Μέσω της τεχνολογίας, δημιούργησαν ένα σύστημα φυλακής που έχει τον έλεγχο των σωμάτων μας, το οποίο είναι συνδεδεμένο με ένα αντίστοιχο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου

Η κατανόηση του επερχόμενου πολέμου σημαίνει γνώση των δεδομένων. Εσύ είσαι το πειραματόζωο τώρα!

Περιβαλλόμαστε από έναν συνεχώς αυξανόμενο, αόρατο εχθρό που βλάπτει τις κυτταρικές μεμβράνες, επηρεάζει τους ρυθμούς αντιγραφής του DNA, επηρεάζει την ικανότητα των μιτοχονδρίων να παράγουν ΑΤΡ (ενέργεια), μπορεί να αποτυπώσει αρνητικά τον εγκέφαλο και πολλά άλλα. Τα δεδομένα που υποστηρίζουν τις βλαβερές συνέπειες των πεδίων ΗΜΠ αυξάνονται εβδομαδιαίως και, ως επί το πλείστον, αγνοούνται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

7 OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 – Πώς οι μικροί μαγνήτες (μαγνητοσώματα) στους νευρώνες μεταβάλλουν τη νόηση […]

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ( EMFs ) προκαλούν δονητικό στρες στον εγκέφαλο μέσω των αλληλεπιδράσεων των ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων τους σε μαγνητικά ευαίσθητα οργανίδια, γνωστά ως μαγνητοσώματα, τα οποία υπάρχουν στον εγκέφαλο.

Τα μαγνητοσώματα είναι αλυσίδες ενδογενώς παραγόμενων κρυστάλλων μαγνητίτη Fe3O4 που ευθυγραμμίζονται με τα μαγνητικά πεδία. Τα ταχέως μεταβαλλόμενα μαγνητικά πεδία μπορούν να προκαλέσουν στρέψη των μαγνητοσωμάτων, προκαλώντας φλεγμονώδες στρες στον εγκέφαλο” :

🔳 Απομαγνητοφώνιση του βίντεο : Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα από τα πιο περίπλοκα αντικείμενα που γνωρίζει ο άνθρωπος. Ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλος λειτουργεί με ενιαίο τρόπο προβληματίζει τους επιστήμονες και τους γιατρούς εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Μια πρόσφατη ανακάλυψη είναι ότι στο εσωτερικό του ανθρώπινου εγκεφάλου υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια αισθητήρια οργανίδια που ονομάζονται μαγνητοσώματα. Τα μαγνητοσώματα είναι κυτταρικές δομές που περιέχουν κρυστάλλους μαγνητίτη Fe3O4.

Αυτοί οι μικροί σιδηρομαγνητικοί κρύσταλλοι πλάτους 10-600 νανομέτρων δημιουργούνται στον εγκέφαλο και διατάσσονται σε αλυσίδες μήκους 15-20. Τα μαγνητοσώματα είναι βιολογικοί ραβδόμορφοι μαγνήτες που συμπεριφέρονται σαν μικροσκοπικές βελόνες πυξίδας και ευθυγραμμίζονται με τα μαγνητικά πεδία, έχοντας ενέργειες μαγνητικού προσανατολισμού στο γεωμαγνητικό πεδίο 20-150 φορές υψηλότερες από ότι του θερμικού υπόβαθρου.

]ΣΥΝΑΦΕΣ : Άνθρωπος και μηχανή Τρανζίστορ μεγέθους Ιού – Μετατροπή του Ανθρώπου σε Μηχανή…]

Τα μαγνητοσώματα είναι άλλο ένα συστατικό που προσθέτει στην πολυπλοκότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου και τώρα οι επιστήμονες αρχίζουν να συνειδητοποιούν πώς η αλληλεπίδραση των μαγνητικών πεδίων σχετίζεται με τη συνείδηση.


Σήμερα θα συζητήσουμε πώς τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή EMF επηρεάζουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Κάθε μαγνητόσωμα είναι μια αλυσίδα κρυστάλλων μαγνητίτη και γύρω από αυτούς τους κρυστάλλους υπάρχει ένα κυτταρικό σκάλισμα το οποίο τους κρατά σε ευθεία γραμμή και τους περιορίζει από το να συσσωρεύονται μεταξύ τους. Οι σύνδεσμοι του κυτταροσκελετού συνδέουν το μαγνητόσωμα με τη διπλοστοιβάδα λιπιδικής πρωτεϊνικής μεμβράνης ενός εγκεφαλικού κυττάρου.

