερμανία και την Καλιφόρνια εδώ και 26 έτη ως δικηγόρος εναντίον μεγάλων και γνωστών παγκοσμίως επιχειρήσεων, που διαπράττουν απάτες. Ο κ. Φούλμιτς είναι επίσης ένα από τα τέσσερα μέλη της γερμανικής εξεταστικής επιτροπής για τον κορονοϊό, η οποία έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό καταθέσεις και στοιχεία επιστημόνων και ειδικών από όλο τον κόσμο, με σκοπό να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την κρίση του κορονοϊού.

Δηλώνει εδώ ότι όλες οι μεγάλες απάτες των εταιρειών, που έχει αντιμετωπίσει, ωχριούν σε σύγκριση με την έκταση της ζημίας που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η κρίση του κορονοϊού. Όπως τονίζει, η κρίση αυτή θα πρέπει να μετονομαστεί σε σκάνδαλο του κορονοϊού και οι υπαίτιοι θα πρέπει να διωχθούν ποινικά και να εναχθούν για αστικές ζημίες. Προτείνει, επίσης, σε πολιτικό επίπεδο να γίνει το παν, ώστε να διασφαλιστεί ότι ποτέ κανείς ξανά δεν θα είναι σε θέση να έχει τόση δύναμη ώστε να εξαπατήσει την ανθρωπότητα ή να επιχειρήσει να χειραγωγήσει τους λαούς με τις διεφθαρμένες ατζέντες του.

Για το λόγο αυτό εξηγεί πώς και πού ένα διεθνές δίκτυο δικηγόρων θα χειριστεί αυτή τη αδικοπραξία, τη μεγαλύτερη έχει συμβεί ποτέ. Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε προσοχή στα λεγόμενά του για να έχουμε πληρέστερη εικόνα τόσο σε ότι αφορά τα ποσοστά κρουσμάτων και θνησιμότητας όσο και σε ότι αφορά τα λεγόμενα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Απαντά σε ερωτήματα που απασχόλησαν και απασχολούν τον κόσμο: Χρησιμεύουν τα μέτρα και οι καραντίνες στην προστασία του παγκόσμιου πληθυσμού από τον κορονοϊό; Μήπως χρησιμεύουν μόνο για να πανικοβάλλουν τους ανθρώπους ώστε ανεξέταστα να πιστέψουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους; Μήπως όλο αυτό αποφέρει τεράστια κέρδη για τις φαρμακοβιομηχανίες και τις εταιρείες λογισμικού;

Ο κορυφαίος δικηγόρος μιλά επίσης για τις τεράστιες παρασκηνιακές πολιτικές πιέσεις στην κυβέρνηση της χώρας του και σε άλλες κυβερνήσεις και δίνει συγκεκριμένα στοιχεία για τα λεγόμενα τεστ κορωνοϊού, εξηγώντας τι πραγματικά συμβαίνει.

Αποκαλύπτει με στοιχεία τη μεγαλύτερη συνωμοσία εναντίον των λαών, όπως την ονομάζει, αναλύει τις τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις και ενημερώνει ότι η ομάδα των Γερμανών νομικών, μπορεί να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε όποιο νομικό ενδιαφέρεται, να ασκήσει παρόμοια αγωγή στη χώρα του.

katanixi.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button