Καθώς συνδέονται με τη μεμβράνη των εγκεφαλικών κυττάρων, όταν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δονούν τις αλυσίδες μαγνητίτη που βρίσκονται μέσα στα μαγνητοσώματα, το εγκεφαλικό κύτταρο δονείται επίσης στην ίδια συχνότητα με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Αυτές οι δονήσεις, αν είναι αρκετά ισχυρές, διεγείρουν τα εγκεφαλικά κύτταρα ώστε να στείλουν ένα μήνυμα άγχους στον υποθάλαμο.

Ο εγκέφαλος προσαρμόζεται απελευθερώνοντας ορμόνες για να προκαλέσει απόπτωση, να θεραπεύσει τους ιστούς και να αποκαταστήσει την ισορροπία.

Τα εγκεφαλικά κύτταρα απελευθερώνουν αυτό το σήμα στρες στον υποθάλαμο, διότι, όπως ένα κτίριο μπορεί να καταρρεύσει στη σωστή συχνότητα συντονισμού, έτσι μπορούν να καταρρεύσουν και τα κύτταρα και οι κυτταρικές δομές. –

[Βλ.:Καρκίνος και ηλεκτρομαγνητικά πεδία – Αόρατος δολοφόνος.]

Εάν η βαθμίδα του στρες που προκαλείται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι πολύ μεγάλη, τότε για την καλύτερη δυνατή επιβίωση αναπτύσσεται μια δυσανεξία στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αν η δυσανεξία αγνοηθεί και οι περιβαλλοντικές συνθήκες παραμείνουν αμετάβλητες, τότε η υπερφόρτωση με στρες οδηγεί σε ασθένεια και τελικά στο θάνατο. 

Οι κρύσταλλοι μαγνητίτη είναι πολύ ανθεκτικοί και σχετικά αδρανείς και είναι μια πολύπλοκη μεταβολική διαδικασία που απαιτεί πολλή ενέργεια είτε για τη δημιουργία είτε για την καταστροφή του Fe3O4.

Με κάθε αναπνοή, φρέσκο αίμα πλούσιο σε οξυγόνο μεταφέρεται σε πρωτεΐνες φερριτίνης από τα κύτταρα του αίματος στον εγκέφαλο και το νωτιαίο περίβλημα, γνωστό ως pia mater.

Το pia mater μαζί με το dura mater έχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαγνητοσωμάτων στο σώμα με πυκνότητα 100 εκατομμυρίων κρυστάλλων μαγνητίτη ανά γραμμάριο ιστού.

Τα πυκνά αιμοφόρα αγγεία της pia mater ακολουθούν τις πτυχές και εκτείνονται βαθιά στην επιφάνεια του εγκεφάλου.

Έξω από το pia mater ρέει το εγκεφαλονωτιαίο υγρό που περιέχει χολίνη και ηλεκτρολύτες, προστατεύοντας τον εγκέφαλο και απομακρύνοντας τα απόβλητα προς το λεμφικό σύστημα.

Κάτω από το εγκεφαλονωτιαίο υγρό και την pia mater βρίσκεται ο ίδιος ο εγκέφαλος, τα κύτταρα του οποίου περιέχουν επίσης μαγνητοσώματα σε χαμηλότερη πυκνότητα 5 εκατομμυρίων κρυστάλλων μαγνητίτη ανά γραμμάριο ιστού.

Σε έναν μέσο ενήλικο ανθρώπινο εγκέφαλο βάρους 1,3 κιλών, υπάρχουν 6,5 δισεκατομμύρια κρύσταλλοι μαγνητίτη ή και περισσότεροι που χρησιμοποιούνται για τη νόηση και για την ευαισθησία στα μαγνητικά πεδία. Όντας σχετικά σταθερό, το γεωμαγνητικό πεδίο της Γης δεν δημιουργεί μεγάλη ροπή μαγνητοσωμάτων στα εγκεφαλικά κύτταρα.

Πολλά ζώα, όπως τα πουλιά και οι θαλάσσιες χελώνες, χρησιμοποιούν το σχετικά σταθερό γεωμαγνητικό πεδίο για σκοπούς πλοήγησης, ενώ οι αρχαίοι ιθαγενείς ήταν διάσημοι για την ικανότητά τους να πλοηγούνται χρησιμοποιώντας την εσωτερική τους πυξίδα.

Περιστρεφόμενα μαγνητικά πεδία ισχύος πολύ μεγαλύτερης από το γεωμαγνητικό πεδίο της Γης, θα μαστιγώσουν τις αλυσίδες μαγνητίτη στα εγκεφαλικά κύτταρα.
Για ένα πεδίο 60 Hz, όπως είναι το σύνηθες στη Βόρεια Αμερική, αυτή η μαγνητοσωμική στρέψη στα εγκεφαλικά κύτταρα θα συνέβαινε 60 φορές το δευτερόλεπτο.
Η ηλεκτρική ενέργεια 50 και 60 Hz είναι κοινή παγκοσμίως, και όταν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από ένα δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας 50 ή 60 Hz, τα μαγνητοσώματα του εγκεφάλου θα δονηθούν με τους παλμούς του τεχνητού μαγνητικού πεδίου.
Ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με άλλους στρεσογόνους παράγοντες, εάν το σώμα δεν είναι σε θέση να προσαρμοστεί στην αυξανόμενη πίεση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, αναπτύσσεται μια δυσφορία στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Εάν το στρες από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι πολύ μεγάλο για τις ικανότητες αποκατάστασης του οργανισμού, τότε η απόπτωση ή ο προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος θα αυξηθεί στον εγκέφαλο ταχύτερα από ό,τι μπορεί να ακολουθήσει η αναγέννηση και θα αναπτυχθούν νευρολογικές καταστάσεις.
Τα ένζυμα που απελευθερώνονται κατά την απόπτωση διαλύουν όλες τις κυτταρικές δομές, συμπεριλαμβανομένης της κυτταρικής σκαλωσιάς που διατηρεί τους κρυστάλλους μαγνητίτη ευθυγραμμισμένους και ασφαλείς μέσα σε ένα μαγνητόσωμα.

Οι κρύσταλλοι μαγνητίτη που είναι πολύ ανθεκτικοί και αδρανείς δεν επηρεάζονται από τα ένζυμα και όταν είναι ελεύθεροι από περιοριστικές δομές συσσωρεύονται σε αποξεστικά κομμάτια.

Τα αυξημένα απόβλητα από την απόπτωση και τη συσσώρευση μαγνητίτη πλημμυρίζουν το εγκεφαλονωτιαίο υγρό μεταβάλλοντας τις συγκεντρώσεις των νευροδιαβιβαστών ακετυλοχολίνης και αυξάνοντας το λεμφικό στρες του σώματος.

Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές ότι όσοι πάσχουν από νευρολογικές ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ και το Πάρκινσον είχαν πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση μαγνητίτη και φερριτίνης στους εγκεφαλικούς ιστούς, έως και 15 φορές μεγαλύτερη από τους φυσιολογικούς ελέγχους.

Για να μειωθεί το μαγνητικά προκαλούμενο στρες στον εγκέφαλο κάτω από το δυναμικό προσαρμογής του ατόμου, πρέπει να μειωθεί η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλής ισχύος…

Το γεωμαγνητικό πεδίο της Γης είναι το υποβάθρο του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου στο οποίο η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί και για την καλύτερη δυνατή υγεία συνεχίζει να εξεγείρεται.

[Βλ. : Ποιος ο ρόλος της ακτινοβολίας από κύματα ραδιοσυχνοτήτων 5G; – Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κοινοβουλευτική ερώτηση]

Ένα χαρακτηριστικό σύμπτωμα της νόσου Αλτσχάιμερ και κοινό με τη νόσο Πάρκινσον είναι η απώλεια μνήμης. Απώλεια βαθιών αναμνήσεων όπως φίλοι, οικογένεια, ποιοι είναι και πώς ζούσαν. Η ανάκτηση μνήμης και η μάθηση συνδέονται με τα εγκεφαλικά κύματα, τα οποία έχουν μετρηθεί ως μειωμένα σε άτομα με νευρολογικές παθήσεις.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά αρμονικά εγκεφαλικά κύματα στην περιοχή από 0 έως 100 Hz.

[Βλ. : Στα άτομα που έκαναν το “εμβόλιο”, έχουν εισαχθεί διευθύνσεις MAC (συνδεσιμότητα Bluetooth)]

Κατά την ανάκτηση μνήμης και τη μάθηση, τα εγκεφαλικά κύματα θήτα 4-8 Hz αυξάνονται σε πλάτος και τα άτομα με ισχυρά εγκεφαλικά κύματα θήτα έχουν καλύτερη μνήμη.

Αντίθετα, οι ασθενείς με Αλτσχάιμερ, άνοια και άλλες νευρολογικές παθήσεις έχουν φθίνουσες συχνότητες και πλάτη εγκεφαλικών κυμάτων, με τα εγκεφαλικά κύματα δέλτα 0-4 Hz να αυξάνονται εις βάρος των εγκεφαλικών κυμάτων άλφα υψηλότερης συχνότητας 8-12 Hz. Επικαλύπτονται φυσικά με τα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντονισμού Σούμαν σε πρωτογενείς συχνότητες 7,8, 14, 20, 26 και 32 Hz.

Τα κύματα συντονισμού Σούμαν είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας που παράγονται από γεγονότα υψηλής ενέργειας, όπως κεραυνοί, σεισμοί, ιονοσφαιρική ακτινοβολία και ηλιακά γεγονότα, όπως στεμματικές εκτοξεύσεις μάζας.

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία Σούμαν διαδίδονται στο έδαφος και την ατμόσφαιρα μέχρι την ιονόσφαιρα 50 έως 100 χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος. Ο θεμελιώδης τρόπος του συντονισμού Σούμαν στα 7,8 Hertz έχει υψηλό συντελεστή q και συντονίζεται πολύ καλά με πολύ μικρή απώλεια ενέργειας. Τα 7,8 hertz είναι ένα εγκεφαλικό κύμα θήτα υψηλής συχνότητας. Στον ****συντονισμό Σούμαν η ενέργεια και οι πληροφορίες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων αποθηκεύονται και διανέμονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε σύγκριση με τη συνεχή παρουσία ανθρωπογενών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, τους πύργους κινητής τηλεφωνίας και τις οικιακές συσκευές, η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικό στρες λόγω της παραμόρφωσης του γεωμαγνητικού πεδίου από κεραυνούς και ηλιακές καταιγίδες ήταν σπάνια, αλλά συνέβαινε, αποτελώντας ένα τυχαίο οξύ στρες που αντιμετωπίζονταν περιστασιακά και στο οποίο προσαρμόζονταν.
Τώρα, με τις συνεχείς εκπομπές πολλών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τα EMFs έχουν γίνει χρόνιο στρες για πολλούς.
Εάν διαδίδονται ισχυρότερα από το γεωμαγνητικό πεδίο σε περιοχές με υψηλή πυκνότητα πληθυσμού, τα ανθρωπογενή ηλεκτρομαγνητικά πεδία διαταράσσουν τις κανονικές συνθήκες λειτουργίας των μαγνητοσωμάτων, αλλοιώνοντας έτσι τη συνείδηση… αλλοιώνοντας έτσι τη συνείδηση…. αλλοιώνοντας έτσι τη …….
Τα διαταραγμένα πρότυπα των ανθρώπινων εγκεφαλικών κυμάτων εκδηλώνονται συμπτωματικά ως κατάθλιψη, άγχος, αϋπνία, άνοια και άλλες ασθένειες της ψυχικής υγείας.

Η συνείδηση είναι μια σχέση υποκειμένου-αντικειμένου. Βλέπω το δέντρο. Νιώθω το νερό.

Χωρίς αντίληψη και ανταπόκριση, ατομική συνείδηση δεν υπάρχει.

Ομοίως, ένα μαγνητικό πεδίο είναι μια σχέση υποκειμένου-αντικειμένου.Ένα μαγνητικό πεδίο έχει ένα θετικό και ένα αρνητικό φορτίο, το οποίο δημιουργεί μια ροή ενέργειας και πληροφοριών από το ένα φορτίο στο άλλο.
Ένα απλό μαγνητικό πεδίο είναι μια υποτυπώδης συνείδηση, και είναι οι πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις πολλών μαγνητικών πεδίων που δημιουργούν μια πιο προηγμένη συνείδηση.
Η αλληλεπίδραση μεταξύ των αμέτρητων αριθμών αλληλεπικαλυπτόμενων μαγνητικών πεδίων,από όλα τα ηλεκτρόνια και τα μαγνητοσώματα στο σώμα, μέχρι το γεωμαγνητικό πεδίο της Γης, δημιουργεί ΟΛΗ τη συνείδηση.

Οτιδήποτε αλλάζει τα μαγνητικά πεδία αλλάζει θεμελιωδώς τη συνείδηση.

Οι επιστήμονες μαθαίνουν πώς να χειρίζονται τα εγκεφαλικά κύτταρα, τις μνήμες και άλλες πτυχές της συνείδησης εδώ και πολλές δεκαετίες, και νευροεπιστήμονες από το Χάρβαρντ ανέπτυξαν μια τεχνική που μπορεί να χειραγωγήσει τη νευρική δραστηριότητα με μια μόνο ένεση.

Το 2016 αναπτύχθηκε το Magneto, μια γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη, που είναι συντηγμένη με την παραμαγνητική περιοχή της φερριτίνης, μιας πρωτεΐνης που μεταφέρει σίδηρο.

[Βλ. : Η γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη «Magneto» ελέγχει εξ αποστάσεως τον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά]

Το Magneto παραδίδεται στα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου με μια απλή ένεση ιού.

Σύντομες αλληλουχίες DNA σηματοδοτούν στα κύτταρα να μεταφέρουν τις πρωτεΐνες Magneto στις στοχευμένες μεμβράνες των νευρικών κυττάρων και να τις εισάγουν σε αυτές. Στην πραγματικότητα, η γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη Magneto περιέχει μικροσκοπικούς μαγνήτες, οι οποίοι εισάγονται στα νευρικά κύτταρα και η εφαρμογή ενός μαγνητικού πεδίου επαρκούς ισχύος δονεί τις μαγνητοπρωτεΐνες έτσι ώστε τα κύτταρα να παράγουν νευρικά ερεθίσματα και να μεταβάλλουν την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών.
Οι μαγνητοπρωτεΐνες που εισάγονται στις μεμβράνες των εγκεφαλικών κυττάρων δεν είναι τόσο ισχυρές όσο τα μαγνητοσώματα, αλλά μπορούν να συντονίζονται σε ένα μαγνητικό πεδίο επαρκούς ισχύος.

-Η πρωτεΐνη φερριτίνη μεταφοράς σιδήρου στην οποία προσκολλάται το μαγνητόσωμα, βρίσκεται σε πολύ υψηλότερες συγκεντρώσεις στον εγκεφαλικό ιστό από άτομα με νευρολογικά προβλήματα όπως το Αλτσχάιμερ.

Στο ολοένα και πιο πολυάσχολο ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον, το να μάθετε πώς να προστατεύεστε από τα αγχωτικά και επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι σημαντικό για να παραμείνετε πιο υγιείς και ζωτικοί.
Με το πόσο γρήγορα τα μαγνητικά πεδία χάνουν την ισχύ τους λόγω του νόμου του αντίστροφου τετραγώνου, αν το ανθρώπινο βιοπεδίο που παράγει ο καθένας είναι ισχυρότερο στον χώρο που καταλαμβάνει, τότε άλλες πηγές EMF πνίγονται σε θόρυβο.
Όσο ισχυρότερο είναι το εξωγενές ηλεκτρομαγνητικό πεδίο EMF, τόσο ισχυρότερο πρέπει να είναι το ενδογενές βιοπεδίο για να παραμείνει κυρίαρχο.
Η καλλιέργεια ισχυρών ενδογενών εγκεφαλικών κυμάτων είναι δυνατή με βασικές πρακτικές υγείας και ευεξίας.

Το περπάτημα, ο διαλογισμός, η γυμναστική, η γιόγκα, η γείωση, οι διατάσεις, το κολύμπι και ο ύπνος είναι όλες σημαντικές πτυχές της ζωής που όταν ασχολούνται με αυτές καλλιεργούν μια βαθύτερη και πιο ισορροπημένη συνειδητή εμπειρία.

Βότανα όπως το πράσινο τσάι και το χαμομήλι βοηθούν επίσης στη διάδοση των κυμάτων άλφα 8-12 Hz και στην αύξηση του ενδογενούς πλάτους των εγκεφαλικών κυμάτων.

Όλα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που χτυπούν τον εγκέφαλο είναι δεδομένα που ο εγκέφαλος επεξεργάζεται και η καθιέρωση μιας πρακτικής διαλογισμού με αναπνοή βελτιώνει την ικανότητά σας να φιλτράρετε αυτές τις τυχαίες σκέψεις και να επιλέγετε την κατάσταση του νου σας.

Το πιο σημαντικό μήνυμα με το οποίο μπορώ να σας αφήσω είναι να προσέχετε πώς αισθάνεστε και αν δεν αισθάνεστε καλά, ασχοληθείτε με πρακτικές ευεξίας που σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα.
** Βλ. : SCHUMANN RESONANCEs Πλήρης οδηγός : Φως εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας και η σύνδεσή του με σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ

Απομακρυσμένη πρόσβαση στους νευρώνες σας

Έχουν χρησιμοποιήσει την τεχνολογία τους για να δημιουργήσουν ένα σύστημα φυλακής
που έχει τον έλεγχο των σωμάτων μας, το οποίο σύστημα, είναι συνδεδεμένο με ένα σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου :

Αυτή η παρουσίαση απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν πώς το σώμα τους έχει ήδη διατεθεί εμπορικά στο σύννεφο από το 2005. Θα βρείτε το σώμα σας στο διαδίκτυο και εμπορικά προσβάσιμο, μέσω των ίδιων ομάδων εργασίας ασύρματης επικοινωνίας, για όλες τις ασύρματες συσκευές.

Πώς συνέβη αυτό; Διαβάστε »


— Παραγωγικός ανθρώπινος ψηφιακός δίδυμος με βάση την τεχνητή νοημοσύνη στο IoT-Healthcare : Μια ολοκληρωμένη έρευνα :

“Το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής, ειδικά στην υγειονομική περίθαλψη, προσελκύοντας εκτεταμένη προσοχή στις υπηρεσίες IoT-υγείας.

Εν τω μεταξύ, ο ανθρώπινος ψηφιακός δίδυμος (HDT) προτείνεται ως ένα καινοτόμο παράδειγμα που μπορεί να χαρακτηρίσει ολοκληρωμένα την αντιγραφή του μεμονωμένου ανθρώπινου σώματος στον ψηφιακό κόσμο και να …..αντικατοπτρίζει τη φυσική του κατάσταση σε πραγματικό χρόνο.

Φυσικά, το HDT οραματίζεται να ενδυναμώσει την IoT-υγειονομική περίθαλψη πέρα από την εφαρμογή της παρακολούθησης της υγειονομικής περίθαλψης, λειτουργώντας ως ένα ευέλικτο και ζωντανό ανθρώπινο ψηφιακό πεδίο δοκιμών, προσομοιώνοντας τα αποτελέσματα και καθοδηγώντας τις πρακτικές θεραπείες. Ωστόσο, η επιτυχής δημιουργία του HDT απαιτεί εικονική μοντελοποίηση υψηλής πιστότητας και ισχυρές αλληλεπιδράσεις πληροφοριών, αλλά ενδεχομένως με σπάνια, μεροληπτικά και θορυβώδη δεδομένα.

Ευτυχώς, μια πρόσφατη “δημοφιλής” τεχνολογία που ονομάζεται γεννητική τεχνητή νοημοσύνη (GAI) μπορεί να αποτελέσει μια πολλά υποσχόμενη λύση, επειδή μπορεί να αξιοποιήσει προηγμένους αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη δημιουργία, χειρισμό και τροποποίηση πολύτιμων και ταυτόχρονα διαφορετικών δεδομένων

Ξεκινάμε με την παρουσίαση του υπόβαθρου του ΙοΤ-υγειονομικής περίθαλψης και των δυνατοτήτων της HDT με βάση τη GAI. Στη συνέχεια, εμβαθύνουμε στις θεμελιώδεις τεχνικές και παρουσιάζουμε το συνολικό πλαίσιο της HDT με γνώμονα τη GAI. Στη συνέχεια, διερευνούμε λεπτομερώς την υλοποίηση της HDT με γνώμονα τη GAI, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης δεδομένων με τη GAI, της επικοινωνίας, της διαχείρισης δεδομένων, της ψηφιακής μοντελοποίησης και της ανάλυσης δεδομένων. Εκτός αυτού, συζητάμε τυπικές εφαρμογές IoT-υγείας που μπορούν να φέρουν επανάσταση με την HDT με βάση το GAI, δηλαδή την εξατομικευμένη παρακολούθηση και διάγνωση της υγείας, την εξατομικευμένη συνταγογράφηση και την εξατομικευμένη αποκατάσταση. Τέλος, ολοκληρώνουμε την παρούσα έρευνα επισημαίνοντας ορισμένες μελλοντικές ερευνητικές κατευθύνσεις”.

-Βλ. : Παραγωγικός ανθρώπινος ψηφιακός δίδυμος με βάση την τεχνητή νοημοσύνη στο (Internet of things) IoT-Healthcare: Μια ολοκληρωμένη έρευνα.

#IEEE

#Wireless Body Area Network (WBAN)

#Helium_Wireless_Network

#Digital_Twin


Τι είναι το Διαδίκτυο των σωμάτων (WΒΑΝ);

Κλικ

Τον 20ό αιώνα, η ασύρματη τεχνολογία που ενσωματωνόταν στο ανθρώπινο σώμα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από επιστημονική φαντασία. Αλλά σήμερα, συσκευές που συνδέονται με Wi-Fi, όπως οι μετρητές καρδιακού ρυθμού και οι ανιχνευτές ύπνου, έχουν γίνει κοινά μέρη της αμερικανικής τουλάχιστον ζωής. Πώς η βιονική τεχνολογία εξελίχθηκε τόσο γρήγορα από την επιστημονική φαντασία στην πραγματικότητα; Και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό το Διαδίκτυο των Σωμάτων για τη ζωή μας στο μέλλον; Οι ερευνητές της RAND μελετούν αυτό το φαινόμενο και τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής καθώς μπαίνουμε σε αχαρτογράφητο έδαφος.

Mary Lee, Μαθηματικός, συνεργάτης, Κέντρο RAND για τον Παγκόσμιο Κίνδυνο και την Ασφάλεια : Το Διαδίκτυο των Σωμάτων, ή IoB, είναι στην πραγματικότητα ένα οικοσύστημα. Πρόκειται για ένα σύνολο συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο, οι οποίες περιέχουν λογισμικό και είτε συλλέγουν προσωπικά δεδομένα υγείας για εσάς είτε μπορούν να μεταβάλλουν τη λειτουργία του σώματος. Σκεφτόμαστε το Διαδίκτυο των Σωμάτων ως αυτή τη συλλογή όλων αυτών των συσκευών, καθώς και όλα τα δεδομένα που οι συσκευές συλλέγουν για εσάς.

-Βλ. : Πλήρης έκθεση! Το διαδίκτυο των σωμάτων, το διαδίκτυο των πραγμάτων, η νανοτεχνολογία που το συνοδεύει, η σύνδεση του ανθρώπινου σώματος με το σύννεφο. – ΠΑΤΕΝΤΕΣ

Και στην υγειονομική περίθαλψη, το Διαδίκτυο των Σωμάτων υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Με την έλευση του Διαδικτύου, είναι πολύ λογικό να συνδέσετε τον βηματοδότη σας στο Διαδίκτυο, ώστε ο γιατρός σας να μπορεί να ειδοποιηθεί αυτόματα αν συμβεί κάτι περίεργο, αν υπάρξει κάποια ανωμαλία. Είναι φυσικό από πολλές απόψεις να θέλετε να καταλαβαίνετε περισσότερα για το σώμα σας, πώς λειτουργεί, πόσο καλά τα πάει.


OΚΤΩΒΡΗΣ 2019 – Η.Π.Α.,Το CBRNDChemical, biological, radiological and nuclear defense (CBRN defense) ή NBC protection των Κοινών Υπηρεσιών, αναπροσαρμόζεται για να επικεντρωθεί στην προστασία, των αισθητήρων και της ιατρικής

“Ο Scott Paris ηγείται του JPM CBRN Protection, το οποίο θα συνεργαστεί με το JPL for Special Operations Forces για το προστατευτικό σύνολο επόμενης γενιάς που θα είναι λιγότερο επιβαρυντικό για τους μαχητές, ενώ θα ενισχύει την προστασία από τις αναδυόμενες απειλές. Η JPM και το JPL θα αναπτύξουν επίσης τεχνολογίες και συστήματα μετριασμού της μόλυνσης, καθώς -και προστατευτικές επιστρώσεις -και προστατευτικά μέτρα προστασίας.

Η JPM Sensors, με επικεφαλής τον 🤔 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ Ryan Eckmeier, θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη, απόκτηση και διατήρηση αισθητήρων Chemical, biological, radiological and nuclear defense – CBRN defense ή NBC protection, συστημάτων αναγνώρισης, κινητών εργαστηριακών συστημάτων και δυνατοτήτων συσκότισης για τον Στρατό. Η JPM θα συνεργαστεί με το JPL Information Management/Information Technology για την ολοκληρωμένη έγκαιρη προειδοποίηση χρησιμοποιώντας τα προϊόντα του χαρτοφυλακίου τους, συμπεριλαμβανομένης της ρομποτικής και των αυτόνομων συστημάτων, της μηχανικής μάθησης και της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία επίγνωσης της κατάστασης των απειλών CBRN.

Το JPM Medical διευθύνεται από τον Christopher Seacord και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και απόκτηση ιατρικών λύσεων κατά των απειλών CBRN. Η JPM θα συντονίζεται με την JPL Enabling Biotechnologies για νέα και βελτιωμένα ιατρικά αντίμετρα για τη θεραπεία απειλών, ταχείες αντιδράσεις ιατρικών αντιμέτρων, γονιδιωματική αλληλουχία και την ικανότητα διάγνωσης απειλών CBRN πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων“.

Βλ. : Σύστημα ταυτοποίησης και παρακολούθησης με βάση το DNA

Επίσης : Αλλαγή της ηγεσίας: Γιατί το μυαλό, η καρδιά και το ένστικτό σας είναι κρίσιμα για να ακουστούν;


Έτσι, όταν τα βάζετε όλα αυτά μαζί : Τεχνητή νοημοσύνη (A.I.), το σύννεφο, το διαδίκτυο, το 5G, τη νανοτεχνολογία… Να η συνολική υποκλοπή της ανθρωπότητας…

Αυτός είναι ο απώτερος στόχος της 2030Agenda: να είμαστε σε θέση να εντοπιστούμε και να ανιχνευτούμε μέχρι το κυτταρικό επίπεδο και να μεταδώσουμε δεδομένα μέσω του DNA μας σε πραγματικό χρόνο για να ελέγχουμε νανο-ρομποτικά μέσα μας… Δηλαδή: Α.Ι. Προσωπική “Υγεία” / “Υγεία ακριβείας” στο έξυπνο σπίτι σας με βιοαισθητήρες παντού γύρω σας και μέσα σας! ………Ένα σύστημα φυλακής που έχει τον έλεγχο των σωμάτων μας, το οποίο σύστημα, είναι συνδεδεμένο με ένα σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου!

Τώρα τι πρέπει να κάνουμε με όλες τις αποδείξεις ότι μέσω της νανοτεχνολογίας και των “εμβολίων” τους, χρησιμοποιούν το DNA
μας για …αποθήκευση ή το DNA για …σκοπούς cloud και διαδικτύου;

ΤΟ MRNA ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

🔘 ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

🔘 “ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ SPIKE” ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΛΙΠΙΔΙΚΩΝ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ

🔘 ΤΑ “ΛΙΠΙΔΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

🔘ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

🔘ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ‘ΕΜΒΟΛΙΑ’ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ

Και ότι υπάρχει νανο-βιολογική και συστημική τεχνολογία που μεταδίδει σήματα σε επίπεδο terahertz χτίζοντας ένα ρομποτικό
αντί για ένα φυσικό θεόσταλτο γονιδίωμα 10 5 6 5…

🟠 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ

🟠ΑΥΤH Η “Ν Α Ν Ο – ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ” ΕIΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜEΝΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡIΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚH ΙΣΟΡΡΟΠIΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ…

🟠ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΙΟΝΙΚΑ ΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΤΗ ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ

🟠ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID ΑΠΑΡΙΘΜΕΙ ΚΑΤΙΟΝΙΚΑ ΛΙΠΙΔΙΑ, ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ…

🟠Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΒΑΝΤΙΚΩΝ ΚΟΥΚΚΙΔΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (EMF) ΑΠΟ
ΤΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ.

🟠BLUETOOTH ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

🟠ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΧΕΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Δ Ι Ε Γ Ε Ι Ρ Ο Ν Τ Α Ι ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ —> Σ Κ Ο Τ Ω Ν Ο Υ Ν ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ…

🟠ΟΙ “ΣΥΣΚΕΥΕΣ” ΕΙΝΑΙ COVID-19 “ΕΜΒΟΛΙΑ” ΠΟΥ ΕΓΧΕΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ “ΣΥΣΚΕΥΕΣ”… Διαβάστε περισσότερα»


Έχουν κλέψει εντελώς αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος οι φρικτοί μ@λάκες!

Διαβάστε περισσότερα »


Ιδρυτής του WEF Klaus Schwab: Η μετάβαση της ανθρωπότητας στην “εποχή της ευφυΐας” έχει αρχίσει. Οι ψεύτες εγκληματίες αλωνίζουν και ο κοσμάκης πεθαίνει από την υπερβολική ευφυΐα της ατζέντας…


Πώς προσελκύουν την πλειοψηφία σε μια βλοσυρή ιδέα και επιβάλλουν αποφάσεις που καθοδηγούν τον πληθυσμό; Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν σκέφτονται μόνοι τους.

Το μαθηματικό πρόβλημα που δεν έχει σχέδιο. Το συνεχές τράβηγμα προς τον πόλεμο. Ο μυστικός κώδικας της χριστιανικής κοσμοθεωρίας. Μια άπειρη επαναλαμβανόμενη δομή και ένα αυτοδιαδοτικό πρόγραμμα που δεν τελειώνει ποτέ. Όλα καταλήγουν στα μαθηματικά.

Τα σώματά μας είναι μοριακός κώδικαςΗ κατανόηση του επερχόμενου πολέμου σημαίνει γνώση των δεδομένωνΤα θεμελιώδη στοιχεία για το πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Τα πάρτι για τη συγκομιδή του DNA. Η μεγάλη βάση δεδομένων στην οποία είμαστε όλοι μέσα. Το Covid δεν είναι το μεγαλύτερο ζήτημα. Το Deja Vu θα έρθει σύντομα. Μαύροι κύκνοι και άλλα. Τα κακοποιημένα δίκτυα γίνονται εργαλεία. Οι εγκεφαλικές συνδέσεις του Elon θα μοιάζουν πεζές.

Ήρθε η ώρα να κάνετε τις δικές σας επιλογές. Μια κρίση που σχεδιάστηκε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους. Ο στρατός των εθνών έρχεται. Τίποτα δεν θα παραμείνει κρυφό. Επικεντρωθείτε σε εσάς όταν παίρνετε μεγάλες αποφάσεις, όχι στο περιβάλλον κάποιου άλλου. Όλα αυτά θα αποκτήσουν νόημα λίγο αργότερα. Γίνετε η αλλαγή που έρχεται. Κάντε προληπτικά βήματα για να προετοιμαστείτε και να μάθετε. Είναι πάντα η καλύτερη άμυνα.


Παρακαλούμε εγγραφείτε για να παραμείνετε ενήμεροι. Και αν τα καταφέρατε μέχρι εδώ, βοηθήστε τον κόσμο και μοιραστείτε αυτή τη γνώση με άλλους. Είναι σημαντικό όλοι να έχουν πλήρη επίγνωση των επιπτώσεων που έχουν τα μαγνητικά πεδία στην υγεία και τη συνείδησή τους και να γνωρίζουν ότι απλές πρακτικές, τους βοηθούν να παραμείνουν κυρίαρχοι στο σώμα και το μυαλό. Ειρήνη στον κόσμο και δόξα στους αγωνιζόμενους!

https://anatropi.substack.com/p/3e2

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button